![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Clar o sa fie viitorul Marius Moga :D
|
super lucrat, sunt chiar bine facute si lucrate cu cap.
la cat mai multe:D |
foarte tare....nu ma asteptam la asa bine, cand ne-ai zis aseara....ma gandeam la cineva bun....dar nici chiar atat de bun :D tot respectul pt tip
|
Nu se anunta nici un voluntar pt party-ul de la sibiu??
|
o sa vina dar nu stau peste noapte iar altii au deja unde sa stea acolo :)
|
care sunt aia care nu stau peste noapte ? ca poate ma ia si pe mine careva :-"
|
pai poate vb cu ionutz, si cine mai vrea sa vina puneti toti bani de motorina si veniti, doritori sunt da daca nu anuntati nu aveti de unde sa stiti :) asa ca ziceti care vrea sa vina ca va combinati voi pana la urma :)
|
in proportie de 90% eu vin sambata, dar nu pot ramane ( no cash )
daca ne combinam mai multi sa mergem cu o masina, iesim bine, so, daca sunt doritori , postati aci :P |
7 Attachment(s)
La multi ani Delya si Diana!!! Inca o seara superba in stil MR si din partea mea pentru moment 7 poze.
Attachment 1198786Attachment 1198787Attachment 1198788Attachment 1198789Attachment 1198790Attachment 1198791Attachment 1198792 |
fain fain ....
|
fete sunt?.....daca da.....vin si eu...asa ca prieten...numai daca se poate...:P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
:peace: |
1 Attachment(s)
Antonius e un adevatat talent in sound, care acum e si noul nostru colaborator MR (o sa semneze linia muzicala la clipurile noastre). Ii puteti gasi pagina personala pe blogul meu http://midnightracersvalcea.blogspot.com/ . Pt cei care i-au simtit lipsa lui Claudiu (eu foarte mult si mi-a dovedit inca o data ca e un baiat de nota 20) am un mic dar 8). Este proaspata, de azi8). Viitorul suna bine ;). AAAaaaa si in curand o mica surpriza, nu pot sa spun mai mult:rolleyes2.
Attachment 1199912 |
hai ma ziceti care mai merge la SB dar ne sa ne intoarcem seara , sa stiu ce masina opresc sambata :))
|
Claudiu isi prezinta SUBARU :) |
Cand ? Unde ? Cum ?:D
|
pozeee
|
Quote:
super tareeeeeeeeeee 8)8) fortaaaaaa MIDNIGHT |
dap, foarte tare....
|
foarte smecher filmu'...tot respectul baieti :workout:
|
wow...pur si simplu wow.....foarte tare ...o lucrare de nota 200 , iar cu coloana sonora.... the dude's a genius , chiar tare omu .....respect......si Felicitari pt realizarea clipului ;)
FORTZZZAAA https://img138.imageshack.us/img138/9893/sigpic18463.gif |
Jmekera prezentarea.....vorba celor de la ProTv: JOS PALARIA, celor care au realizat filmul :caffine:
|
Multumim pt aprecieri :) e ceva munca da merita, o sa mai fie :)
|
salutare tinerilor... remember me ? :))
am cam lipsit din peisaj o perioada ( cam lunga ) ...dar revin :) legat de 5-6 decembrie.. poate vin si eu cu un prieten :) ori sambata.. ori stam pana duminica ( vedem noi) numai ca noi venim de la cluj.. direct :) in ordine...FELICITARI - KALU ( pt fulmulet ) , CUCU ( pt swift ) , CLAU ( pt film ) ... noilor membrii si LA MULTI ANI SYD , DELYA , DIANA ...sper ca nu am uitat vreun " event " :) |
frumos clip...felicitari baieti...ati facut treaba buna...mai ales k,claudiu este un baiat de nota 20....
|
Multumim mult tuturor de aprecieri si urari dar in mod special celor care ne-au ramas alaturi si cred in noi. Speram sa reusim ca fiecare masina sa aibe o astfel de prezentare;). NEXT!!!!!!:lol:
|
7 Attachment(s)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Fortaaaaaaaaaaaaa Midnight
O sa fie nebunie mare 8)8) |
Quote:
|
nasol ca nu pot veni....ale naibii zile de nastere 8-|... va sustin de acasa :D
|
5 Attachment(s)
Pana azi nu am vazut aceasta masina live, OOAAAUUUU e tot ce pot spune. Felicitari posesorului, imi place foarte mult. Sa o stapanesti sanatos multi km fara incidente neplacute si din partea mea cateva poze. Inca o seara superba alaturi de prieteni.
Attachment 1205443Attachment 1205444Attachment 1205445Attachment 1205446Attachment 1205447 |
am avut dreptate sau nu ?:P
|
Quote:
|
cu masina aia :D
|
superba masina :)
|
Quote:
|
Frumoasa masina ......chiar frumoasa ......m-am uitat la ea in continuu de cand a ajuns la intalnire :shock: .... chiar a facut senzatie ( parerea mea ) ...
|
sa o vezi si cu jantele ei ...PFF, abia astept sa vina primavara :D
|
Asa e :-> viss pozele vorbesc de la sine :D .
Sa speram ca o vedem si data viitoare 8-> |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning