![]() |
Re: E46 - black
sweet/:X
|
foarte frumos ... felicitari :D
pentru mine este cel mai frumos e46 care l-am vazut ... lucrat cu cap ;) |
intradevar masina nu e frumoasa.... e ft frumoasa .... si lucrata cu cap si cu mult bun gust .. felicitari .. cred k urmeaza xenon peste tot nu ??? ce alte planuri mai ai ??
|
superba :X primul e46 in 4usi care il vad si ma lasa masca :)
|
5 Attachment(s)
--------------------------------------------------------- ..................:::::::::::::::: TM 22 UPS ::::::::::::::::.................. --------------------------------------------------------- |
mafia.. foarte jmechera masina... felicitari caius, o sa ti-o dau si pe a mea sa o lucri putin :))
|
deci masina arata grozav...parca badu e prea brutal,dar oricum arata superb..
e mult prea jos pentru bucuresti..eu cel putin daca merg cu ea o zi sigur sparg bara,daca nu i fac si vreo galma la cauciucuri.. sa ai grija cu bara ca e pacat de ea...am atins eu cu ea de 4 5 ori,si are 4 degete de la bara la asfalt...la a ta e mult mai periculos.. ps: 10j pe spate e mult deci mult prea crima |
super tare arata cu jantele astea, dar si mie mi se bare badboy`u prea brutal.
si nu vreau sa fiu carcotas... dar ce naiba e cu strada aia de arata in halu ala ? :)) pe unde naiba esti ? |
Quote:
oricum masina ii beleaaa:X |
Quote:
|
Quote:
|
betooon.Fa jentile negre si lasa buza polish..
|
masina e superba..... dar nu stiu dc ai schimbat jantele.. te-ai plictisit de ele??/ celelalte mi se pare ca arata mult mult mai bine pe masina....
|
arata superb asa cu jantele astea,cu bara cu tot..ii mai trebuie oglinzile de m si bandou la bara si e completa...felicitari..
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E46 - black - TM 22 UPS
Nu prea merg vopsite jantele cu negru pentru ca par foarte mici .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
edit: Caius TM fa-i niste poze mai pro ;) vreau si eu una ptr desktop |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu par atat de mici:D
ex: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am vazut ieri masina langa OMV-ul din Sagului,arata bestial chiar si fara bandoul ala de pe spoilerul fatza.Dupa parerea mea iar venii super bine cu niste oglinzi mai rotunjite putin,e doar o parere.Bafta in tot ce ti-ai propus cu ''bestia''
|
chiar ca paletele alea de ping pong nu dau bine deloc. ce mai astepti ? M
|
da ce va faceti voi atatea probleme ? ca nu da bine , ca se vad mici , ca se vad mari ....
daca omu nu a zis nimik d vopsit dc comentati voi aiurea ? |
Stati linistiti...proiectul nu se opreste aici!
|
in sfarsit am primit "glas" ...
in primu' rand.. thx D0ryN & Skillzu' pt ajutor & poze :D al 2-lea rand... ms pt. aprecierii .. si mie imi place la nebunie cum arata acuma, a schimbato destul de mult bara asta.. sunt curios cum o sa arate si cu intercooleru' in bara... o sa fie spaima Logan'uriilor 1.6 16v mpi 8) (si a altor tractoare.. tdi, dci, dti, sdi, td, d.. pana in 2,0l ) m-am si lipit de o amenda zilele trecute.. (pana mea de invidiosi.. :) ) legat de mers.. nam nici o problema, circul incet si atent.. pana acu doar de 2 ori am polizato usor pe sub.. in rest, totu'i sub control .. legat de jante.. nu o sa le fac interioru' negru, raman asa cu buza polish pt ca imi place contrastu'.. oglinziile o sa vina si ele schimbate.. la timpu' lor.. momentan trebuie sa trag putin aripiile spate, mi se pare totusi ca sta prea "in bot".. si las funduletu' putin mai jos.. iar prioritate are intercooleru' + resoftu' 8) aaa.. si nasu' il schimb ca de pe asta a sarit vopseaua putin.. o sa revin cu poze mai profi dar sa vina ceva vreme mai frumoasa... |
Tocmai ce-am petrecut ~40minute citind tot topicul! Nu regret! Excelenta masinuta!:shock: Ai mare grija de ea si multa bafta cu tuning-ul de motor! :)
|
.....unu dintre cele mai superbe bmw din Timisoara....(se pricepe fratioru meu la "tiuning")
...te pupa tata |
bravo boss,felicitari pentru tot ce ai facut la masina asta.Nu stiu dak ar fii prima in top al celor mai frumoase e46 din tara,dar pe podium cu siguranta :D
Succes in continuare cu ce ti-ai propus. |
KTA & gyo ... ms! :)
jock... imi place cand exagerezi .. schimba motoru' de pe tarfulitza si dupaia poti zice ca.. "e ce trebe" :) |
Quote:
|
eeeee... inca nu stie toata lumea ca bara e oem.. ma mai dau cu eticheta :D
nam luat inca bandouriile... am vrut sa ies cu ea dar frecam tot pe jos cum a nins si a inghetat dupaia.. asa ca nu am mai facut nimic, masina sta in parcare sub zapada parasita.. sper sa vina caldura.. astept intercooleru'.. dupaia niste discuri ventilate/perforate... e de lucru, doar ca e vreme nefavorabila si lucrarea e oprita momentan :D |
Numarul unde il pui? Pe bandou? Este si bandou pentru "fara numar" :D
|
o sa ii gasesc un loc pe undeva... ca deja de 4 ori m-au oprit ... :x
|
Quote:
|
Quote:
|