![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
Sper ca pana la tuning shou sa fiu gata cu ea |
iar ne pacalesti gurita
|
Quote:
Cei care se cred pacaliti ii astept cu niste bani si promit ca n-o sa mai pacalesc pe nimeni |
sal bpr-ule zimi si mie te rog turbina ta ihi cu ce garret se poate compara, ma refer k04 sau gt28
|
Quote:
|
eu cred ca nici daca iti dam bani nu o faci
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cum muncea el sa faca cai (sau iepe ....) ....
:D |
Al naibili simpatic care este :)
|
Viorele, sa-mi dai si mie ochelarii aia smecheri... Nu stiu pentru ce, dar imprumuta-mi-i si mie putin...
|
imi place asa de mult cand il vad ca munceste iti e mai mare drag de el
hai baga nu mai sta |
Masina e gata, pana acum m-am plimbat cu ea.Merg cu ea la 1 bar.Dupa ce o sa schimb bielele o sa o duc la 1,6 bari.O sa revin cu un filmulet cu ea in actiune la 1 bar.Mai am cate ceva de facut pe la ea dar o sa le rezolv pe parcurs.
|
hai ca mai este putin de munca si gata,merge bine ma si asa,bravo
|
frumos golf , nu te supara ce performante o sa ai la sfaristul modificari motorului ?
|
Quote:
|
o sa fie rupere pentru ca golfuletz-u e micut si o sa ai va niste performante mari .Bafta
|
Super bine merge...ma impresionat...Bravo Vio :)
Hai sa-ti cauti cortul ca plecam pe transfagarasan :) in weekend. |
10 Attachment(s)
Cateva poze facute de la gratarul de sambata la baraj Paltinu/Doftana facute de Griffo .
|
Bravo, Viorele! Felicitari si sa te dai bine cu ea!
|
tare frumos golful asta...simpla si de effect....totul da bine,jantele-culoarea,
interior ok,stiu ca si motor are dar nu ma pasioneaza deloc:D cel mai frumos golfan cu smith si zim spor in continuare |
Nu o mai duce ma acolo....nu vezi ca ti-au furat clantele?
|
Quote:
Ms de poze. In curand o sa fac si un filmulet,sa vedeti cum termina bordul cu 260. Singura problema la masina in momentul asta ,e ca bordul imi arata doar pana la 260. |
Nenea Viorel, cat baga volkswagenul asta ? :D
Bv BPR-ule a meritat asteptarea .. sa te bucuri de ea 8) PS: cat ai facut la intoarcere? :lol: |
Quote:
|
|
Frumos BPr-ule ! sper sa vedem si un filmulet in curand ! bafta in continuare si sa te bucuri de ea !!!
|
Quote:
|
Frumoasa masina sa te bucuri de ea fara evenimente,stiu din auzite ca sa muncit ceva la ea,asa ca era timpul sa apari cu golfu pe strazi,bafta in continuare.
|
ce-mi place de miorel ca in sfarsit se bucura de iubirea vietii lui B 76 BPR de mult asteptam sa te vad mergand ai reusit sa ne faci tuturor pe plac;)
|
Quote:
A iesit frumos!Bravo! |
this is iz tu za bi tu za best.
well done miorel, after 2 years of waiting.. now it's ready to get your ass ripped on the strets! 8) |
cool car :rolleyes2
|
BPR-ule ce te tot lauzi frate cu masina asta ? ti-ai cumparat cumva chiuloasa noua sa dai 400 euro pe ea? ti-ai bagat tu nasu` in turbina sa te poti numi pasionat ? .. arunca si tu un ochi pe forumul pasionatiilor de Golf 2 si ai sa vezi ca nu esti pasionat deloc :lol::lol::poke::woowoo: ..
PS: pune draq si tu niste jante de tabla si GPL sa fii in ton cu moda pasionatiilor :rolleyes2 |
hai fratioare bpr mai mergem cu masinile la mare sau nu mai mergem ca trece vara... si stii tu ca iarna nu-i ca vara, spunea un mare intelept :D
|
Si eu sustin cele spuse mai sus...acum daca ai scos porumbelul, trebuie sa ne scoti vrei nu vrei :) dai si un gratar acolo etc...tot tacamul...lol.
Sper ca stiti de gluma. |
|
e beton golful acesta :shock:. sa te bucuri de ea! bafta
|
Quote:
Foarte frumoase pozele, nu ma asteptam la asa surpriza. De bucurat ,ma bucur ies aproape zilnic si ma plimb,iau cate un golfist cu mine si il plimb.Ultimul a fost NONI ,sa vedem care o sa urmeze.Masina merge fara greseala de doua luni . Meritul ca merge masina e doar al unui singur om,mai exact a lu CRISTI MAIER ,el a facut din rahat bici ,si acum si pocneste. Doresc la toata lumea care face asa ceva ,sa aibe satisfactie totala cum am si eu |
cum e boss, merge motorul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning