![]() |
Re: Daewoo Cielo 2.0SFi - DJ 02 XWX
refuz sa cred ca ai luat din ea mai mult de 30% ... max 35 :|
|
Quote:
|
inseamna ca atunci cand imi spusa pe mess ca 4 kile a dat jos , a dat din greutatea personala :|
|
Quote:
|
pai sa te *** , zi asa , acum e foarte acceptabil , asa da . bravo !
|
6 Attachment(s)
......
|
ms ms..
|
Npc. Dar tot vreau sa ma dai o tura , si sa incerci sa numai strici nimic la ea;;)
|
1 Attachment(s)
duminica am avut parte si de vtm...
am ocupat locul 3... la prima participare...:D https://www.youtube.com/watch?v=qimaXzhXL38 https://www.youtube.com/watch?v=FBhOAPfZ4Ak https://www.youtube.com/watch?v=89UkLYmu6ro |
bine ba , la mai multe , si d'alea mai mari
ps : zici ca ai 50 de ani in poza |
Quote:
|
Bravo ba ! Hai ca e bine. Chiar daca in seara aia nu vedeam nici unul nimic :))) :lol:
|
Pai ieri, cand i se abureau toate geamurile, ce crezi ca vedea ? :lol:
Felicitari Andule ! |
Trebuie sa dau un suc pentru carpa :lol: D-aia am dat si cu masina in baiatu' cu oltcit-ul :lol::lol:
Ms frumos:-P |
Quote:
p.s.: multumeste-mi pentru filme porcut micut ce esti p.s.2: bravos ! desi fie vorba intre noi , prea din scurt te-a batut monica . parerea mea :)))) p.s.3 legat de p.s.2: vorba lui Toma Caragiu , intr-o mica sceneta , citez : "La noi astazi este meci mare . Foarte mare ... . F.C. Iadul contra F.C. Raiul . O sa spuneti ca noi n-avem nicio sansa pentru ca toti jucatorii buni sunt in rai ... . Da .... dar arbitrii :twisted::twisted::twisted: " https://www.youtube.com/watch?v=luuGRRT62qg << sceneta cu pricina . enjoy ! |
mama ce cupe anemice, o intrat la apa sau ce dracu....
m-am uitat ieri pe eurosport si am vazut ce cupe primesc aia din motogp...abia le puteau ridica :)) in romania din ce in ce mai mici pana la inexistente :( |
Quote:
am dat in marius, usor :lol: |
Quote:
2. Daca ajungi sa compari MotoGPul cu o etapa locala, de amatori, mi-ai spus tot despre ce stii tu de curse, fie ele de masini, sau de motociclete. 3. Daca ai vrut sa fii amuzant, n-ai reusit. |
nu le-am comparat, spuneam doar.
Am prieteni ce au participat in diferite competitii auto inainte de 90 si primeau cupe destul de mari, spre imense. erau si din portelan, care sincer sa fiu arata mult mai bine ca plasticurile astea vopsite. si nu veau sa fiu deloc amuzant la o treaba care ma face sa plang. |
2 Attachment(s)
again... work in progressss..............
|
Salut Andule ! La ghercesti ai avut portbagaju de la teroare cel din fibra de sticla de pe masina lu dune? S-a simtit vreo diferenta?:)
|
Quote:
|
Ma gandeam eu , in filmulete am vazut ca era el da vroiam sa fiu sigur :D data viitoare ii puneti si capota:)) .
|
data viitoare il puneti pe andu la slabit sa dea cotetzu jos :lol:
bravo ba..rupe tot |
ms ms :P masina o sa iasa grav.... iarna asta... sau in primavara...:lol:
|
De ce ba , te pui pe slabit ? :)) hai , bafta :*
|
Quote:
|
nu ziceai ma ca o lasi "stock"?
ce vrei sa ii mai faci? |
Quote:
|
mai raspunde draq la telefon sau suna-ma tu :???:
|
i get it
cola zero too good to be light |
Quote:
Quote:
|
o sa vin, chiar sunt curios ce vrei sa ii faci!!! nu de alta dar stiu ca esti dala de tace si face, si nu vreau sa cad in cap cand termini masina :D
|
ms pt aseara:lol: bine c ai lasa-o mai moale si nu mai umilit in ultimul hal... foarte reusita masina, topaie frumos de cUr...(B 31 KDV):D
|
Nesanatosule, iar umbli la exterior ? :lol:
Nu stiu de ce, dar sunt convins ca iar ii schimbi culoarea (pe langa alte modificari mai importante, prioritare). app... daca ai de gand sa umbli si la culoarea, iti dau o idee... fa`o transparenta 8) |
merge si nevospita,asa se poarta .sora ei mai mica(23 dun)e tot asa nevopsita si trista asteapta primavara ca sa apara,pana atunci hiberneaza in acelasi garaj.
|
Mai stiu eu o trista care asteapta primavara... sau intarzierea aparitiei zapezii. Poate nu mai ninge iarna asta, si isi ridica si ea zambetul, alergand si fluierand. :x:x:x:x
|
:lol:
|
Nitzule a ruginit ma masina ? :))
@ hai andule si cu "constructia" si e treaba tare ! |
mai bagaboandelor vineri sunteti la garaj? hai ca am chef de privit oameni cum muncesc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning