![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
da....am vazut pe alt forum cineva la un golf 2 negru le'o facut aceeasi culoare cu masina :)) abia se mai vedea lumina...bineinteles ca nici asa n'o fost bine...eu nu vreau foarte inchise ca am si folia pe care o s'o pun pe geamuri mai deschisa....acuma o idee mai tampita de'a mea: as vrea sa dau un strat si pe faruri :)) de aratat fain ar arata da' scade lumina
eu stau in t15 acuma si in tudor este unu are un a4 facut fain...si are si farurile inchise la culoare din ce am vazut...da' acuma nu stiu cum se descurca noaptea.... |
Parerea mea e ca inainte de toate sa iti faci masina sa iti functioneze impecabil. Si daca vrei o treaba buna, achizitioneaza-ti stopuri/faruri aftermarket cu omologare, si-s fumurii si cum mai vrei tu.
|
Nu iti recomand SPRAY de stopuri !! Daca o sa fii oprit de politie poti fii nevoit sa le schimbi.. daca iti pui folie se poate da jos..:???:
|
aha....o sa mai vad cand ajung la capitolul ala....luni ajung acasa si sper...ma rog sa am timp sa pun folia pe geamuri...pe care o s'o omologhez...vreau sa umblu cat se poate de legat....si urmatoru pas mare e sa fac motoru....e bine ca am si sprijinu financiar cat de putin si alor mei....aveti idee cam cat ajunge sa fac un motor...arunca ulei...consuma mult ulei si consuma de benzina e foarte mare
|
Quote:
|
scuze de offtopic...bafta si voua...ma lamuriti si pe mine care e treaba cu intalnirile ?:P
|
Intamplarea face ca de cate ori ajung pe la stadion sau in rond la copou sa nu cunosc pe nimeni, iar cu japca nu ma bag in seama. Vreau sa va rog sa imi lasati in PM numerele voastre de telefon( cei care doriti sa iau legatura cu voi) sa ne mai anuntam cand iesim la diverse intalniri.
|
scuze de offtopic, dar NMS, cred ca te-am vazut ieri prin piatra. am i right? :)
|
Quote:
|
Salutare, o scurta prezentare dar si simpla, seat ibiza 1,9 sdi, 64 cp, jante de 16 Autec.si cam asta este masinuta deocamdata.8)
|
Quote:
|
Ceva poze cu masina , dotarii , fii mai indraznet.:D
|
Salut baieti.Am si eu un chevrolet lacetti 1.6 110 hp.As dori sa particip si eu la intalniri! Daca se poate bineinteles:???:
|
Quote:
|
Poze o sa pun in seara asta sau maine ca nu am.Pai primul gand ar fi sa imi pun niste jante, si sa imi schimb pragurile si restu dar sa vedem cat pot financiar:))
|
|
Faina. Cati mai multi km fara probleme!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare, cum nu prea am avut timp, o sa va spun acuma mai multe despre masina mea, e o ibiza din 2004,64 cp ,motorul este de tip asy,ambreiaj hidraulic,abs,climatronic, airbaguri(volan, pasager si in scaune fata lateral) ca si km are 151127,de cand am aluat-o din 22 sep.10, am mai tot schimbat cate ceva cum ar fii: kit distributie, kit frane , filtrele toate, kit ambreiaj valeo,si de curand am achizitionat o pereche de jante pe 15 de aliaj, cam atate deocamdata .o sa incerc sa pun cateva poze cu ea.
|
msms:D
|
3 Attachment(s)
Skoda Octavia 1 Elegance 12/2004 1,9 Alh. Bine v-am gasit.Urmaresc forumul de ani buni. :peace:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ca si multi altii probabil..desi frecventez forumul de mult timp, nu m-am prezentat.well
Ma numesc Alex si conduc un Lupo, versiunea GTI, motor 1.6 125 cp. |
Frumos bondar :P
|
Frumos "glont".
|
thanks for the positive comments :D
|
salut, ma numesc gabi sunt mutat in iasi si mi-am luat un tico as fi interesat de intalnirile 4tuning in iasi...pt a-mi face prieteni noi avand o pasiune comuna
|
5 Attachment(s)
buna seara, acum ca are si numere de Iasi m-am gandit sa pun si eu masina aici (fiind un vizitator constant)
cu stima, Catalin |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina , bestiala asi zice bine ai venit p aici si fata e foarte frumoasa pare mult mai mare :lol::lol: sa ai grija si de ea si de bolid
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ca se fac si intalniri BMW in Iasi. :D |
Quote:
la primavara vb cu tine poate ma ajuti cu ceva dvd pt masina |
O mersi frumos BMWFANE , ne auzim pe privat cu un id ceva , si vorbim :D
|
daca domnisoara are 16 ani ma sinucid:lol:
|
Sa o vad si pe asta Cristi!!! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si daca nu se supara Nenea Catalin ceva poze cu KYL-u https://www.4tuning.ro/poze/masini-tu...-kyl-6861.html |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning