![]() |
Re: kitch tuning din bacau
mai dar dacia aia break aia tip limuzina chiar exista ???
sau e trucata poza ??? |
aia "limuzina" alba, chiar exista, este din bucuresti omul :D
|
dap, ai avut dreptate, in spatele volanului e cam naspa. Se cunoaste ca e dacie de la blocul de lumini :D
|
''limuzina'' aia alba sincer ar fi buna de carat oamenii la garsonierele cu usa in tavan(cimitir)!mie asa mi se pare,ca pt asta a fost facuta asa...
|
dap, au mai fost postate pozele, dacia aia decapotabila, cu bot nou, arata chiar interesant...
nu ca ma dau in vant dupa ea, dar ca idee asa.... |
in dacia aia alba "limuzina" daca pui un sac de cartofi la mijloc cred ca se rupe in 2. deci prea mare utilitate nu cred ca are :D
|
Intrebare... Nu ii trebuia omologare ca sa o faca mai lunga ? ? Dacia aia sport arata destul de bine decapotabila .. daca nu ar avea rame la geamuri ... si husa aia skimbata cu ceva mai nou ... electronic ceva :) sa se decapoteze din buton nu din mana :) oricum interesanta idee
|
A ... am uitat ... dacia aia verde trebuie luat exemplu ... ca e super frumos facuta ... atent lucrata... nu arata ca daciile din tara modificate... care toate zici ca s facute din plastic...
|
nu stiu cu omologarea care-i treaba (am inteles ca e facuta de pe vreamea lu' Ceausescu) deci cred ca are. Oricum aia verde e frumoasa ;)
|
pt cei ce vor tico http://www.bestauto.ro/results_Regis...NrInreg=150206
|
1 Attachment(s)
deci si Germania e invadata de romani,nu numai Italia
|
1 Attachment(s)
Nu numai astia cu dacia pun tot felul de smecherii cu vw sau alte marci pe masina ,si invers se mai intampla !!!
|
ha ha ha si-a batut joc de saracul passat (nu este bora cum scrie "capac bora.jpg" ha ha ha ha ha :)):)):))
|
cu capu la bora mea am scris bora in loc de passat!scuzele de rigoare
|
se accepta dar sa nu se mai repete. :P glumeam evident
|
gata sefu,am inteles.:)
asa se intampla cand esti "indragostit " mai mult de masina decat de pretena!!!:) |
ce sa faci daca dragostea-i mare :D
|
1 Attachment(s)
Stiu ca a fost dacia asta aici dar cineva spunea ca nu a vazuta in bacau uite aici e din tg ocna:lol:
|
"e super tare" :)) pacat ca e alba :D
|
Am auzit si eu de ea.. :) SUPER TARE..
|
pai am postat yo pozele sapt trecuta :D
|
e jalnic intretinuta masina...
putea macar s-o ingrijeasca putin, poate nu mai arata asa hidos... |
oricum si masina e destul de veche, e facuta inainte de 1989 sa arate asa
|
omg ce masina... dricul lui ghitza muresan...
|
1 Attachment(s)
dacia facuta in colaborare cu bmw motorsport si nike
|
da mah ce n-ai mai vazut dacia M1310 ???
|
Io am vazut are un motor v8 de 4.5l si nos la evacuare ... e super .. atinge suta in picaj in 3.4sec .. va vine sa credeti? M power
|
da mai si are undeva la vreo 400 si ceva de cai. oacat k se desmembreaza la viteze de peste 150 dar nu-i nimic mergi pe sasiu ;)
|
7 Attachment(s)
aici e un minunat renault type r gtr 1310 :evil:, cu lumini de semnalizare pe capota, pe spoiler si pe pleoapa aia de pe luneta, ca luminile de gabarit de pe camioane, cu lumini albastre la spalatoarele de parbriz desigur, si cu pete din alea negre lipite pe aripi, sa nu se vada rugina, nu mai pomenesc de banda nikelata pusa cred pana si pe planetare :twisted:
si, desigur, finalul apoteotic: coada de rechin pe cupola si sigla nike pe luneta frateee, ca sa fie tigania completa :lol::lol::lol: in ultima poza, e alta tiganeala, sora cu celalalta, doar ca e o aicad(dupa cum scrie pe luneta):twisted: marca renault tip renault , cu capace rosii si cutie de conserve ca ornament final la evacuare maaare ti-e gradina doamneee |
HA HA HA super tare "tuning-ul" :D:D:D:D:D
|
Pai asta e tuning in functie de valoarea masinii. La Dacie nu tre' sa depaseasca 1 milion de lei:twisted: bugetul pt tunat.
Si nu se gasesc accesorii decat in targ;) sau la alimentara vad:lol: ( cutia de conserva)... |
Am auzit ca acum sunt la moda evacuarile din conserve... sa nu am ambintie de nu mi pun pe luneta semnu de la "adidas" si o sa pun 5 eleroane pe parbirz sa vad cine i mai smeker decat mine ... imi fac un bodykit din carton si s a terminat smekeria :) o sa le dau mucu la toti :))
|
nu-mi iese din cap kestia aia cu type r...
cat de redus poti fi sa-ti pui asa ceva? ce rezonanta o fi avand in capul tau denumirea asta? |
Quote:
|
De vina este moda diferitelor accesorii (asaziselor accesorii)..Type-R....
si mentalitatea de roman ... |
1 Attachment(s)
mai e una in bacau cu " eleronu' " lipit de luneta. cata durere e in romania asta
|
super super super tare ;) se poarta. daca as gasi mi-as pune si yo unu pe luneta :D
|
sunt de parere ca ar trebui ingustata mashina
ce *** cum poti frate sa mergi asa pe strada |
oare are mai multa apasare pe spate la peste 200 la ora?
|
Quote:
esti rau bai aleks...... crezi ca oemenii aia nu vor sa iasa si ei in evidenta???:lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning