![]() |
Re: E30 - SGM
am spalato cu ce trebuie, si a iesit ca noua.
Upgrade, de aia vand. nu trece de 300 cai cu turbina asta. |
Un pret pentru turbina,galerii, wastegate, boost controller / total ? Ar fi cineva interesat.
ps: e boost controller pe bila cu click'uri ? Cat e de ok ? Intrebare 'personala' |
4 Attachment(s)
I-am cumparat bara intre oale.
Niste poze cu suspensia fata si niste poze de la 4tunig days. |
Ma serif ... nu-ti faci si tu una ?
|
prea multi bani, dar trebuie sa recunosc ca ma tenteaza.
|
Quote:
|
Uite ca pun si aici nr.,in caz ca tot nu-l primesti pe privat;0740051653.
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mici progrese si imbunatatiri, asa printre picaturi, in putinul timp liber dedicat masinii.
|
Quote:
|
T4...nu e mare?
ce A/R are partea calda? |
0.82
Nu e t4, este t70 |
Quote:
parte de compressor e de 70, partea de turbo e t4 cel putin dupa poza. parca ar fi un T04Z, T4 normal e T04e sau B si A/R 0.50 corecteazama daca gresesc |
Quote:
|
serpii sunt facuti sau cumparati ?
cat te-au costat ? ms :D |
Quote:
|
Quote:
Intre timp am cautat ce ar fi t70...dar ca multe denimiri asta e una "tuning"...defapt e un T3 cu compressor 0.70... Ori ramane varianta spusa mai spus...dar atunci boost sub 5000...foarte greu. Parca T3-70 ar semana cu un T3/T4 :rolleyes2 nu cunosc destul de bine generatia veche de garrett :cry: |
Serpii sunt cumparati, cauta pe ebay si o sa gasesti identici.
specificatiile turbinei : 4" Inlet 4 Bolt Wet Float Bearing Divided T3 Flange Oil Cooling XXX HP Capable Compressor Wheel .70 A/R Ind: 52.76 mm Exd: 75.46 mm Trim: 48.9 Turbiner Wheel .84 A/R Ind: 57.75 mm Exd: 73.35 mm Trim: 61.9 |
Marfa turbina asta de glorie.(glorie=combina)
|
nu cumva ajungi pe la cluj la linii?
|
4 Attachment(s)
Injectoare de 440 cmc/min.
Nu o sa merg niciodata asa departe pt niste liniute. |
6 Attachment(s)
am modificat galeria pt wastegate extern.
Recunoaste cineva de la ce masina e filtrul de ulei? :P |
evacuare spre wg este dintro camera comuna sau numai cele 3 din spate sunt legate direct?
|
Quote:
|
Quote:
|
Evacuarea spre wg e dintr-o camera comuna , logic.
Nu incapea filtrul de bmw, si cum stiam ca e acelasi pas si diametru filetul ca la dacie, vw, ford, etc. :)) |
Nu de alta, dar mi sa parut ca acolo unesc cele 2 tevi si numai acolo sau la jumatea tevii spre wg incepe camera comuna.
Stim ca la fel de important e traseul spre WG cat si cea spre turbina, evacuarea trebue sa fie la fel de usoara. |
Quote:
|
A trebuit sa scurtez conductele de la radiatorul de ulei , sa schimb pozitia filtrului ( cel original este mai lung si nu mai incapea) pt ca idiotii de chinezi nu stiiu ce au gandit cand au facut galeria asta de evacuare.
Solutia e provizorie, in caz ca ma hotarasc sa montez aer conditionat, o sa trebuiasca sa mut de tot filtrul de acolo. |
Quote:
te rog sa ma scuzi nu obisnuesc sa postez aiurea dar acum nu m-am putu abtine :) |
la treaba cu ac-ul,ma gand ca la ce acceleratie o sa aibe,mai bine lasi geamurile jos toate si ii dai putina talpa :lol:
|
7 Attachment(s)
niste poze
|
urmaresc topicu asta cu interes de ceva vreme...da` am ajuns sa nu mai inteleg nimic :D
deci...la origine e un M20b25...acu are electronica de M50...ai avut un T3 acu ai un T70...ala`i BOV pe admisie? :) |
Da, ai inteles bine, cu o mica rectificare.
Avea t3/t4 hibrid inainte. |
Frumos....
de ce ai schimbat t3/t4? |
era prea mica, nu ducea mai mult de 300 cp
|
Quote:
|
ce electronica folosesti ?