Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

x-28-TRA 23-10-07 08:56

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1162727)
Acum inteleg. Fiecare din club face cate ceva, ajuta cu ceva si asta este cel mai important. E bine sa stii ca te poti baza pe cineva cand ai nevoie, sunt oameni (fete si baieti) care sunt saritori, chiar daca nu toti se dau, unii inca isi cauta masini, altii le fac pe astea pe care le au, ca toata lumea la inceput. Noi ne intelegem bine, pacat ca sunt unii care ne privesc cu reticenta si asta pt ca nu ne cunosc, cei care ne stiu nu cred ca au o parere rea despre noi cum nici noi nu avem despre altii.

potzi sa ne enumeri cam 10 persoane din club si sa ne spui ce fac ei ptr acesta??

aikman 23-10-07 13:12

cate polemici a starnit un post :))

Mustang 23-10-07 14:58

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 1163076)
potzi sa ne enumeri cam 10 persoane din club si sa ne spui ce fac ei ptr acesta??

Chiar asa de mult conteaza asta ?
Hai sa nu incepem sa ne intepam ...
Fiecare face ce poate si cu asta basta: unul se ocupa de site si forum, altul se ocupa de fotografii, altii se dau, altii isi pregatesc masinile pentru saloane, altii isi refac masinile tot pentru saloane.

Suntem la inceput. E vreo problema ?
Poate nu e evident faptul ca toti cei care au masini modificate au ales deja cluburi precum Anonymous, NSL, MR si alte cluburi.

In 2008 o sa scoatem si noi capul pe mai multe planuri. Nu stim daca vom incepe din start cu premii sau ceva, dar vom participa cu siguranta si vom incerca sa facem cat mai bine.

ERY 23-10-07 15:10

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1163596)
Poate nu e evident faptul ca toti cei care au masini modificate au ales deja cluburi precum Anonymous, NSL, MR si alte cluburi.

Pt ca ne-ai pus pe primu loc eu numai comentez nimic...:D

ERY 23-10-07 15:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 32235)
Cel mai mare Team este X-Team-ul ...
Daca cineva vrea sa contrazica ceea ce am spus mai sus , sau sa faca o prezentare a altui TEAM poate sa o faca aici ... !
Si asha sa ne cunoastem mai bine !
Se admite vocabularul civilizat !!!

Ce vremuri....:lol:

13RvR 23-10-07 21:38

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 1163076)

As putea cu mare usurinta , dar nu vad rostul de a da explicatii si nici nu inteleg de ce intrebi tu. Astia suntem, cine ne apreciaza si cine are incredere in noi stie ca o sa facem ceva frumos. Poate vom face chiar impreuna daca va exista o astfel de conjunctura. Numai bine.

YZF-PWR 23-10-07 22:35

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1163651)
Ce vremuri....:lol:

Ce vrei sa zici prietene ?:D mwuhaha , nu ne-am dat la fund ink suntem aici :) , cursele au fost lipsa anu asta din pacate dar lasa ca "e pe vine" :) chiar daca mai e de asteptat .
Chiar ca ce vremuri , eram atunci 2 grupari in constanta sa zic asa , fostii midnight care in mare parte acum sunt actualii Anonymous si X-Team.
Ce a spus X-Ray a fost f bine spus , putini dar buni ! Sa va dau un exemplu cel mai bun pt cei de la Street Vision ? Au plecat aproape toti din XCE , dar uite acum XCE a ajuns un nume in CTA , putini buni si fac treaba adica auzi de numele lor acolo unde trebuie , putini , dar fac si ca tuning & design la masini si se si dau majoritatea , CU CE AU , ca daca esti la inceput si masina nu e preparata nu inseamna ca nu ai cu cine sa te dai , se gaseste stai linistit :)
Mustang nu te mai umfla asa rau sa nu te spargi cu care-i problema aia:) tu tine-ti de treaba ta cu filiala la Bucuresti acolo , ca nu stii u care-i treaba la noi in Dobrogea decat din auzite .

13RvR 23-10-07 23:21

ok. vad ca nu are rost sa vb, asta este. noi cu ale noastre si restul cu ale lor ca vad ca asa e. (street Vision are 3 luni si in curand si actele legale - TOATE) Noi avem planuri de viitor si speram sa le indeplinim, nu vrem sa ne laude nimeni, ce facem facem pentru noi ca de asta se numeste pasiune pt masini nu pt vorbe. Vom participa la curse, saloane auto si la orice eveniment unde credem ca trebuie sa mergem. Nu mi-o luati in nume de rau dar din momentul asta nu am sa mai dau curs posturilor voastre.

Mustang 23-10-07 23:27

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1164429)
Mustang nu te mai umfla asa rau sa nu te spargi cu care-i problema aia:) tu tine-ti de treaba ta cu filiala la Bucuresti acolo , ca nu stii u care-i treaba la noi in Dobrogea decat din auzite .

N-avea tu griji de starea mea.
Daca fac poc nu te-ar interesa, si de altfel nu ar trebui sa te intereseze nici soarta StreetVision-ului.

Ma exprimasem frumos in postul anterior, dar s-a gasit un tip care sa ma ia peste picior.

dft007 23-10-07 23:31

ceva poze?????????????ma refer la masini,curse,membri............................... ................................

ERY 24-10-07 00:17

Pt curse legale gasesti in galeria foto a forumului, pt poze cu membrii si masinile lor pe sectiuniea dedicata cluburilor.

X-Ray-Eyes 24-10-07 01:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1163596)

GRESIT !

Nu Oamenii au ales Clubul din care sa faca parte !
Ci Clubul a ales Oamenii care sa il reprezinte !

SI acele cluburi au luat nastere din pasiunea catorva oameni ( poti sa ii enumeri pe degete ! ) pentru masini , pentru curse , pentru tuning ...

In 2004 eu am fost cel care a pus bazele Midnight Racing in Consantza ...
Si din Midnight Racing s-a format mai apoi Anonymous Motorsport ...

Un club nu poate fi facut de cineva care habar nu are cu ce se mananca aceasta "pasiune " , de cineva care nu a bagat in viata lui 50.000 lei in masina in afara de benzina motorina sau ulei sau apa distilata ...

E o pasiune "scumpa" ... care te "curatza" de bani ...
:D

ct77pia 24-10-07 08:54

daaaaaaaaaaaaaaa de multi bani

Mustang 24-10-07 09:53

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1164686)
GRESIT !

Nu Oamenii au ales Clubul din care sa faca parte !
Ci Clubul a ales Oamenii care sa il reprezinte !

SI acele cluburi au luat nastere din pasiunea catorva oameni ( poti sa ii enumeri pe degete ! ) pentru masini , pentru curse , pentru tuning ...

In 2004 eu am fost cel care a pus bazele Midnight Racing in Consantza ...
Si din Midnight Racing s-a format mai apoi Anonymous Motorsport ...

Un club nu poate fi facut de cineva care habar nu are cu ce se mananca aceasta "pasiune " , de cineva care nu a bagat in viata lui 50.000 lei in masina in afara de benzina motorina sau ulei sau apa distilata ...

E o pasiune "scumpa" ... care te "curatza" de bani ...

Inteleg, dar acum cine isi stilizeaza masina frumos, nu cauta club mic, la inceput, ci cauta unul cu nume solid.
Am atatia insi pe care ii pot enumera: nu faceau parte din niciun club, am facut invitatia la noi (XCE cand eram in el, SV acum), au spus ca asteapta sa dati voi un deznodamant privind inscrierea sa in clubul vostru sau a altui club mai important. De multe ori, am "pierdut" acesti membri ca au ajuns sa poarte numele altui club.
La asta m-am referit.

peter 24-10-07 14:04

care e tema discutiei ? ca nu mai inteleg :lol:

Si StreetVision este club...dar nu de racing&tuning....inca...cine stie in viitor poate ne pregatesc ceva baietii... :)

Pana atuncia nu prea aveti cu ce sa va afirmati....

Mustang 24-10-07 15:32

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1165288)

Esti sigur ?

Vezi ca esti acum in XCE care a fost LA FEL la inceput.

13RvR 24-10-07 19:51

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1165288)
care e tema discutiei ? ca nu mai inteleg :lol:

Si StreetVision este club...dar nu de racing&tuning....inca...cine stie in viitor poate ne pregatesc ceva baietii... :)

Serios iubi mic??? ce inseamna racing & tuning??? ;)
Injectii de astea poate primii oricine si pana una alta tu ce masina conduci? ;) Si xce si street vision sunt cluburi si eu le iubesc pe ambele !

X-Ray-Eyes 24-10-07 21:08

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1165814)
Serios iubi mic??? ce inseamna racing & tuning??? ;)
Injectii de astea poate primii oricine si pana una alta tu ce masina conduci? ;) Si xce si street vision sunt cluburi si eu le iubesc pe ambele !

El vorbea de " afirmare " ...
Si probabil de modificari ...
Daca exista , poti sa dai replica .

peter 24-10-07 21:09

bine ma iubi

lasa ca ne vedem noi :lol:

Mustang 24-10-07 21:53

Gata ma.
Ajunge. (Pentru RVR)

13RvR 24-10-07 23:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1165993)
El vorbea de " afirmare " ...
Si probabil de modificari ...
Daca exista , poti sa dai replica .

Exista modificari si vor fi mult mai multe. (clubul este infiintat de 3 luni si primul pas important a fost facut - legalizarea)
Cat despre afirmare...prefer sa ne afirmam printe noi si prietenii nostrii (nu mai spun ca nu cred ca este vre-un club f vizibil in zilele astea).
Ce facem noi e din placerea pt masini nu din placere pentru afirmare.

Chiar nu inteleg ce tot intreaba si ce tot atatea discutii???

XCE este un club, Street Vision este alt club, fiecare cu membrii lor si cu ale lor. Tinta noastra nu este sa intrecem XCE ci sa ajungem acolo unde ne-am propus. Suntem deschisi la eventualele colaborari in vederea organizarii de evenimente.

INFO:
- Avem un nr de membrii
- Suntem toti prieteni
- Majoritatea isi modifica masinile
- In curand vor iesi actele
- Nu dusmanim pe nimeni
- Participam la evenimente daca vom avea ocazia
- Avem prieteni si in alte cluburi
- Avem masini peste 100 de cai
- Avem dacii
- Avem masini de peste 200 de cai
- Avem Matiz
- Pregatim cateva surprize placute (sper apreciate)

Sper sa se termine odata polemicile lansate fara rost.
(inca sunt asociat in XCE si asa cum am mai spus este prima mea "dragoste" in ale cluburilor si asa va ramane pentru ca l-am facut cu drag)

metal_militia 24-10-07 23:53

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166318)
prefer sa ne afirmam printe noi si prietenii nostrii

cu asta ai cam dat-o in bara...ce rost mai are sa faceti un club daca oricum erati prieteni si tot impreuna va petreceati timpul?? ca sa aveti stickere? :rolleyes2

nu vrei sa vezi niste stopuri de clio daca e vreme buna?? :-P sau sa vad eu niste faruri de ibiza...in oglinda....glumesc bineinteles ;) astept un PM daca vrei :rolleyes2 La prima legala bineinteles :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 24-10-07 23:59

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166318)
(nu mai spun ca nu cred ca este vre-un club f vizibil in zilele astea).
- Avem masini de peste 200 de cai

Cu vizibilitatea nu ai nimerit-o ...
Se trage masina aia de peste 200Cp ? Daca da , ce masina este ?

13RvR 25-10-07 00:58

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1166361)
cu asta ai cam dat-o in bara...ce rost mai are sa faceti un club daca oricum erati prieteni si tot impreuna va petreceati timpul?? ca sa aveti stickere? :rolleyes2

nu vrei sa vezi niste stopuri de clio daca e vreme buna?? :-P sau sa vad eu niste faruri de ibiza...in oglinda....glumesc bineinteles ;) astept un PM daca vrei :rolleyes2 La prima legala bineinteles :lol: :lol:

daca ma stii, atunci sti ca ma dau, nu sufar sa imi vezi tu farurile in oglinda...lucru ce de altfel se vede pe strada nu pe 4 tuning;)
si da..vroiam sa avem stikere ;)

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1166370)
Cu vizibilitatea nu ai nimerit-o ...
Se trage masina aia de peste 200Cp ? Daca da , ce masina este ?

la vizibilitate ma refeream la evenimente organizate.

12. Kry - BMW 330 ci
39. Phantom - BMW 630 I
40. Emy -Mercedes CLK

X-Ray-Eyes 25-10-07 01:11

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166480)
daca ma stii, atunci sti ca ma dau, nu sufar sa imi vezi tu farurile in oglinda...lucru ce de altfel se vede pe strada nu pe 4 tuning;)
si da..vroiam sa avem stikere ;)

la vizibilitate ma refeream la evenimente organizate.

12. Kry - BMW 330 ci
39. Phantom - BMW 630 I
40. Emy -Mercedes CLK

Si Ilegalele nu sunt "evenimente" organizate ?

Eu personal nu am vazut nici una dintre masinile enumerate de tine mai sus ( cu exceptia KRY care eu stiu ca este un BMW 330 negru dar de la SPEEDLINE - NAVODARI )la vreun eveniment organizat, fie el in cadru legal sau ilegal ...

13RvR 25-10-07 01:45

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1166495)

Eu personal nu am vazut nici una dintre masinile enumerate de tine mai sus ( cu exceptia KRY care eu stiu ca este un BMW 330 negru dar de la SPEEDLINE - NAVODARI )la vreun eveniment organizat, fie el in cadru legal sau ilegal ...

Asta pentru ca in afara de KRY (care este in street vision si nu a fost in speedline), celelalte 2 sunt masini achizitionate recent si nu am auzit pe nimeni sa ma intrebe daca vor sa se dea ;)

INFO:
13Kry vbmenu_register("postmenu_1038935", true);
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif
Stage 1

https://forum.4tuning.ro/image.php?u=...ine=1185926650

Oras: Constanta
My Photos: (0)
Member of:
[Street Vision]

13RvR 25-10-07 01:50

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1166495)

Nu la astfel de "evenimente" ma refeream.:-P

X-Ray-Eyes 25-10-07 04:18

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166521)
INFO:
13Kry vbmenu_register("postmenu_1038935", true);
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif
Stage 1

https://forum.4tuning.ro/image.php?u=...ine=1185926650

Oras: Constanta

Nu e masina lu Ady din Navodari sau gresesc eu ?

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166528)
Nu la astfel de "evenimente" ma refeream.:-P

Dar ce au ?
Are you scared ???
:D :D :D

x-28-TRA 25-10-07 08:37

ma dau si eu cu aia de 200 hp:D

13RvR 25-10-07 12:12

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1166591)

Dar ce au ?
Are you scared ???
:D :D :D

De mine intrebi sau de ei??? :lol: :lol:
Eu ma dau si ei s-ar da , dar nu au avut cu :-P cine , ca nu s-a oferit nimeni asta am si spus mai sus.

13RvR 25-10-07 12:15

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 1166640)
ma dau si eu cu aia de 200 hp:D

normal daca ai 220-230 ca te dai :-P .
vb cu ei si stabilim o zi si va dati nu e problema, sa mai stea ploaia asta de ***.

13RvR 25-10-07 12:16

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1166591)

Masina este a Cristinei, adi are peugeoul alb.;)

X-Ray-Eyes 25-10-07 13:16

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1166964)
Masina este a Cristinei, adi are peugeoul alb.;)

A...
Cum am mai spus ... nu am vazut niciodata masinile enumerate mai sus la vreun eveniment , indiferent de care ...
Si nu e nevoie de 220-230 Cp ca sa faci vreuna din cele de mai sus ...
Si daca vrei sa vezi imi zici o zi si scot 193cai sa ii aliniez .
Ce zici ?
Merge "Braila" ?
Aduci si shesaru , si 330 si 270 ala de 2 tone ...
P.S : Alea nu sunt masini de liniutze ... crede-ma ! Pot sa ia foarte usor bataie de la o troaca din 1980 toamna !
Alea sunt masini de " hai sa le bagam in club sa facem reclama " !
Asa pot sa vb si eu cu toti taximetristii sa isi puna parasolar cu Anonymous ... sa vezi atunci reclama !

13RvR 26-10-07 00:31

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1167042)
A...
Cum am mai spus ... nu am vazut niciodata masinile enumerate mai sus la vreun eveniment , indiferent de care ...
Si nu e nevoie de 220-230 Cp ca sa faci vreuna din cele de mai sus ...
Si daca vrei sa vezi imi zici o zi si scot 193cai sa ii aliniez .
Ce zici ?
Merge "Braila" ?
Aduci si shesaru , si 330 si 270 ala de 2 tone ...
P.S : Alea nu sunt masini de liniutze ... crede-ma ! Pot sa ia foarte usor bataie de la o troaca din 1980 toamna !
Alea sunt masini de " hai sa le bagam in club sa facem reclama " !
Asa pot sa vb si eu cu toti taximetristii sa isi puna parasolar cu Anonymous ... sa vezi atunci reclama !

Despre asta era vorba???? (apropo, vezi ca e un taximetrist cu anonimus).Si eu ma bag la liniute si am un amarat de 1,4, dar ma bag ca asta am deocamdata si ca imi place si ma bag la categoria mea. Am spus ca ei se dau si vad ca tot nu e bine....
Nu stiu ce e cu incrancenarea asta??? nu suntem club de "liniute". Dupa cum am mai spus fiecare cu ideile lui.

PS: cati cai tre sa aibe o masina si ce tip ca sa se dea cu tine? (doar 193 ;) ). 220 ma refeream ca are tra , nu ca trebuie o masina de 220-230 ;)

X-Ray-Eyes 26-10-07 00:40

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1168388)
Despre asta era vorba???? (apropo, vezi ca e un taximetrist cu anonimus).~~~~~~~~~~~~~~~

Nu cunosc clubul anonimus ... sunt noi ???

Quote:

Am spus ca ei se dau si vad ca tot nu e bine....

Unde se dau ?

Quote:

PS: cati cai tre sa aibe o masina si ce tip ca sa se dea cu tine? (doar 193 ;) ).

Cat mai multi ...

P.S. ... nu te supara pe mine ... ca nu vreau sa dau nastere la nici o "scanteie" ... dar o sa iti dai seama mai tarziu de ce fel de oameni ai nevoie intr-un club ... Pleoshnitze sunt pe toate drumurile dornice de afirmare .

13RvR 26-10-07 00:40

Daca vrei sa faci provocari le poti face pe un topic separat si la prima legala in functie de cine va participa vei putea sa te dai. Nu suferim de infrangeri, la noi e pasiune nu suferinta.

13RvR 26-10-07 00:43

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1168396)
Nu cunosc clubul anonimus ... sunt noi ???

Unde se dau ?

Cat mai multi ...

P.S. ... nu te supara pe mine ... ca nu vreau sa dau nastere la nici o "scanteie" ... dar o sa iti dai seama mai tarziu de ce fel de oameni ai nevoie intr-un club ... Pleoshnitze sunt pe toate drumurile dornice de afirmare .

Te inteleg, dar inceputul e inceput pt oricine....timpul va tria din ei. Nu e vb de scantei, eu te stiu, stiu ce fel de baiat esti, stiu ca esti pasionat si ai masina competitiva, raspunsul cu 200 de cai era pt cei care tot spun ca nu avem masini.

X-Ray-Eyes 26-10-07 00:46

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1168402)
Te inteleg, dar inceputul e inceput pt oricine....timpul va tria din ei. Nu e vb de scantei, eu te stiu, stiu ce fel de baiat esti, stiu ca esti pasionat si ai masina competitiva, raspunsul cu 200 de cai era pt cei care tot spun ca nu avem masini.

Si eu asta am incercat sa subliniez ... Sa-ti selectezi membrii in functie de OM , nu de masina !
Crede-ma ... e mult mai important omul !

13RvR 26-10-07 01:44

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1168407)
Si eu asta am incercat sa subliniez ... Sa-ti selectezi membrii in functie de OM , nu de masina !
Crede-ma ... e mult mai important omul !

omul nu il cunosti nici in 1000 de ani, am mai ales eu in functie de om si....ma rog , dar asta e alta discutie. am inteles ce spui tu si sunt constient de asta, de asta am spus ca timpul va selecta cine merita si cine nu.

D_M_X 27-10-07 11:27

bah ....nu stii ca e la moda sa ai un abtipild lipit pe geaqmuri....e cel mai ieftin tunnninggg :)

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning