![]() |
Re: Diverse poze/filme
5 Attachment(s)
Va prezint 2007 Porsche 911 Turbo! :twisted:
|
7 Attachment(s)
ia uite frate... dispar posturi :lol:
ce chestie :lol: :lol: na si clatiti-va ochii cu ceva de calitate :arrow: |
donule pune pozele de aseara ;) alea putine pe care le-ai facut :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
de aici iesi 100% surd dupa 1 ora de condus :D
|
1 Attachment(s)
tng ule sa nudai la ochi pt ce e in poza :D:rolleyes2
|
28 Attachment(s)
Iata pozele din 12 mai 2006
A fost misto! Am stat de vorba, am facut poze, "ne-am plimbat" :D !!! |
23 Attachment(s)
13 mai 2006
Intalnirea 4Tuning Sala Sporturilor DONU' a fost cooptat oficial in Comunitatea 4Tuning Ploiesti! Yeeee! S-au mai intamplat niste lucruri frumoase si cam atat... Aaa, masina mea s-a pupat cu masina lui Tre. Manca-le-ar Tata de asiatice. Data viitoare poate fac sex. Atentie Tre, a mea sta deasupra! :D Vizionare placuta! |
Donule Ne Bagi La Puscarie Cu Pozele Astea :)
|
nice nice!!nu prea m`am bagat in poze:(
|
si yo unde-s? :(
|
kred k shantzu!!!i gues!!...el era cu aparatu!!...
|
Quote:
Uite si Vectra aia care face ravagii :x |
Din cate am inteles Vectra aia face ravagii si la propriu si la figurat!
Momo tu esti chiar intr-o poza dupa aia cu mine si cu Kraven si mai esti intr-o poza in miscare cu masina! ;) Nu puteam sa te uitam tocmai pe tine! Data viitoare vom avea poze si mai misto! ;) Nu de alta dar aici treburile trebuie sa mearga din ce in ce mai bine!!! |
Quote:
|
Cine era baiatu cu motoru negru?
|
Quote:
|
Quote:
|
57 Attachment(s)
Iata si poze de la defilarea motoristilor din data de 14 mai 2006, dar si poze cu noi la Cris si la Sala Sporturilor.
Nici de la defilare Comunitatea iata ca n-a lipsit (pai putea sa lipseasca martie din post?) A fost destul de dragut, mai putin partea in care un motorist era sa ne omoare peste jumatate din membrii comunitatii :evil: Bineinteles ca printre motoare se aflau si masini..., pacat ca n-am putut sa ne dam si noi pe bulevard ca motoristii :x |
si nu l-ai prins p-ala care TREBUIA sa va omoare? :lol:
|
thx don`u 4 the pics!!very nice!!
|
Marfa pozele, ,da era sa ne ia ala cu motoru', data viitoare sa stam mai departe. ATAAAAAAAAAAAAAAAAAT
|
toate motoarele au fost din ploiesti ?
|
:lol: mey Proddigy!
Dar cate Hayabusa ai vazut tu in Ploiesti atat de des? Nu erau toti din Ploiesti! :p |
da ce e hayabusa :D :lol:
|
Hai baaa si tu...
E cea mai puternica motocicleta din lume ... n-ai auzit de asa ceva??? E chiar la inceput p-acolo la poze una albastra... ;) |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stiam motoru ala da nu shtiam ca asa se numeste :-P era una de vanzare undeva la 12.500 de euro :D prin CT 250 CP parca :peace:
|
Donule, vad ca tu iti stergi nr de la masina dar la mine de ce nu o faci? :)
|
Quote:
Ce pot sa mai fac acum :( Lasa ca oricum tu te descurci mai usor cu garda! Te strecori mai bine decat noi :D! Sorry inc-o data! |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
acelasi A4 ca pe paginile anterioare...
|
1 Attachment(s)
liniutza liniutzei!!! mare show mare! unde? to dii olimpia... :D
|
e vb de cea la care am dat eu startu ?
intre tine si eco? |
Nu mai puneti ma filmari de-astea pe forum ca vede militia si va ia numarul ca sa va trimita amenda acasa si pe aia care se uita ii baga la puscarie pentru asistare si incurajare de actiuni ilegale
ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTT |
3 Attachment(s)
Ia uite de cine am dat la OMV astazi pregatindu-se de MOTOROCK!!!
Recunoasteti personajul :lol: (acum sa nu postati aiurea sa spuneti cine este...) |
asta e baiatul ala care nu lasa ploiestiul sa doarma cand trece cu toba lui :mrgreen:
|
DONU' le cameraman , fotograf ... de cand si paparazzi ? :D
|
:lol: Bine asa, man!
Maine va arat si o poza in flagrant cu TNG cu buchetul de flori in mana! Se ducea la prietena lui... frumos gest... ;) |
22 Attachment(s)
Intalnirea Comunitatii din data de 19 mai 2006 a fost destul de draguta, mai putin faptul ca n-am reusit sa ne strangem mai multi.
Poate si ora a fost cam tarzie..., data viitoare trebuie sa mearga si mai bine... Dupa ce ne-am strans la Sala Sporturilor, gashca a plecat la Campina pentru o mica plimbare, ne-am intalnit si cu niste baieti din Campina prietenosi, la intoarcere ne-am dat cu 180 km/h pe ac... in realitate avand vreo 200 km/h :peace: ca un baiat in fata mea avea un VW Polo de 1,9 TDI si ne-a zis ca avea 210 si se indeparta foarte foarte greu... deci... plm, cu Cielo Stock 200 km/h... e ceva... :peace: Pozeeeeeeeeeeeeeeeee! :peace: Ataaaaaaaaaaaaaat! |
a fost f frumos aseara ;) poate ne mai vedem si in seara asta ;)
|
frumos la dracula city . am ajuns si eu pana la 181 si mai aveam pedala dar a franat unu mai in fata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning