![]() |
Re: KATANA TEAM
Quote:
cauti cearta ? daca da.. spune-mi ! ... ca nu stiu daca sa iau sau nu postu tau drept apropo |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la ce ora si unde va intalniti la 19.00 ? da`mi un sms :P |
e bun .. dar un 7 jum la mine ... ce spui fah :)))
|
1 Attachment(s)
o poza de ansamblu cu baietii de la katana iasi :P
|
Quote:
+ Vlad Opel Astra :) Ma bucur ca puteti sa va intalniti , vedeti ca Shuri e in Iasi, cand va intalniti week-endul asta, call him ! |
Deci Katana Team Iasi mai traieste :).... pe unde ati umblat ???:)
|
traim ...ne int si noi cum putem ... deocamdata se lucreaza la masini ....
PS:am vb cu shuri si ne adunam maine sa mai stam la un pahar de vb ... |
Quote:
In seara asta, ora 19:30 , o noua intalnire KATANA TEAM @ Stadion ! |
Quote:
|
puneti si voi nishte poze de la piatra sa vad si eu ce se intampla pe acolo .... cat sunt eu plecat ...ms mult
|
Quote:
|
Quote:
|
vestile bune continua sa vina .... sper sa ramana aceasi atmosfera in KATANA cat mai mult timp
|
Quote:
ps. : bn inteleg ca va intalniti doar membrii clubului ...dar unde mai e prietenia aia de odinioara? e la fel... |
Quote:
Nu e o scuza destul buna ...dar cam asta e problema la mine ( stii despre ce vorbesc ). |
Quote:
|
De ce KATANA TEAM? Pentru ca asemenea Samurai-lor avem si noi un Cod Bushido - toti membrii Clubului trebuie sa dea dovada de - Bunavointa, - Curaj, - Onoare, - Loialitate, - Politete, - Sinceritate.
ce sa intamplat cu toate astea ? ps: chiar m-am bucurat cand am auzit ca lucrurile merg bine la piatra neamt da e vb aia nici o minune nu tine mai mult de 3 zile .... in cazul nostru o zi .... |
Quote:
Au ramas doar cuvinte , nu am vazut nimic in practica. Teorie stie toata lumea , practica ..mai putin . |
Vreau sa-i multumesc lui Robert (Ghici) pentru noua fata a site'ului. Mai trebuie umplute niste pagini, insa imi place "the new look". Inca odata , in numele clubului , multumim GHICI
|
gratar in masa - 13.11.2009 - mai multe detalii aici
|
A fost oke aseara , ne-am simtit bine, sper sa mai fie intalniri de genul ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
las stef toate in viata vin si pleaca .... tu tre sa faci doar ce iti place .....
|
Vad ca nu am niciun chef de a sta sa le fac... nu am rabdare . Pozele o sa i le trimit lui Valex , poate reuseste sa scoata el ceva din ele.
|
Quote:
|
dak se poate le vreau si eu ....sa ma chinui si eu pe acolo sa fac ceva
ps:stef cand mai mergi acasa? |
10 Attachment(s)
Au ajuns pozele de la Stefan la mine , le-am prelucrat cat am putut.
Here they are :arrow: |
au iesit bine pozele ....bv :D....
multumirele mele lui stefan si vlx |
Quote:
ps. te mai asteptam p'acasa, trebuie sa completam galeria foto :D |
am vb azi cu cristi si nu a zis nimic ....
cand o sa mai am ocazia sa vin o sa fiu acasa .... roicum galeria o sa o completam dupa ce termin masinutzu de facut .... |
Quote:
|
vreau sa ii fac un tratament cosmetic sa arate putin mai bine .... si poate reusesc sa strang bani si pt un transplant de inima .... cat de curand va fi gata ....restu surprize surprize
|
Quote:
|
Quote:
|
salut...imi puteti spune cine a facut fimuletul King of Europe Drag 2011 Brasov ?
multumesc anticipat :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning