![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
stiu , doar ca am mai dat o alternativa, nu cred ca strica.
|
Salut! Imi puteti spune si mie de unde pot lua roti pentru machete 1:18?? Ca m-am apucat sa tunez un lamborghini gallardo si nu am roti bune
|
Quote:
|
ok mersi!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stiti cumva cum pot curata parbrizul de lipici Proloc??
|
|
mersi
salut! am si eu farurile originale de la un lamborghini gallardo(macheta) si vreau sa fac o copie a lor. Masina e 1:18. Stiti cumva cum as putea sa fac copia? |
Inteleg ca esti nou pe aici si vrei totul cat mai repede, dar raspunsuri la intrebarile tale se gasesc in paginile acestui topic, nu trebuie decat sa cauti.
Pentru incepatori chiar ar fi indicata lecturarea acestui topic cap-coada (stiu, sunteti tineri si entuziasti si lipsiti de rabdare, dar merita). Faruri se fac din plastic de la cutiile de betisoare de urechi, de la cutiile pentru machete, din copertile transparente folosite pentru cartile xeroxate... |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...18-1-24-a.html uitati aici vanzare de jante nu stiu daca mai este de actualitate dar poate te ajuta VRS sa confectionezi si tu unele;) |
Postarea lui promo (initiatorul topicului): "gata nu mai sunt !! se poate inchide !!" ar cam trebui sa fie un indiciu...
Nu poti face geamurile fumurii cu marker pentru ca vor fi roscate si vor avea urme pe ele (dungile specifice). |
ok ... multumesc de sfaturi nu am citit topicul sincer acela cu jantele de vanzare l-am gasit acum la favorite si l-am postat scuze daka am deranjat
|
am si eu un golf 5 unde gasesc genti? ms.de rasuns:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Jante iei de la alte machete sau poate gasesti la alti useri de pe forum; asta daca nu vrei sa dai cateva zeci de euro ca sa cumperi seturi din rasina sau metal. |
Salut sunt nou pe aicea si vreau sa va intreb Cum fac sa dau si eu vopseaua jos de pe machete si cu body kit cum fac sa ii dau forma?
|
golfu ii la scara de 1/18 de la welly:-)
|
Salut.
Am si eu o intrebare. Dupa ce folosesc decanol cum dau vopseaua jos?Cu surubelnita sau cu jetu de apa?Cum e mai bine? |
Cu o periuta de dinti...ai grija ca stropesti peste tot si Decanolul cam "arde".
|
Am lucrat si eu putin cu poxilina la spoilerul fata si eleron:D
Dar nu stiu sa pun poze ca puneam:| |
nici nu trebuie sa pui poze aici....."Tutoriale tuning manual machete!" iti spune ceva?....iti faci topic separat
|
3 Attachment(s)
salut ma poate ajuta cineva si pe mine ca am facut rost de un sistem cu leduri si nu stiu cum sa fac o instalatie pentru un viper gt o sa pun poze si daca putetzi im spuneti si mie cum sa fac ? va rog multumesc anticipat oricum ma scuzatzi pentru claritatea pozelor
|
cum pot sa dau vopseaua jos de pe un golf 5
multumesc mult apropo as putea da jos vopseaua cu diluant? |
Wai fratilor,hai ca sunteti culmea.bmwh548 o sa inebuneasca de cate ori va raspunde la intrebari.Stiu ca e lene,dar totusi...
Diluantul nu dizolva vopseaua,el doar curata de impuritati. Vopseaua se da jos cu decapant(spray) sau solutie decapanta(la cutie si se aplica cu pensula)... |
foloseste coltul incepatorului https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html nu uita sa dai search inainte sa postezi si sa citesti mai mult pentru ca sunt sectiuni unde poate s-au mai discutat lucruri care te intereseaza.Pentru a pune poze foloseste Manage attachments(scuze daca nu am scris corect)...Nu ne-am nascut invatati...dar am mai si citit umpic.Mult noroc si bafta!!Sa auzim de bine!Sper ca te-am ajutat.
|
Quote:
|
De ce nu incerci cu leduri de la brichete sau daca nu cu leduri de la Dioda ca sunt si mai mici si mai puternice.;)
Incearca cu leduri de la brichete prima oara si bateriile le iei tot de la bricheta eu asa am facut la un A8 dar nu am poze sa iti arat. |
Quote:
|
Nu e adevarat eu am tinut farurile aprinse 8 ore si inca mai am bateri.;)
|
2 Attachment(s)
dar cum le-ai facut sa stea aprinse ledurile de la brichete ca eu nu pot ...:( imi poti spune te rog?
Ma scuzati ca tot postez dar sunt cam incepator..voiam sa va intreb daca arata ca un eleron ca nu prea mi se pare |
Quote:
Ce fel de grund folositi?Ca al meu e un grund din ala maro.:???: |
Depinde ce culoare vopsesti in final.De obicei grundul intruenteaza vopseaua.Aplica grund gri.Ala maro nu stiu cum iasa dar banuiesc ca va inchide culoarea.
|
Quote:
|
Quote:
Ii mai las si pe altii ca eu am suficient par alb. Linkul la tutorialul de lumini a fost pus de "n" ori, a fost o discutie cu o pagina in urma si ei apar cu intrebari: Cum fac si eu lumini? In principiu cam la toate intrebarile exista raspuns in acest topic, dar e mult mai comod sa postezi in loc sa dai un simplu search. |
Multumim ca ne lasi sa raspundem si noi MAESTRE in limitele umilei noastre stiinte...BMWH548 sti care e chestia?? Romanul e cam lenes si comod e greu sa rasfoiesti paginile ca sa afli ce te doare ca doar "nu s-a inventat functia search"..eu inteleg cum e la inceput ca si eu am fost si pot sa zic ca mai sunt cat traim tot invatam asta e...dar chestia cu topicul asta de tutoriale e grozav si merita o atentie deosebita-pacat ca nu primeste din partea tuturor.
|
salut! vreau sa ma sfatuiesc cu voi. Se merita sa pun un sistem audio format din 10 difuzoare de tell(nokia 5800xpress music) pe un lamborghini gallardo 1/18?? cu cip de amplificare??
|
Doar no sa tai 10 telefoane pentru asta nu:lol:?Ar fi culmea.
In fine,ar merge da...Lamborghini?Nu stiu unde o sa pui atatea,chit ca sunt mici. Mai bine iei un suv,Hummer ceva.In ala merge sunet, in lambo nu prea cred. Acum na gusturile nu se discuta. bmwh548 ai dreptate. Ar trebui sa formatam topicu, si sa punem fiecare instructiune MAAARE pe fundal, sa se vada,dar parca vad ca cineva nu o sa observe o chestie si iar o sa intrebe:lol::lol::lol: |
Quote:
|
... pai daca pun un intrerupator dala de la masinute cu baterii stii dalea gen de poiltie nu stiu cum sa conectez firele ca am mai incercat si ori mi se ardeau ledurile ori nu mergeau ....
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning