![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
:))) pe caldura asta..am dezbracat-o putin :) e prea sexy ?? :)
|
tu cu asta mergi prin oras? dupa mine asi folosio doar pe munti acolo ii e locu in pustietate sa sperie ursii:lol:
|
stiu AYG!! exact acest lucru am zis si eu ca o sa fac cu ea :)
|
Quote:
daca sperie ursii... inseamna ca bizonii din trafic nu au nicio sansa :lol: |
talent jokere, tot mai bine pe zi ce trece !!!! Respect !!!
|
10 Attachment(s)
Azi i-am pus si eu barile, nu mai e atat de sexy !! Calitatea vopselei si a mainii de lucru lasa muuuult de dorit. Momentan o las asa sa vad in timp alte efecte ( daca vor fi) daca nu, doar se vor revopsi la un alt nea Gigel care sper ca va face treaba buna. Imi place ca masina , cu barile vopsite, parca a capatat un nou look.
Pozne.... |
Foarte smecher arata cu grila aia. SUPERBA!
|
Felicitari ai o masina splendida:-):peace:
|
Este tare combinaţia plus că eu nu mai văd acele numere ingroşate cum erau inainte,poate le-ai schimbat demult dar eu acum văd !:lol:Bravo KYS
|
a iesit suuper trec maine pacolo so vad LIVE ;)
|
arata prea frumos. Felicitari :)
|
KYS-ule mi-ai luat-o inainte cu masca :( trebuie sa caut altceva la masca :) frumos frumos, insa am o nelamurire cu gaurile de la proiectoare, am avut stupoarea sa observ ca proiectoarele mele de benzinar nu merg pe suporti... difera ?
|
suportii de berlina nu se potrivesc la bara de MCV ( de la 16v sau dieseluri) ! 45 ron parca m-au costat , de origine!
|
Am văztu KYS ieri pe la Bucur obor în spate,am analizat-o live:lol: e frumoasă în draci,nu se compară cu pozele bravo man ;) tare bubu tău
|
:) oricum eu am repozitionat proiectoarele si imi cere bara automat alte proiectoare, cele de fabrica imi bat in radiator si imi spun ca vor unele mai slim :) apropos uite o chestie care o sa o incerc si eu, te-ai gandit sa scoti bandourile si sa le acoperi cu fibra? ma refer sa faci usa dreapta fara bandouri si santuri :)
|
da..m-am gandit la multe, inclusiv la asta , dar tre sa ma gandesc la costuri suplimentare ptr revopsirea integrala a usilor..sa vad c modalitate voi gasi ;)
- m-am mai gandit la manere astupate, dar o sa am probleme la iarna.... Ps. Mersi tweety . si cand te gandesti ca e nespalata de 3 saptamani....Dar maine seara va face baita si va iesi la plimbare :) Mersi Dog :) incerc si eu sa fac ce pot.... |
Quote:
|
Quote:
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea:). De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !
|
Quote:
|
nu au luciul ala...perfect , si-n plus am mici zgarieturi la bara fata care n-au fost acoperite inainte. A dat cu vopsea peste ele, fara sa le finiseze ! ( cu toate ca i-am zis de ele..)
Nici in realitate nu se prea vad, dar eu care le stiu imi stau pe creier ! |
eu zic sa astupi doar pe spate manerele :)
pregates ceva frumos la a mea in partea de la stergatoare :) ma enerveaza tabla aia si urechile alea de pe margine :) spor in continuare KYS-ule |
Quote:
|
Da şi devii obsedat,te roade ceva la ea şi dacă o laşi aşa parcă îţi vine să te laşi de ea...ştiu că am prieteni care au păţit-o !
|
Da,esti genul de om perfectionist.
masina a iesit foarte ok.felicitari ! |
sal!! imi poti spune si mie daca te rog cine ti-a facut grila fata?
|
Am vazut-o astazi de 2 ori prin oras, o data ti-a dat prietenul meu flash (un Hyundai negru) , chiar ti-a iesit foarte frumos loganul , multi au intors capul , lumea zicea sa te opresc in trafic sa stam de vorba , insa nu prea e timp . Tot respectul pentru munca depusa, pentru rezultat si mai ales pentru caracter ( dupa flash, ai facut un semn :) nu te cunosc, dar esti de apreciat). Salut
|
:) Salut Valex ,
Am vazut stikerul cu Katana club, dupa flash, si mi-am dat seama ca eu eram cel vizat :) Am ridicat mana, ca asa mi se pare normal, sa raspund la salut ! Multumesc pentru apreciere si diseara daca ne mai intalnim prin trafic poate oprim sa schimbam 2 vorbe ! |
Quote:
|
am vazut si eu KYS-ul prin trafic in seara asta:D frumoasa foc!
si sa nu mai mergi cu angel eyes-ul pe intuneric:)) |
Quote:
|
32 Attachment(s)
Imi pare rau ptr aseara ! la ora 19.00 eram pe la Voronet . Am ajuns in oras pe la 21.00 si nu te-am mai prins prin oras , Valex :) azi se pare ca e cu ploita asa ca voi sta locco ! Iti voi da un telefon , cand voi sti ce program am ....
PS . Ryan, te-au deranjat angelurile mele? :) Poate ne mai vedem diseara.... PS2. Nu stiu ce sa mai cred - loganistilor mei din Piatra Neamt nu prea le-a placut masina. Voi imi spuneti altceva....hmm pe cine sa cred ? PS3. Cateva poze cu masina de prin superzona Moldovei ! |
Idolul dacia "draivariulor"! Reusite pozele ,frumoasa masina.
|
Ploaia s-a oprit , poate diseara o sa fie cat de cat bine afara ...
Multe opriri ai mai facut, faine pozele :) |
cred ca loganistii tai din Piatra Neamt aveau insolatie...
masina arata bine de tot... daca ii schimbi si oglinzile care arata ca niste aripioare..:lol:...va arata mortal...nu ca nu ar arata si acum...dar asta ar intregi-o ;) |
cum ma sa nu le placa masina...inseamna ca-s cu capu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning