![]() |
Re: ShadowCrew - club timişorean
le cam place pokerul la baietzii astia .....:))))
|
recunosc...:))) imi place!!!
|
unde crezi ca merg banii din budgetul fiecaruia de ciuning ?
|
pai fiecare are viciile lui...lol !!!!
|
more for me :twisted::twisted::lol:
|
eu vin dealer..cum v-am obisnuit de altfel...imi place mai mult de pe margine..sa va vad cum va macelariti!!! sau mai bine zis..cum va macelareste lau!!! :))
|
pai tu esti cu masluitul cartilor
|
eu nu masluiesc...nu imi place:))...Ionu a iesit winner, iar Lau din pacate a pierdut(nu a fost seara lui)! f faina seara
|
Quote:
|
cine a vrut sa inteleaga..a inteles esentialul..tot timpul se gaseste careva sa comenteze cate ceva!!! no offence :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
sa revenim la lucruri mai pasnice...:)
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
;)nu te supara....cam cati membri are clubul vostru si pe unde va strangeti seara? as vrea sa intru si eu in club.am multe atuuri pt clubul vostru
|
Du-te acum in Petrom V din complex.Sunt toti acolo. Suntem vreo 25 de membrii cred
|
nu-mi place lumina zilei. noaptea pe undeva?
|
Ce dume ai in tine.... nu ne vedem noaptea
|
Quote:
|
Pai ... "nu-mi place lumina zilei" e duma de prost gust...fitze... Oricum e intuneric acum... Si intalnirile se fac in Petrom V in fiecare duminica...Seara la poker, fotbal si alte alea...
|
Quote:
|
Ok , imi cer scuze pentru vorbele de mai sus...Dar imi parea asa...In fine. Sa inteleg ca acum esti in Timisoara? Daca da, iti zic eu ca e o ocazie super faina sa te duci in Petrom V...ca de acolo sigur se strang ei altundeva mai pe seara...mai ales cand e vorba de Laurentiu, Und_alex, si mai cativa care nu au cont aici pe forum :D
|
Quote:
|
vam_19 daca citesti cu atentie forumul acesta gasesti numarul meu de telefon....si poti sa ma suni sa ma intrebi direct sau daca nu il gasesti 0766675262 tudor
|
Quote:
|
te asteptam la urmatoarea intalnire....:D
|
frumoase masinile din shadow crew , bafta in continoare baieti
|
|
frumos filmuletu :)
|
trebe facut unu nou :twisted::-)
|
fain filmuletul...bafta in continuare si la cat mai multi useri cu masini frumoase ;)
|
Nu mai zicetzi nimic?
membri noi...masini noi ceva?! am vz ca atzi fost destui la tim tuning show! nu se mai discuta nimic?:!::?: |
Se discuta...la noi pe forum
|
se face scenariu la film o sa apara si un trailer :-)
|
vreau sa felicit echipa Shadow Crew pentru prezenta la Tim Tuning Show - imi pare rau ca nu au fost mai multe cupe pentru voi dar faptul ca masinile sunt in constructie - si ca promit mult este cel mai important
|
ms ms CED, felicitari si tie pentru premiu;) si speram ca la anu sa iti iau eu premiu:))
|
Quote:
|
ms ms CED, intradevar ii frumos cand ii in proiect dar tot vreau macar vopseaua si poate poate vine si cate un best car, ca mai am eu ceva surprinze ascunse:D
|
3 Attachment(s)
La Cluj am facut niste poze la niste masini din clubul vostru"ShadowCrew"
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ii felicit si eu pe membri Shadow Crew pentru masinile prezentate la cluj si pt entuziasmul lor fascinant
|
4 Attachment(s)
Quote:
Mersi laura .. Ne-am simtit bine la Cluj..in afara de niste chestii penale facute de organizatori..dar in rest a fost ok.. cateva poze si de la mn Felicitari pentru Premiu Laura.. |
Quote:
succes cu activitatile clubului si cu distractiile aferente - pacat ca sint asa departe de timisoara:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning