Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

andi_cimpean 25-07-09 23:24

Re: My KYS !!

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 2512750)
man..unde s barele ? :))))

se usuca vopseaua:D...

B-61-KYS 26-07-09 22:11

:))) pe caldura asta..am dezbracat-o putin :) e prea sexy ?? :)

B-11-AYG 26-07-09 22:22

tu cu asta mergi prin oras? dupa mine asi folosio doar pe munti acolo ii e locu in pustietate sa sperie ursii:lol:

B-61-KYS 26-07-09 22:33

stiu AYG!! exact acest lucru am zis si eu ca o sa fac cu ea :)

andi_cimpean 27-07-09 00:14

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2514568)
tu cu asta mergi prin oras? dupa mine asi folosio doar pe munti acolo ii e locu in pustietate sa sperie ursii:lol:

TARE :lol:
daca sperie ursii... inseamna ca bizonii din trafic nu au nicio sansa :lol:

B-64-MVP 27-07-09 00:34

talent jokere, tot mai bine pe zi ce trece !!!! Respect !!!

B-61-KYS 27-07-09 19:55

10 Attachment(s)
Azi i-am pus si eu barile, nu mai e atat de sexy !! Calitatea vopselei si a mainii de lucru lasa muuuult de dorit. Momentan o las asa sa vad in timp alte efecte ( daca vor fi) daca nu, doar se vor revopsi la un alt nea Gigel care sper ca va face treaba buna. Imi place ca masina , cu barile vopsite, parca a capatat un nou look.
Pozne....

Sonny 27-07-09 20:44

Foarte smecher arata cu grila aia. SUPERBA!

spark88 27-07-09 20:44

Felicitari ai o masina splendida:-):peace:

Tweety_rzw 27-07-09 21:00

Este tare combinaţia plus că eu nu mai văd acele numere ingroşate cum erau inainte,poate le-ai schimbat demult dar eu acum văd !:lol:Bravo KYS

Sp1ky 27-07-09 21:15

a iesit suuper trec maine pacolo so vad LIVE ;)

andi_cimpean 27-07-09 21:35

arata prea frumos. Felicitari :)

CristiRS 30-07-09 20:36

KYS-ule mi-ai luat-o inainte cu masca :( trebuie sa caut altceva la masca :) frumos frumos, insa am o nelamurire cu gaurile de la proiectoare, am avut stupoarea sa observ ca proiectoarele mele de benzinar nu merg pe suporti... difera ?

B-61-KYS 30-07-09 20:39

suportii de berlina nu se potrivesc la bara de MCV ( de la 16v sau dieseluri) ! 45 ron parca m-au costat , de origine!

Tweety_rzw 30-07-09 20:40

Am văztu KYS ieri pe la Bucur obor în spate,am analizat-o live:lol: e frumoasă în draci,nu se compară cu pozele bravo man ;) tare bubu tău

CristiRS 30-07-09 20:42

:) oricum eu am repozitionat proiectoarele si imi cere bara automat alte proiectoare, cele de fabrica imi bat in radiator si imi spun ca vor unele mai slim :) apropos uite o chestie care o sa o incerc si eu, te-ai gandit sa scoti bandourile si sa le acoperi cu fibra? ma refer sa faci usa dreapta fara bandouri si santuri :)

B-61-KYS 30-07-09 21:40

da..m-am gandit la multe, inclusiv la asta , dar tre sa ma gandesc la costuri suplimentare ptr revopsirea integrala a usilor..sa vad c modalitate voi gasi ;)
- m-am mai gandit la manere astupate, dar o sa am probleme la iarna....
Ps. Mersi tweety . si cand te gandesti ca e nespalata de 3 saptamani....Dar maine seara va face baita si va iesi la plimbare :)
Mersi Dog :) incerc si eu sa fac ce pot....

dog99 30-07-09 21:42

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2516488)
Azi i-am pus si eu barile, nu mai e atat de sexy !! Calitatea vopselei si a mainii de lucru lasa muuuult de dorit. Momentan o las asa sa vad in timp alte efecte ( daca vor fi) daca nu, doar se vor revopsi la un alt nea Gigel care sper ca va face treaba buna. Imi place ca masina , cu barile vopsite, parca a capatat un nou look.
Pozne....

grav,arata foarte grav.felicitari;)

=Virus= 30-07-09 22:54

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2516488)
Pozne....

Numai cuvinte de lauda... Nici macar diferenta de culoare cu usa soferului nu se mai vede.
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii.

Tweety_rzw 30-07-09 23:18

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2524056)
Numai cuvinte de lauda... Nici macar diferenta de culoare cu usa soferului nu se mai vede.
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii.

Cred că te înşeli am văzut-o live şi nu e nici un fel de diferenţă de culoare,crezi că dacă ar fi fost ne-ar fi reţinut ceva să nu îi spunem?Îţi spun eu nu,de aceea suntem aici să ne ajutăm între noi cu sfaturi,sper să nu devii flame dar nu are cam nici un defect la aspect dpmdv !;)

andi_cimpean 30-07-09 23:43

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2524122)
Cred că te înşeli am văzut-o live şi nu e nici un fel de diferenţă de culoare,crezi că dacă ar fi fost ne-ar fi reţinut ceva să nu îi spunem?Îţi spun eu nu,de aceea suntem aici să ne ajutăm între noi cu sfaturi,sper să nu devii flame dar nu are cam nici un defect la aspect dpmdv !;)

pai si de ce nu citesti atent ce a scris Virus...ca el tocmai asta a spus, ca din poze nu se vede nicio diferenta ;)

Tweety_rzw 31-07-09 00:26

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2524171)
pai si de ce nu citesti atent ce a scris Virus...ca el tocmai asta a spus, ca din poze nu se vede nicio diferenta ;)

Oboseală îşi spune cuvântul,mă scuzaţi !

B-61-KYS 31-07-09 11:36

intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea:). De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !

andi_cimpean 31-07-09 11:39

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2524929)
intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea:). De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !

barele in poza par ok...dar cu totii stim ca pozele nu reflecta realitatea intotdeauna:)...care iti este nemultumirea la bare? ce a facut, sau nu a facut "meseriasul" ?

B-61-KYS 31-07-09 12:06

nu au luciul ala...perfect , si-n plus am mici zgarieturi la bara fata care n-au fost acoperite inainte. A dat cu vopsea peste ele, fara sa le finiseze ! ( cu toate ca i-am zis de ele..)
Nici in realitate nu se prea vad, dar eu care le stiu imi stau pe creier !

CristiRS 31-07-09 16:55

eu zic sa astupi doar pe spate manerele :)

pregates ceva frumos la a mea in partea de la stergatoare :) ma enerveaza tabla aia si urechile alea de pe margine :)

spor in continuare KYS-ule

=Virus= 31-07-09 18:05

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2525003)
imi stau pe creier !

Cunosc senzatia, si e foarte naspa. Cineva care merge cu tine in masina poate sa nu observe acea imperfectiune multa vreme, dar tu o stii ca e acolo si involuntar numai la ea te uiti :|

Tweety_rzw 31-07-09 18:12

Da şi devii obsedat,te roade ceva la ea şi dacă o laşi aşa parcă îţi vine să te laşi de ea...ştiu că am prieteni care au păţit-o !

quick_silver2 01-08-09 04:33

Da,esti genul de om perfectionist.
masina a iesit foarte ok.felicitari !

popi78 01-08-09 21:00

sal!! imi poti spune si mie daca te rog cine ti-a facut grila fata?

VaLeX 03-08-09 21:38

Am vazut-o astazi de 2 ori prin oras, o data ti-a dat prietenul meu flash (un Hyundai negru) , chiar ti-a iesit foarte frumos loganul , multi au intors capul , lumea zicea sa te opresc in trafic sa stam de vorba , insa nu prea e timp . Tot respectul pentru munca depusa, pentru rezultat si mai ales pentru caracter ( dupa flash, ai facut un semn :) nu te cunosc, dar esti de apreciat). Salut

B-61-KYS 04-08-09 09:00

:) Salut Valex ,

Am vazut stikerul cu Katana club, dupa flash, si mi-am dat seama ca eu eram cel vizat :) Am ridicat mana, ca asa mi se pare normal, sa raspund la salut ! Multumesc pentru apreciere si diseara daca ne mai intalnim prin trafic poate oprim sa schimbam 2 vorbe !

VaLeX 04-08-09 10:47

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2533111)

Am vazut stikerul cu Katana club, dupa flash, si mi-am dat seama ca eu eram cel vizat :) Am ridicat mana, ca asa mi se pare normal, sa raspund la salut ! Multumesc pentru apreciere si diseara daca ne mai intalnim prin trafic poate oprim sa schimbam 2 vorbe !

Nu suna rau, diseara pe la 19:00 cam asa, suntem la ture prin oras ..sper sa dam unii de ceilalti si sa stam la un pahar de vorba.

RyaN- 04-08-09 22:54

am vazut si eu KYS-ul prin trafic in seara asta:D frumoasa foc!
si sa nu mai mergi cu angel eyes-ul pe intuneric:))

VaLeX 04-08-09 23:06

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2533111)

mai stai prin oras? iti las nr de tel , sunt baieti care vor sa te cunoasca :) seara daca e ceva, poti da un tzrr si ne vedem si sa discutam !

B-61-KYS 05-08-09 09:07

32 Attachment(s)
Imi pare rau ptr aseara ! la ora 19.00 eram pe la Voronet . Am ajuns in oras pe la 21.00 si nu te-am mai prins prin oras , Valex :) azi se pare ca e cu ploita asa ca voi sta locco ! Iti voi da un telefon , cand voi sti ce program am ....
PS . Ryan, te-au deranjat angelurile mele? :) Poate ne mai vedem diseara....
PS2. Nu stiu ce sa mai cred - loganistilor mei din Piatra Neamt nu prea le-a placut masina. Voi imi spuneti altceva....hmm pe cine sa cred ?
PS3. Cateva poze cu masina de prin superzona Moldovei !

B-87-CTE 05-08-09 09:22

Idolul dacia "draivariulor"! Reusite pozele ,frumoasa masina.

VaLeX 05-08-09 11:41

Ploaia s-a oprit , poate diseara o sa fie cat de cat bine afara ...

Multe opriri ai mai facut, faine pozele :)

andi_cimpean 05-08-09 11:44

cred ca loganistii tai din Piatra Neamt aveau insolatie...

masina arata bine de tot...

daca ii schimbi si oglinzile care arata ca niste aripioare..:lol:...va arata mortal...nu ca nu ar arata si acum...dar asta ar intregi-o ;)

al3xmsh 05-08-09 12:12

cum ma sa nu le placa masina...inseamna ca-s cu capu....

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning