Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

kalvin77 15-02-06 07:25

Eu am fost si a fost calumea ... la un momentdat eram mai multi care na dadeam in acelasi timp ... a fost fun ...

Most_Wanted 15-02-06 19:49

Eu am vazut pe nisp o portiune acoperita cu gheatza .....acolo iese actiunea :?:

YZF-PWR 15-02-06 21:27

acolo dupa bariera pe partea aia cu nisip .. e inghetzat misto , merge bine acolo :twisted:

Most_Wanted 15-02-06 22:01

Am vazut ca erau si urme si miam dat seama.....e calumea locu

-=X-Team=-82-MDN 15-02-06 23:46

frumos a fost cand am intrat pe plaja vreo 6-7 masini si sa vezi drifturi frumoase la 80 - 90 km/h ... :) pe nisip/gheatza :) super tare ... super treaba .. :)

Psycho 15-02-06 23:52

vezi k poti sa intri pe la rex si ai toata plaja pana la perla ... been there done that :))

-=X-Team=-82-MDN 15-02-06 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
vezi k poti sa intri pe la rex si ai toata plaja pana la perla ... been there done that :))

stiu ca am fost si acolo :) stai relax .. :))

Most_Wanted 16-02-06 00:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
frumos a fost cand am intrat pe plaja vreo 6-7 masini si sa vezi drifturi frumoase la 80 - 90 km/h ... :) pe nisip/gheatza :) super tare ... super treaba .. :)

Pai cred si io ..pe nisp derapeaza calumea masina daca mai prinzi si gheatza :weee: ............. si pe noroi e calumea.....am incercat si io :wink: :peace: :peace:

YZF-PWR 16-02-06 07:47

imi imaginez ce frumos arata masina dupaiaa :twisted:

needBrain 16-02-06 10:33

mud drifting :lol: :lol: :lol:
deci unele femei se bat in noroi....altii se invart in noroi..... :lol: fiecare ce stie mai bine :lol:

CT-07-APV 16-02-06 11:55

Mda noroiu asta ... fete in noroi => barbati care saliveaza, barbati cu masini in noroi => fete care saliveaza, interesanta vedere. HAI CU NOROIU :))

GABBY_ 16-02-06 12:14

APV-ule u esti din x-team sau doar iti doresti asta si de aceea ti-ai pus la semnatura numele clubului ?

Psycho 16-02-06 12:14

sa vezi ce mishto e sa intri pe camp cu mashian alba si sa ieshi cu ea verde .. am fost la cumpana si m`am invartit pe camp mai demult .. pe iarba :) ... e show

Most_Wanted 16-02-06 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"

:D am spalato dupa aia......scoteam noroi de sub ea cu lopata.......am frecat la ea de mia sarit ochii din cap...cat noroi avea pe sub ea ..lam scos si din cea mai mica gaurica........sa nu se cunoasca nimik :D
Totu a iesit bine ..mam distrat de minunne :peace: :peace:
ce na-s da sa o mai prind o data pe mana.......am tinut minte locu...:D

Psycho 16-02-06 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Quote:

:D am spalato dupa aia......scoteam noroi de sub ea cu lopata.......am frecat la ea de mia sarit ochii din cap...cat noroi avea pe sub ea ..lam scos si din cea mai mica gaurica........sa nu se cunoasca nimik :D

sa vezi tuh ce freci la ea ... daca te dai p ulei .. vai de pewla ta .. nu`ti doresc ...

Most_Wanted 16-02-06 21:27

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Quote:

sa vezi tuh ce freci la ea ... daca te dai p ulei .. vai de pewla ta .. nu`ti doresc ...

Stiu ce inseamna........intro seara cand te ai dat si tu sa dat si un tov de al meu.......radeam de el eram pe jos

Psycho 16-02-06 21:31

am poze pe site p undeva cu ea dalmatian ... am frecat al ea de mi`a venit rau ...

Most_Wanted 16-02-06 21:37

Re:

Quote:

am poze pe site p undeva cu ea dalmatian ... am frecat al ea de mi`a venit rau ...

Daca o duceai la spalatorie nu scapai mai usor??
:roll:
Apropo imi palcea cum te dadeai pe ulei :peace:
dar asta mai demult.....

Psycho 16-02-06 22:41

3 Attachment(s)
o duceam la spalatorie dar mi`o spalam eu ... cei facut cu mana ta .. shtii tuh .. nu se compara cu nimik ..

mersii alea erau vremuri cand aveam frana de mana intreaga .. o sa mai fie :))

-=X-Team=-82-MDN 16-02-06 23:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
APV-ule u esti din x-team sau doar iti doresti asta si de aceea ti-ai pus la semnatura numele clubului ?

chair e din x-team ... si nu si`a pus semnatura clubului degeaba ... asta asa ... pt. info tau general .:)

CT-07-APV 17-02-06 11:25

1 Attachment(s)
GABBY_ sunt in club am intrat in \"primul val\" dupa ce au reusit baietii sa faca actele clubului. Am participat si la raliul organizat de ei in decembrie dar atunci nu avea stikerele pentru ca nu era gata actele, oricum noi ne cunoastem de jumate de an sa zic asa si zic eu ca ne intelegem. Daca vezi masina pe strazi o sa vezi k am stiker si parasolarul clubului. Numa bine

GABBY_ 17-02-06 19:05

bine fratilor.eram doar curios. :lol: in port e mortaciune de tot ,asta o zic ptr ca nu vreau sa fiu offtopic .

Most_Wanted 17-02-06 21:58

Re:

Quote:

o duceam la spalatorie dar mi`o spalam eu ... cei facut cu mana ta .. shtii tuh .. nu se compara cu nimik ..

mersii alea erau vremuri cand aveam frana de mana intreaga .. o sa mai fie :))

AHA imi dau sema ca intr-un fel itzi placea sa curetzi masina dupa o nopate in port pe ulei......ce nu e asa ?..cand te uitai la ea si vedeai in ce hal ie :wink:
Si acum nu mai ai frana de mana sanatoasa ????????
Inainte iesea misto pe ulei...de multe ori pe tine te-am vazut ca puneai uleiul :d...si cand te vedeam .ziceam ..in seara asta se lasa cu incins :D

Psycho 18-02-06 02:07

vremuri frumoase cand mergeam cu borcanu de 10 kile 20 de ulei si dadeam p acolo stai kalm k o sa vina vara si ami facem ulei e destul :))

GRIGO 18-02-06 13:27

da si dupa aia frecai ca nebunu masina sa o cureti de ulei :)

Most_Wanted 18-02-06 20:14

Re:

Quote:

vremuri frumoase cand mergeam cu borcanu de 10 kile 20 de ulei si dadeam p acolo stai kalm k o sa vina vara si ami facem ulei e destul :))

Abia astept......
intro seara cand aveam si io 20 de kile..si ma pregateam sa le pun ca a vrut unu din tovarasi mei sa se dea.......ghici.....GARDA :D :D si mi-a facut unu semn..am bagat bidoanele in masina......nea controlat..au vazut bidoanele de ulei ..dar nu stiau ei la ce se foloseste :D :D :peace: :peace:

Psycho 19-02-06 00:32

pai de ce nu i`ai zis .. am venit sa le dau p aici p jos .. sa le vars k ma duk la ciordeles benzina si nu am in ce sa pun ...

in seara asta a fost frumos .. iar s`a dat nebunu d DXA`u ... si noi putin in curba la comandament ... asa .. si am murdarit mashinile la un camel trophee

YZF-PWR 19-02-06 15:16

1 Attachment(s)
lasa ma , nu va plangetzi , io mi`am adunat 3 seturi de cauciucuri de burn cand ma legam cu shufa de leganza CT-44-CIA amicul meu si dadeam burn amandoi! am gaurit asfaltu pana la sarme ne`am bubuit amandoi cauciucurile , sa vezi acolo amintiri , semnaturile alea raman in asfalt pana peticesc astia zona ... ceea ce no sa fie prea curand:P :twisted: :twisted:

Evo007 19-02-06 16:26

Re:

Quote:

lasa ma , nu va plangetzi , io mi`am adunat 3 seturi de cauciucuri de burn cand ma legam cu shufa de leganza CT-44-CIA amicul meu si dadeam burn amandoi! am gaurit asfaltu pana la sarme ne`am bubuit amandoi cauciucurile , sa vezi acolo amintiri , semnaturile alea raman in asfalt pana peticesc astia zona ... ceea ce no sa fie prea curand:P :twisted: :twisted:

:shock: :shock: Cool

CT-07-APV 19-02-06 23:15

Frumos Adi deci tu faci gauri pe soselele orasului da? Acum stiu si eu pe cine sa injur cand tipa telescoapele :))

Most_Wanted 19-02-06 23:21

Re:

Quote:

pai de ce nu i`ai zis .. am venit sa le dau p aici p jos .. sa le vars k ma duk la ciordeles benzina si nu am in ce sa pun ...

:D :D :D :D :D ce mia parut rau e ca ne-a trimis acasa ..........dar in oice caz uleiul nu a scapat neinprastiat........................am ajuns acasa si lam intins ....avem locu nostru..... :D :D

GRIGO 20-02-06 15:05

Se pare ca reinvie portu tomis :rockon: :rockon: :rockon:

YZF-PWR 20-02-06 15:14

sfatu meu nu va mai ducetzi in portu tomis o perioada , nu zic de ce , cine asculta bine , cine nu , iarashi bine!

Johnny_C 20-02-06 16:00

Pai zi sa stim si noi, ne paste garda pe acolo, vine gripa aviara, vine tsunami.....?
Am luat la cunostinta!

YZF-PWR 20-02-06 16:37

ma bucur ca ai luat la cunostinta , nu e gluma! stiti voi la ce ma refer

Johnny_C 20-02-06 16:56

Crezi ca nu ne dam seama ca astia s-au facut re rahat si ca vor face acum tot posibilul sa-si spele imaginea?
Au nevoie de un tap ispasitor, si cu siguranta nu voi fii eu ala!
Sper sa nu fie niciunul din noi......

Psycho 20-02-06 20:52

Re:

Quote:

sfatu meu nu va mai ducetzi in portu tomis o perioada , nu zic de ce , cine asculta bine , cine nu , iarashi bine!

stai calm k multi din noi au scos tomis`ul de pe lista .. o lasam mai moala pana se ami incalzeshte .. tre sa cautam alte metode de distractie ..

Most_Wanted 20-02-06 22:31

Mah chiar ca revine portul tomis .......sambata seara a fost showl care la dat la natzional tv sau antena 1.......................
Ba ai draq astia de la national tv.....cate vrajeli au putut baga in legatura cu portul tomis.......cica inainte veneau baietzii de bani gata cu prietenele sa le impresioneze.ca au masini puternice.( eu tin minte ca numai dacii se dadeau)........acum cica ar fi locul lu astia cu masinile de la firma :D.......
Din cauza unor jegosi ca astia de la national......acum o sa puna politzia ochii pe port ..ca sa nu fie trasa la raspundere politzia....
:peace: :peace: :peace:

JocKeR 21-02-06 01:07

tul in gura de reporter prost si andicapat :) ma ce draq sa apucat prostu sa vb aiurea de portu tomis ..........hal draq prost nci macar sa vb nu stia bou draq .............nu avea ca sa dea la stiri si hai sa dea si el o tura prin port ........din cauza prostului asta o sa fie garda cu ochii pe port ........
auzi cica pana acum un an era locul celor cu bani care veneau sa isi impresioneze tarfele din masina cand de fapt astia cu bani veneu si spargeau seminte si comentau la astia cu daciutzele care se dadeau

[MESAJ PT ADRIAN OLAROIU (daca citeste cumva msg)
ba boule ce draq te-ai apucat sa faci reportaje dastea in port acum o sa se puna garda rau pe port
mai si minti pe deasupra REPORTER PROST]
daca cineva stie mailu lu dobitocul ala de reporter prost ....daca o avea pls postatil pe forum
:twisted: :chainsaw: :chainsaw: :boxing: :boxing: :boxing: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :pistoles: :headache: :headache: :headache: :headache: :pissed: :pissed: prostii ca asta merita sa ...................zicetzi voi ce .............. :peace:

MasterK 21-02-06 01:31

Nu numai la voi e asa! La Ploiesti erau niste catarage de masini si :

Bolizii s`au adunat , ceea ce parea a fi o cursa de masiniiii ( sefu politiei ploiesti )

Ce sa`i faci cu reporterii astia !

:arrow: Fuck tha Police & Tv News!

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning