![]() |
Re: Femeia ...
fratilor lasati femeia... daca ar fi materie la liceu am pica la examen cu totii ce draq:lol:
|
Quote:
|
Quote:
@ aleks ... da bah ... esti deja bosorog... lasa minorele :lol: :lol: :lol: insoara-te cu una de varsta ta ... sau mai mica cu ... stai sa ma gandesc ... 5 ani MAXIM :D restu' ... la mine ... tot :D |
mustange ... ce e cu semnatura aia? de cine esti luat?
|
Quote:
uita-te si la sign la sasha :D |
mda ... semnatura lui sasha zice ceva de genu :
" I'm The Best , Fuck The Rest !!!Mustang is my husband ! :lol::lol::peace: " mustang ... u lucky lucky guy u ... ;) |
bhaaa pai voi ca iubiti prin messenger?:))
|
Quote:
|
Quote:
ai innebunit mustangule? :) nu fac eu greseli din astea :p |
Quote:
|
mai bine inveti din greselile altora decat din greselile tale ;) :D
|
Quote:
oircum aleks o viata avem,daca ne punem shaiba pe mana de tineri...se alege prafu de nopti pierdute...te miri pe unde...cu gagici...si alte nebunii...asa ca nu te lua tu dupa copii :lol:...traieste-ti viata... ce daca are bmw tre sa spuna: be my wife? fiti ma seriosi :lol: Spiri...e bine sa inveti si din greselile personale...ca asa te dor mai rau...din greselile altora este cu dus si intors pentru ca poti spune "mie nu o sa mi se intample ca si lui/ei" si deja greseala e facuta daca gandesti asa ;) te pup :lol: |
Quote:
Si tu ?? :lol: |
si el si restu` formului :lol: :)))
|
Quote:
Spiry nu mi-ai spus daca ti-ai skimbat pampersul...:P |
Quote:
Bueeeeyy,lasati fata in pace ma !! Ati sarit ca,cainii aia in lant :lol: |
Quote:
vedeti ca s-au bagat poze noi cu fete intrati sa va luati materialul ;) |
Quote:
fuga fuga !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
orlando nu mai pune pariu ca pierzi:))
|
ia uite ba....voi de mine vorbeati aici? :)) baieti...recunosc ca nu pot tine pasu cu voi..
bluey ...stai linistit....ca nici nu te lasam sa ma pupi....:D orlando...nici tu nu ma cunosti, d'aia ma pupi in gluma, nu? :)) |
Quote:
te pupam in gluma ca mi-am adus aminte in ce conjunctura te-am cunoscut :lol: very psycho treaba :lol: oricum tu sa nu te lasi pupata de toti doar de cei care merita :lol: |
Quote:
(:P|d:) =)) |
Quote:
ADEVARAT !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
:rolleyes2 :grandpa: :lalala: :grandmar: :confused: :confused: :confused:
|
Quote:
Si care e problema cu lingaii??? Atata timp cat isi tin limba in gura pana in pat sunt total de acord (dar sa fie in pat cu o femeie ) :lol: |
eu cred ca m-am exprimat pe cat de bine se putea ...
total de acord cu ce ai zis tu .. ;) p.s: eu am zis asa " asa frate, fi rau " atat , asta era mesajul ptr tine ,cat imi plac lingaii , adica.. dupa virgula .. e .. asa .. in general , serios, n-are leg.cu tine , chill : / k? |
Quote:
|
Sunt femeile pe cale de disparitie ma ??:shock:
Ca vad ca nu mai zice unu o vorba.... |
femeia ... gasesti minore d'astea la 13 ani cu un corp de iti pica fata ... femeie ZIS :D
mare dezamagire cand aflii varsta ei reala ... si tu iti faceai un plan ... domne ... poate poate ... sunt trecut prin ea de vineri ... m-am uitat la ea...m-am bagat in taclale cu ea...pana m-a intrebat ce varsta am ... i-am raspuns prin intrebarea celebra : "da' tu?" ... la care ea mi-a raspuns clar si raspicat ... 13 !!!! am ramas mut...nah...ca sa ma asigur am intrebat cativa tovarasi care o cunosteau si mi-au confirmat... zic eu ca imi sta bine in libertate...=)) |
Te mai uiti , eu am patzit asa ceva acu 1 luna numa ca tipa avea 1.80 m inaltime si era super buna dar problema a mai mare a fost varsta, are 16 ani(nu am crezut-o decat dupa ce am vazut buletinu ) :(( vb ta , imi sta bine in libertate :)) :)) :))
|
Quote:
16 cu 18 mere da' 19 cu 13 ???? |
Merge frate cum sa nu mai ales daca e imbracata in negru sa se asorteze cu dungile de pe hainele tale :)) :)) :)) ! Pai nu am altceva mai bun de facut decat sa ma apuc sa F*t vreo minora ca vb aia "la cati ani are ea atatzia iau yo" :)) :)) :)) ! E plin orasu de majorete nu ma incurc cu minorete ca e carcota :)) cu legile astea :P
|
Quote:
Pai ce frate tu ai de gand sa le violezi ?? :lol: Daca ea accepta,ce probleme poti sa ai?? Si chiar daca dai de vreuna nebuna,o face cu tine si pe urma face plangere la politie ca ai facut-o cu ea si ca e minora,dai declaratie: "Domne am cazut de comun acord s-o facem." Nu vad ce ti s-ar putea intampla... |
din punctul meu de vedere ... mergea la 15 ani ... se mai putea ...
la 13 fratucu' sunt 2 motive pt care ... nu se poate : 1. asta (daca celelalte nu prea stiu ce vor) SIGUR nu stie ce vrea 2. ce or sa zica tovarasii despre mine ??? "asta e cu capu' rau ... e disperat sa aibe o gagica si s-a dat la o ... pustoaica" :D |
Daca are 16 ani, nu mai intrii la coruptie de minori; nu sunt sigur, am auzit si eu ! :lol:
|
Quote:
incepe fetita sa mai gandeasca :D si e cam pe carca ei :)) |
Quote:
|
Quote:
|
da ce s`a interesat lumea :D .... vad ca si gabi si tu leutzu :D .... ce aveti de gand ????? :D
|
trebuie sa faca ceva? pur si simplu unii vor sa fie informati .. spre deosebire de altii care habar n-au pe ce lume traiesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning