![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
2 Attachment(s)
Surprizee...
|
Mda....u te bagi cam tare ...:P deabia astemptam :D BV Heparu ;)
|
Poti sa imi spui in privat cat te ajung fetele de la portiere?
|
1 Attachment(s)
nu ma ascund de nimeni ... 10 mil o costat ambele portiere cu antifonaj cablat mai exact tot ce tine de usile fata (in afara de boxe si statie ... care si ele la randul lor sunt de destul de scumpe ... )daca te intereseaza putem vb si iti facem o programare si le poti trimite cu fan curieru ... ale mele abia maine sunt gata ... in sfarsit ...
|
Pai vorbim sambata ca sa vad ce varianta am sa urmez. Ca parca m-ar tenta ca pana la urma sa scot bancheta spate si sa imi faca ai incinta din fibra pentru spate.
Dar sa vb si cu Ilie (stii tu cine) ca el imi face partea electrica. |
Daca vreti sa vedeti ce se mai face la masina: https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/10108-toyota-supra-mk-iii/page-4.html
am pus peste tot (ma laud si eu oleaca) ca am asteptat un am ca sa fac chestiile astea. :D :D :D |
ce tare faza cu fetele la portiere.
super fain :) cat ajunge o treaba din asta? |
Pai spunea ca l-a ajuns cam 10 bulioane ambele portiere.
|
o gramada de bani, sa mor de nu...
|
3 Attachment(s)
up !!!!.......
|
Spor la treaba.
|
arata bine ce ai facut...
|
Quote:
dar vad ca iti prieste cluj-ul...daca ar fi drumul mai bun, am veni si noi pe la tine sa vedem ce masinisunt prin cluj... dar lasa, ca poate se rezolva si treaba asta... pana atunci - tine-ne si pe noi la curent cu poze noi... bafta:lol: |
Bravo ...e frumos tare ...ajteptam in continuare :D ....tot timpu ma surprinzi cu ceva nou :P
|
1 Attachment(s)
we will see...
jante .....(nu stiu de care tot caut ... ma gandeam la pro race de la dynamics ... sau chiar aleea baracuda din poza ... ) dar na ... motor ***** bujii brisckuri suspensie sport coil overs bara fatza etc .... ps. bara fata va fi ca aia ... din poza rieger ... so culoarea ii ca in poza masina la fel ... deci asha va arata ... acuma sa vedem pe viu ... promis ca pana la 4tuningday .... o sa aveam bolid la bucureshti ... |
arata f bine succes in continuare!
|
da..da.. foarte frumos, imi place, doar eu stau p loc sau inaintez f greu, rusine sa-mi fie. imi place masina heparu..ai facut treaba buna...si tu stefane...multa bafta, o sa iasa ceva frumos...o adevarata "TOY"
Mult respect si bafta! |
Felicitari Heparu_Boy pentru modificari . Arata foarte bine ! ;)
Iti facem galerie la Cupa Indragostitilor in cartodromul de la Cluj !!! Bafta :):):) ! |
gata..s-a terminat cupa..a castigat..;;)
|
Duminica, ora 16.00 intalnire la ODN. Va rog sa fiti prezenti toti cei care sunteti interesati. Sunt cateva lucruri de discutat si vreau sa fie cat mai multa lume prezenta. Inclusiv despre A.C.S. Crazy Drivers Romania
|
Ahhh ...nush dak am cum sa ajung ...dar ...incerc....
|
La tine este de inteles.
|
atunci eu am sa vin...:P e de rau ?:D vreau sa-ti vad jucaria
|
si? i-ai vazut jucarialui stefan?
perveeersiilooor :D:D:D:D:D |
Dak era o fata era d intzeles ....Oph Potos :)) ..... Oricum ...il asteptam pe Stefan sa posteze pozele cu " jucaria " ....:d sa vada toata lumea :P ...
|
Gata! Muzica e pusa pe masina, blocu' a surzit deja de ieri de cand faceau baietii probele de sunet, sufrageria mea s-a golit de boxe, fete de portiera, cabluri si alte fierotanii....so everybody's happy:D
|
ehhh in sfarsit am vazut`o si auzit`o :) frumos atat sunetu de la evacuare cat si de la sistemul audio ! ca aspect a iesit foarte bine... noul spoiler pe fata ii vine de minune cat si noua toba deasemenea!
|
majina e super tare.... :D ... am sa incerc sa pun in seara asta nijte poze ;)
|
Hai Madaline ...pune poze ...asteptam ..:D...cel putin eu ...imi pare rau k nu am putut ajunge la Sv ...mau retzinut unele aici in Is ...chiar voiam sa vad masina ...k din poze arata destul d bine ;) ...
Respect si bafta |
da ai pus poze de te-ai rupt ...
|
a uitat sa puna poze. am vazut "jucaria" , imi place, arata bine..si toba aia..:X...uu...se aude super..nu mai zic de muzica:D
|
da heparu.. . am pus poze de m-am rupt.... pt ca nu am de unde posta... eu m-am mutat.. si unde m-am mutat nu am net... ;)
|
Quote:
|
Atunci d ce ai mai promis k mai postezi pozele dak jtiai k nu ai cum ....De acum cand promiti ceva ...incearca sa te tzii de cuvant ...
|
atunci cand am zis ca le pun eram la cineva acasa... am postat primu post... si dupa aia a picat net...
|
kami....poti sa dormi la mn....30 noapte si 31 noaptea...
|
LA MULTI ANI HEPARE!!!!!!!!!!!!!!
sa fi sanatos sa ai parte de tot ce iti doresti numai bine mane multa bafta si sa ne auzim cu bine la 4tuningday. respect ;) |
la multi ani multa sanatate si tot ce iti pofteste inima......LA MULTI ANI !!!!!
|
La Multi ani Heparule ..:D....sa ne traiesti mai mult cu 1000 d ani decat noi :D...
|
mersi mult guys ... si ieri am lucrat si de ziua mea .... ma refer la masina ... suntem pe ultimu drum ... mai avem un pic si ii gata ...
ps am mai pus ceva poze acolo la masina mea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning