Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

vacaroz 04-07-08 13:35

Re: General - AUDI vs BMW -

nu se mai termina odata tiganeala asta??

alexGTI 04-07-08 20:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1628375)
pai daca actualul RS4 are 420 din V8 aspirat..ce rost are avea sa puna 2 turbine sa scoata 30 de cai?
vor scoate V6 biturbo care sa fie sub RS4 pe S4 si vom vedea ce va scoate pt viitorul RS4.
da, RS5 ar fi o miscare inteleapta... dar daca il scot acum va avea exact motorul de RS4, asa cum si S5 are motorul de S4 actual V8 de 340 de cai.

s4 o sa fie la 333 cai e oficial deja ...
rs5 o sa fie biturbo ... peste 420 de cai ... dar na ... pana apare se mai pot schimba multe
rs4 nu se stie daca o sa mai apara. si chiar daca va aparea, se va intampla prin 2012 - 2013 ... si cine stie ce alte bombe mai ies pana atunci

zarathustra 04-07-08 23:05

atunci voi fi nevoit sa recunosc rs5 ca fiind o masina pe care chiar mi-o doresc. nu mai ramane decat sa pun doua turbine de neam prost pe a mea, ambreiaj de cuplu mare, diferentiale si celelalte piese necesare pentru 600 de cai... sa fiu si eu competitiv :)

bogdan_wrc 06-07-08 14:26

alex, arata si mie chetsiile astea....de unde le stii?

Santos,uite daca tot vorbim de drift...ca nu doar RWD e fun:

https://youtube.com/watch?v=VeIb0qgB7L8&feature=related
https://youtube.com/watch?v=ZKHKDuBvXY8&feature=related
https://youtube.com/watch?v=V8jTb0ziwXw&feature=related

robertinho 06-07-08 14:46

Audi A 5 este deja o prezenta care suceste gaturile barbatilor de pe starazile Romaniei. Masina ofera o gama larga de propulsoare pe benzinasi diesel si se vinde si intr-o versiune S5. Principalul rival al modelului este Seria 3 Coupe de la BMW, cu care se poate compara in mute privinte, dar nu si atunci cand vine vorba de M3. Managerii Audi si-au propus o astfel de varianta care se va numi, cel mai probabil, RS5.

Masina ar putea fi inzestrata cu un propulsor V10 de 5.0 litri (si 500 de CP), a carui putere sa mearga prin sistemul Quattro catre toate rotile masinii. Pana sa vedem modelul prezentat oficial de marketingul de la Audi, avem o versiune "probabila" descoperita de pasionatii de la Germancarblog.

Propulsorul V10 ar putea proveni chiar de la Gallardo. Acelasi motor poate ajunge si pe varianta de top a modelului sport R8. Chiar daca par a se "canibaliza" avand acelasi propulsor, cele doua modele sunt de fapt complet diferite. Dincolo de pret si forma, diferenta majora dintre cele doua modele este data de distributia diferita a greutatii pe cele doua punti. Masinile se vor comporta total diferit in traficul cotidian sau pe circuit.

Sursa: germancarblog.com

Bogdan2fsc 06-07-08 15:47

Un plus din partea mea BMW-ului .Dupa parerea mea depaseste AUDI,fabricand de f multi ani masini sportive pe cand AUDI se bazeaza mai mult pe lux.PAREREA MEA :D

zarathustra 06-07-08 23:44

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1631464)
Audi A 5 este deja o prezenta care suceste gaturile barbatilor de pe starazile Romaniei. Masina ofera o gama larga de propulsoare pe benzinasi diesel si se vinde si intr-o versiune S5. Principalul rival al modelului este Seria 3 Coupe de la BMW, cu care se poate compara in mute privinte, dar nu si atunci cand vine vorba de M3. Managerii Audi si-au propus o astfel de varianta care se va numi, cel mai probabil, RS5.

Masina ar putea fi inzestrata cu un propulsor V10 de 5.0 litri (si 500 de CP), a carui putere sa mearga prin sistemul Quattro catre toate rotile masinii. Pana sa vedem modelul prezentat oficial de marketingul de la Audi, avem o versiune "probabila" descoperita de pasionatii de la Germancarblog.

Propulsorul V10 ar putea proveni chiar de la Gallardo. Acelasi motor poate ajunge si pe varianta de top a modelului sport R8. Chiar daca par a se "canibaliza" avand acelasi propulsor, cele doua modele sunt de fapt complet diferite. Dincolo de pret si forma, diferenta majora dintre cele doua modele este data de distributia diferita a greutatii pe cele doua punti. Masinile se vor comporta total diferit in traficul cotidian sau pe circuit.

Sursa: germancarblog.com

nasol... nu-mi mai place... ce bun era un motor biturbo....

alexGTI 07-07-08 18:35

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1631445)
alex, arata si mie chetsiile astea....de unde le stii?

Santos,uite daca tot vorbim de drift...ca nu doar RWD e fun:

https://youtube.com/watch?v=VeIb0qgB7L8&feature=related
https://youtube.com/watch?v=ZKHKDuBvXY8&feature=related
https://youtube.com/watch?v=V8jTb0ziwXw&feature=related

treaba mea de unde le stiu :)

ZAUBER 07-07-08 19:22

din fericire audi nu o sa ajunga bmw NICIODATA din urma, pt ca nu ii ajuta conditia! nu sunt facuti pt a castiga, doar un brand de pluton, neavand nimic deosebit, iesit din comun!
eu vad audi ca o marca fada!

ps: pool-ul este irelevand, deoarece multi care au vag-uri au votat cu audi!
bmw zdrobeste audi intr-un stil barbar, de parca nu ar avea concurenta din partea celor din ingolstad!

bluey 07-07-08 19:32

Quote:

Originally Posted by GIGI-BEKALI (Post 1633396)
din fericire audi nu o sa ajunga bmw NICIODATA din urma, pt ca nu ii ajuta conditia! nu sunt facuti pt a castiga, doar un brand de pluton, neavand nimic deosebit, iesit din comun!
eu vad audi ca o marca fada!

ps: pool-ul este irelevand, deoarece multi care au vag-uri au votat cu audi!
bmw zdrobeste audi intr-un stil barbar, de parca nu ar avea concurenta din partea celor din ingolstad!

:)
Audi nici nu cred ca a avut vreodata pretentia asta.
Bmw se lasa purtat de val in ultimul timp :D
Scot motoare biturbo desi erau anti turbo.
Au scos o clasa de compacte (ce nu a vazut bmw-ul).

A vazut cineva valul ala mare???

flocea_ro_ab 07-07-08 20:40

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1617865)
asa este. si inca un lucru. daca as nu mi-as permite decat un logan nou sau alt rahat gen chevrolet, renault si alte masini din clasa economica si un bmw de 10 ani crede-ma ca nu mi-as lua logan. asa incat cei care au bmw si pun benzina de 5 lei cum scrii tu in semnatura, se plimba de 5 lei cu placere in loc sa se plimbe de 50 cu o masina care nu spune nimic. si daca tot lansezi atacuri de genul asta, scrie si tu ce masina ai sa stie lumea cu ce te plimbi tu de milioane

----------
audi

alexGTI 08-07-08 00:48

naspa a3 cabrio ... e o incercare de a face un fel de peugeot 307 cc cu softtop
ii lipseste portbagajul.
eos mi se pare mai tare, si seria 1 coupe/cabrio este cel mai tare din acel segment ... mai ales 135i :)

cristi_407 08-07-08 01:58

Si mie sincer imi place mai mult Eos decat A3 cabrio..Desi uras cabrio..

zarathustra 08-07-08 02:11

mi se pare frumoasa pentru o fata masina. compacta, decapotabila si foarte bine desenata(ca de obicei la audi)

alexGTI 08-07-08 15:44

cum am spus nu-mi place a3 cabrio ...
mai interesant ar fi fost ceva de genul : http://www.rs6.com/forum/showthread.php?t=15134

UNLORD 08-07-08 17:34

Poate sa imi explice si mie cineva de ce mi s-au sters posturi? Ca am vrut sa stiu si eu parerea despre Audi A3 Cabrio?

Merci.

aleks 08-07-08 18:03

eu le-am sters ca va certati ca la usa cortului, dupa care aruncati o fraza la subiect...
incercati sa vorbiti DOAR despre subiect, am mai spus, nu arunc cu cartonase, dar fiti rezonabili

UNLORD 08-07-08 18:21

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1635137)
eu le-am sters ca va certati ca la usa cortului, dupa care aruncati o fraza la subiect...
incercati sa vorbiti DOAR despre subiect, am mai spus, nu arunc cu cartonase, dar fiti rezonabili

Eu chiar nu ma certam cu nimeni !

aleks 08-07-08 18:52

nu tu, se certau altii cu tine, tu vorbeai doar de masini pt lake si pt gay (nu cred ca asta e prea on-topic, tu ce spui?).
posteaza te rog din nou parerea ta despre audi a3 cabrio si sa depasim momentul

UNLORD 08-07-08 19:40

Pai eu nu incercam sa instig, acest top chiar exista (e predominat de masini VAG) si reprezinta preferintele lor. Avand in vedere ca Audi A3 este pe locul 5, cred ca A3 Cabrio are si el sanse mari de a se inscrie in acest clasament. Parerea mea despre A3 este ca are un design nereusit sau mai bine zis ratat.

http://www.gaywheels.com/top_10_rese...icles_on_1.htm

p.s. BMW nu e prezent.

bluey 08-07-08 19:44

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1635310)
Pai eu nu incercam sa instig, acest top chiar exista (e predominat de masini VAG) si reprezinta preferintele lor. Avand in vedere ca Audi A3 este pe locul 5, cred ca A3 Cabrio are si el sanse mari de a se inscrie in acest clasament. Parerea mea despre A3 este ca are un design nereusit sau mai bine zis ratat.

http://www.gaywheels.com/top_10_rese...icles_on_1.htm

p.s. BMW nu e prezent.

Hihihi am masina de gay...
Cat de tare pot sa fiu???? :D

UNLORD 08-07-08 19:48

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1635318)

Masina preferata de gay nu "masina de gay". Ca sa nu zica lumea ca sunt instigator.

Cristy65 08-07-08 19:54

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1635318)

esti the best :D
oricum topul ala e aiurea.a3 chiar nu mi se pare o masina de gay iar daca tu crezi ca ala e un design ratat...atunci ar trebui sa se lase audi de facut masini.

zarathustra 08-07-08 20:31

... si totusi... are dreptate....

apache 08-07-08 22:08

si totusi azi in brasov am vazut bv xx gay chevrolet spark alb

~ EWN ~ 09-07-08 00:24

si totusi sunteti off-topic....

Skillzu 09-07-08 05:14

si voi de 600 si ceva de posturi intinse pe 42 de pagini... nu v-ati plictisit domne,si nici nu ati ajuns la o concluzie...

pentru ca ea nu exista!

CuzKo 09-07-08 06:43

subscriu!

zarathustra 09-07-08 09:39

concluzia e ca bmw rules, audi e mai tare si cel mai tare oricum e mercedesul. dar totusi bmw e mult mai tare... go figure...

El_Nino 09-07-08 13:23

Am citit toate posturile...si degeaba...tot ce am auzit :bmw rullz pt ca este bmw si are toat lumea...audi ca e mai luxos etc...nimic constructiv in topicul asta(speram sa-mi imbunatatesc si eu cunostintele)
Din ce stiu eu nu ai cum sa compari cele 2 marci....Audi are o istorie de invidiat tehnologie,lux,sportivitate... Bmw la fel...a dominat cursele auto pe circuit,ofera un lux si o calitate la fel ca si audi daca nu mai bine(ex.. interiorul seriei 6 a fost votat cel mai tare interior in anul in care s-a lansat..),.BMW intradevar ofera acele senzatii de nedescris dar sunt sigur ca si intr-un S2 mi-ar tremura picioarele..nu mai vorbesc de RS4,RS6...
Parerea mea ca aceste marci nu pot fi departajate.....cu toate ca sunt fan bmw si am votat bmw....raman la ideea ca daca vrei soprtivitate alegi BMW,daca vrei ceva mai rafinat alegi Audi....totul tine de gusturi pana la urma.....

alexGTI 09-07-08 14:00

e un pic ca si cum ai incerca sa compari cola cu pepsi ... in mare e acelasi lucru ...

MarcCorneliu 09-07-08 14:43

Quote:

Originally Posted by El_Nino (Post 1636685)
Am citit toate posturile...si degeaba...tot ce am auzit :bmw rullz pt ca este bmw si are toat lumea...audi ca e mai luxos etc...nimic constructiv in topicul asta(speram sa-mi imbunatatesc si eu cunostintele)
Din ce stiu eu nu ai cum sa compari cele 2 marci....Audi are o istorie de invidiat tehnologie,lux,sportivitate... Bmw la fel...a dominat cursele auto pe circuit,ofera un lux si o calitate la fel ca si audi daca nu mai bine(ex.. interiorul seriei 6 a fost votat cel mai tare interior in anul in care s-a lansat..),.BMW intradevar ofera acele senzatii de nedescris dar sunt sigur ca si intr-un S2 mi-ar tremura picioarele..nu mai vorbesc de RS4,RS6...
Parerea mea ca aceste marci nu pot fi departajate.....cu toate ca sunt fan bmw si am votat bmw....raman la ideea ca daca vrei soprtivitate alegi BMW,daca vrei ceva mai rafinat alegi Audi....totul tine de gusturi pana la urma.....

Daca vrei sportivitate alegi BMW daca vrei ceva mai rafinat iei Mercedes, daca nu ai astea iti iei audi...

alexGTI 09-07-08 17:04

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1636827)
Daca vrei sportivitate alegi BMW daca vrei ceva mai rafinat iei Mercedes, daca nu ai astea iti iei audi...

poti sa argumentezi un pic ?

aleks 09-07-08 17:07

s-ar putea ca pentru unii mercedesul sa fie prea opulent, si de asta sa aleaga audi in dauna lui

alexGTI 09-07-08 17:51

eu cred ca alegerea unei masini depinde si de imaginea acestei masini.
avand in vedere ca ne aflam pe un forum de tuning, si toti cauta sportivitate, drifturi, etc ... este normal ca toti sa sara ca bmw rullez.
dar in realitate lucrurile stau un pic altfel si fiecare marca are clientii ei care ii sunt fideli ...

MarcCorneliu 09-07-08 18:08

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1637161)
eu cred ca alegerea unei masini depinde si de imaginea acestei masini.
avand in vedere ca ne aflam pe un forum de tuning, si toti cauta sportivitate, drifturi, etc ... este normal ca toti sa sara ca bmw rullez.
dar in realitate lucrurile stau un pic altfel si fiecare marca are clientii ei care ii sunt fideli ...

vezi...chiar tu o spui,sportivitate BMW...Si nu`mi spune acuma ca Audi e mai rafinat ca BMW, sau mai luxos...da acolo detine suprematia Mercedes,respect.

aleks 09-07-08 18:25

marccorneliu, intelege ca e parerea ta asta, nu inseamna ca si ceilalti trebuie sa fie deacord cu ea.
foarte probabil ca milioanelor de cumparatori al celor 2 marci sa le fi parut altfel decat tie, si sa fi si dat banii din cauza asta...

SFW 09-07-08 18:49

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1636827)

Daca nu ai astea ce?? Bmw sau Mercedes .... sportivitate sau rafinament?

Vorbeste romaneste ca sa te intelegem ... :???:

Sa inteleg ca nu conduci Mercedes? :shock:

alexGTI 09-07-08 19:18

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1637185)
vezi...chiar tu o spui,sportivitate BMW...Si nu`mi spune acuma ca Audi e mai rafinat ca BMW, sau mai luxos...da acolo detine suprematia Mercedes,respect.

in loc sa tot dai replyuri cu diverse pareri, adu si tu niste argumente ... ca e mai fun cu argumente. sau nu ai ?

EvLSant0S 09-07-08 22:04

Dumnezeule,ma asteptam sa va batem :lol: dar nici chiar asa :lol:
100 la 50 ? :D
:lol:
rusinica .. si terminati cu .. voteaza toti copchii de 5 ani cu bmw rulz ca nu e chiar asa.. :D
up goes bmw down goes awdi :X

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning