Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

bmwm5 03-09-08 09:56

Re: Masini de gagici

tot simbol al parvenitismului mi se pare

Sindrom 03-09-08 10:37

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1729895)
Thursday, 25 May 2006 21:05 - de atunci s`au cam schimbat lucrurile :twisted::twisted:

ce-i cu data asta ca in ziua de 25 mai in fiecare an de 21 de ani incoace planeta stiu ca sarbatoreste, dar nu credeam ca mai e si alta sarbatoare.

onT: mustang mach one, cel mai concret post de la inceput si pana acum

Rares_CRM 03-09-08 13:30

Smart :D \VW Beattle, VW Lupo

Sindrom 05-09-08 20:23

hehe mx5, chiar frumoasa.

Strainger 06-09-08 13:07

1 Attachment(s)
asta cred ca li se potriveste femeilor

AAAAK 06-09-08 22:44

Cred ca autobuzul si tramvaiul sunt cele mai potrivite pt majoritatea femeilor (exceptie fac unele care conduc chiar bine)

bodyspeed 06-09-08 22:55

Tramvaiul nu e masină :rolleyes2;)
Şi ce te face să crezi că anumitor domni nu se potriveşte mai bine autobuzul sau tramvaiul :?::lol::lol::lol:
Cel puţin eu le-as recomanda catorva din Craiova lucru acesta ..şi nu numai.

Sindrom 07-09-08 00:20

masina e si avionul, macaraua, , astea despre ce vorbim sunt autovehicule.Tramvaiul e masina.

bodyspeed 07-09-08 11:04

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1736528)
masina e si avionul, macaraua, , astea despre ce vorbim sunt autovehicule.Tramvaiul e masina.

Foarte greşit şi foarte offtopic,
Deşi suntem pe un forum auto,cu multe evenimente atenţie automobiliste....
Nu autovehiculiste ...cum zici tu , acest termen autovehicul inseamna mai exact :Vehicul autopropulsat suspendat elastic pe roţi, senile etc. şi destinat deplasarii terestre, dependent sau independent de calea de rulare, in scopul transportului de bunuri sau persoane ori efectuarii de servicii mecanizate diverse.
Deci termenul corect este AUTOMOBIL : Autovehicul rutier prevazut cu minim patru roţi, independent de calea de rulare, apt să se deplaseze cu viteze mai mari de 50 km/h.
Masină insemnand , autovehicul (denumire familiara, mult prea generala ca semnificaţie şi, de aceea, neuzitata in limbajul tehnic de specialitate).

b01uxd 07-09-08 12:01

tramvaiu e masina=)) , unii nu merita sa respire!

Sasha 07-09-08 15:27

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1736951)
tramvaiu e masina=)) , unii nu merita sa respire!

1.subscriu
2.subliniez ultima parte :twisted:

b01uxd 07-09-08 16:39

masina de gagica= orice masina, atat timp cat e in stare sa o conduca fara sa loveasca restul masinilor de pe strada(indiferent daca e tramvai sau troleu=)))

AAAAK 07-09-08 22:44

Face omul o gluma si sectionati fiecare litera . Bine dak tramvaiul si autobuzul nu merg atunci masina barbatului cand conduce el noh :)

App tramvaiul e masina :) chiar si masina de tocat carne e tot masina , ca nu e autovehicul e altceva .
Vedeti dex pt masina ca sa nu mai lungim vorba.

nxtaz 08-09-08 01:53

e bine ca vorbim de macarale pe un topic care se intituleaza "masini de gagici" .
Revenind la topic... Porsche Boxter...o masina pe care eu nu o vad altfel decat condusa de o gagica.

Sasha 08-09-08 09:48

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1738593)
e bine ca vorbim de macarale pe un topic care se intituleaza "masini de gagici" .
Revenind la topic... Porsche Boxter...o masina pe care eu nu o vad altfel decat condusa de o gagica.

ca si Z4/Z3 mi se par ca sunt facut special pt femei ca sunt ele mai urate asta e partea a 2`a :twisted:

aleks 08-09-08 13:42

exact ca si tt-ul sasha ;) ca si slk-ul...
sunt masini masculine doar daca ai inclinatii tot pentru masculi, altfel...

Sasha 08-09-08 17:43

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1739408)
exact ca si tt-ul sasha ;) ca si slk-ul...
sunt masini masculine doar daca ai inclinatii tot pentru masculi, altfel...

nu, nici tt-ul nici slk-ul nu mi se pare strict pt femei:lol:, nu ca ar exista masini de femei/barbati.
Si totusi aiurea le sta barbatilor in Z3/Z4... parerea mea PERSONALA :twisted:

nxtaz 08-09-08 18:21

In cataloage ar trebui sa fie "BMW for MEN" "BMW for Women" iar seria Z ... este pt tZoampe...clar. dar nu vad fetele/femeile conducand ceva vechi..ceva sport din '60 '70

Blondy26 16-09-08 02:43

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1740111)
In cataloage ar trebui sa fie "BMW for MEN" "BMW for Women" iar seria Z ... este pt tZoampe...clar. dar nu vad fetele/femeile conducand ceva vechi..ceva sport din '60 '70

=))...Mi-e rusine sa zic ca lucrurile stau cam asa. Acum ceva vreme sustineam eu sus si tare pe forum ca nu exista masini pentur femei si masini pentru barbati si ca e discriminare si alte aberatii...Da, vorbeam prostii! Pentru ca in ultima vreme, dupa ce am vazut ce a fost de vazut, cum trec pe langa un Mercedes model nou sau chiar BMW eventual, ideosebi decapotabile, pot sa prevad ca e o femeie de pana in 25 de ani la volan.:| Asta pentru ca le-au meritat,da?=)) Riiiiiiight!=))

nxtaz 16-09-08 13:04

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1756345)
=))...Mi-e rusine sa zic ca lucrurile stau cam asa. Acum ceva vreme sustineam eu sus si tare pe forum ca nu exista masini pentur femei si masini pentru barbati si ca e discriminare si alte aberatii...Da, vorbeam prostii! Pentru ca in ultima vreme, dupa ce am vazut ce a fost de vazut, cum trec pe langa un Mercedes model nou sau chiar BMW eventual, ideosebi decapotabile, pot sa prevad ca e o femeie de pana in 25 de ani la volan.:| Asta pentru ca le-au meritat,da?=)) Riiiiiiight!=))

cand ti-am vazut avatar-ul mi-a mai venit in minte un criteriu de clasificare pentru dealeri :
Colors :
For Women : Red
For Men : The rest.

Sasha 16-09-08 13:43

chiar si pink for mens?=))))))))))))))))))))))))))))))))))

nxtaz 16-09-08 14:02

mda..mi-ai pus capac...pink nu cred ca e pe lista dealerilor :P

LE : For Women : Pink and Red

sper ca nu mai e vreuna...

Sasha 16-09-08 14:05

verde brotacel :-P

=)))))

nxtaz 16-09-08 14:28

Off .. emanciparea femeii

LE : For Women : Pink, Red, Verde (Brotac style)

Sasha 16-09-08 14:42

:lol::lol::lol:
hai ca eu tot glumes si vad ca nu se prinde:lol::twisted:
Sincera sa fiu mie imip lace cum sta ;a un barbat intr-una rosi..daca e si un A6 sedan e si mai bine :lol::lol:
Deci nu merge treaba nici cu culorile :twisted:
Eu sunt fan limousine negre(S8 ) :lol: si sport galbene(rs4)

nxtaz 16-09-08 14:56

voiam sa vad cat de inventiva esti..nu ca nu m-as fi prins 8)
iar fete cu s8 si rs4 galben...mai rar ca tine.

Sasha 16-09-08 15:03

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1757100)
voiam sa vad cat de inventiva esti..nu ca nu m-as fi prins 8)
iar fete cu s8 si rs4 galben...mai rar ca tine.

cu cat mai rar cu atat mai bine :lol::lol:

P.S. si mai era visiniu :-P si sau violet:D

Claudia 16-09-08 20:07

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1757030)

Sa nu omitem ALB-ul, da? Am vazut ca e la moda in randul cucoanelor cu SUVuri,in special.
Si referitor la postul tau de mai `nainte, eu as conduce cu MARE drag un Mustang din `69... Ce iti poti dori mai mult? Uh, stiu! -un Shelby! :lol:

Mustang 16-09-08 20:18

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1757810)
Uh, stiu! -un Shelby! :lol:

GT 350 sau GT 500? :D

bodyspeed 16-09-08 20:24

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1757030)

Aţi aruncat verdele :lol:, fie el chiar cel brotacel la femei , ca parca in fast & furious , prima parte , eclipsele era verde si stupoare era condus de un barbat
P.S. nxtaz , cu movul ala strident esti de acord :lol: , TARE ,
Nu ca eu as avea ceva cu el :rolleyes2 , nici pe de parte ... , fiecare e liber sa isi aleaga culoarea cel il reprezinta. THE END

Claudia 16-09-08 21:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1757837)
GT 350 sau GT 500? :D

MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500.... daca intelegi ce vreau sa zic!

aleks 16-09-08 22:47

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1757980)
MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500.... daca intelegi ce vreau sa zic!

imi place ca le invinuiti de crima pe cele care isi iau suv-uri pentru imaginea lor si atat, dar va doriti s8 si mustang pentru.... fix aceleasi motive cumva?
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur...

Claudia 16-09-08 22:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758124)
imi place ca le invinuiti de crima pe cele care isi iau suv-uri pentru imaginea lor si atat, dar va doriti s8 si mustang pentru.... fix aceleasi motive cumva?
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur...

Aleks, ai face bine sa citesti postul meu anterior si sa observi despre ce masina vorbeam! Atat iti zic!!

aleks 16-09-08 23:11

Quote:

Si referitor la postul tau de mai `nainte, eu as conduce cu MARE drag un Mustang din `69... Ce iti poti dori mai mult? Uh, stiu! -un Shelby!
MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500....
am citit, si vrei un mustang.
ce sa faci cu el?
sa mergi unde cu el?
il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care.
ce nu e clar?

Claudia 16-09-08 23:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758183)
am citit, si vrei un mustang.
ce sa faci cu el?
sa mergi unde cu el?
il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care.
ce nu e clar?

Daca tu poti sa compari un muscle car cu un SUV, sa stii ca eu nu pot!

Mustangul despre care vorbeam e o masina frumoasa si puternica, o masina de care trebuie sa ai grija, nu o masina care are grija de tine(SUV)! Cred ca e inutil sa repet de ce apeleaza majoritatea posesorilor de SUV la acest tip de masina, dar iti spun, fiindca m-ai enervat! 1 la mana din grandomanie, si 2 la mana pentru protectie.
Spune-mi unde e asemanarea cu Mustangul din `69, ca despre asta vorbeam!!
Cred ca as scoate-o din garaj doar ca masina de duminica! nu as avea tupeu sa ma arunc in marea de cretini de pe strazi, cu ea! Pe cand cu un SUV, da! Am casco, ma doare`n p...ix! INTELEGI DIFERENTA?
Chiar nu ma asteptam de la tine la un raspuns asa "inteligent"

aleks 17-09-08 00:33

ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!.
x-uleasca intr-un suv: wow!
aici e asemanarea, nu in cuplu, cai, pozitionare ca pret, etc.

DoDo NSL 17-09-08 13:04

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1756866)
cand ti-am vazut avatar-ul mi-a mai venit in minte un criteriu de clasificare pentru dealeri :
Colors :
For Women : Red

de ce rosu pentru femei ? :shock::shock::shock:
c`mon !!!
sunt masini care alta culoare nu le prinde... in afara de rosu ! :x:x:x
si ... nxtaz :lol::lol::lol: daca razi de culoarea masinilor mele .. o sa te spun :oops:

Claudia 17-09-08 13:04

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758328)
ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!.

Chiar si aici gresesti! nu ma intereseaza imaginea, ma intereseaza sa-mi satisfac o pasiune!

nxtaz 17-09-08 13:21

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1757855)
Aţi aruncat verdele :lol:, fie el chiar cel brotacel la femei , ca parca in fast & furious , prima parte , eclipsele era verde si stupoare era condus de un barbat
P.S. nxtaz , cu movul ala strident esti de acord :lol: , TARE ,
Nu ca eu as avea ceva cu el :rolleyes2 , nici pe de parte ... , fiecare e liber sa isi aleaga culoarea cel il reprezinta. THE END

Discutia continuata cu Sasha avea o usoara urma de gluma. Imi pare rau daca nu a fost observata. Eu ma gandeam numai la rosu pentru ca 70% din femei conduc sau si-ar dori o masina rosie. Nu spun ca aceasta culoare este exclusiv pentru femei. Restul culorilor.. sunt alta poveste.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758328)

aleks ..eu tin sa ii dau dreptate Claudiei pentru ca isi doreste acea masina pentru ca ii place ei, nu pentru ca a auzit ea ca le place celorlalti. Daca stam bine sa ne gandim cam orice masina modificata aduce odata cu ea si schimbarea imaginii posesorului si nu cred ca toti isi modifica masinile doar pentru...imagine. Si poate isi va lua Mustang iar seara cand va iesi la plimbare cred ca ar iesi sa se simta bine. Ca va fi observata si de ceilalti/celelalte si catalogata drept tipa cu Mustangu' este partea a doua dar nu cred ca asta este motivul slabiciunii fata de acest model.

Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc.

Claudia 17-09-08 13:39

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1758982)
Si poate isi va lua Mustang iar seara cand va iesi la plimbare cred ca ar iesi sa se simta bine. Ca va fi observata si de ceilalti/celelalte si catalogata drept tipa cu Mustangu' este partea a doua dar nu cred ca asta este motivul slabiciunii fata de acest model.

Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc.

Nu ma umflu in pene ca mi-ai dat dreptate, dar apreciez ca ai inteles si asta imi intareste ideea ca nu-s singura care gandeste asa. MULTUMESC!

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning