![]() |
Re: Masini de gagici
tot simbol al parvenitismului mi se pare
|
Quote:
onT: mustang mach one, cel mai concret post de la inceput si pana acum |
Smart :D \VW Beattle, VW Lupo
|
hehe mx5, chiar frumoasa.
|
1 Attachment(s)
asta cred ca li se potriveste femeilor
|
Cred ca autobuzul si tramvaiul sunt cele mai potrivite pt majoritatea femeilor (exceptie fac unele care conduc chiar bine)
|
Tramvaiul nu e masină :rolleyes2;)
Şi ce te face să crezi că anumitor domni nu se potriveşte mai bine autobuzul sau tramvaiul :?::lol::lol::lol: Cel puţin eu le-as recomanda catorva din Craiova lucru acesta ..şi nu numai. |
masina e si avionul, macaraua, , astea despre ce vorbim sunt autovehicule.Tramvaiul e masina.
|
Quote:
Deşi suntem pe un forum auto,cu multe evenimente atenţie automobiliste.... Nu autovehiculiste ...cum zici tu , acest termen autovehicul inseamna mai exact :Vehicul autopropulsat suspendat elastic pe roţi, senile etc. şi destinat deplasarii terestre, dependent sau independent de calea de rulare, in scopul transportului de bunuri sau persoane ori efectuarii de servicii mecanizate diverse. Deci termenul corect este AUTOMOBIL : Autovehicul rutier prevazut cu minim patru roţi, independent de calea de rulare, apt să se deplaseze cu viteze mai mari de 50 km/h. Masină insemnand , autovehicul (denumire familiara, mult prea generala ca semnificaţie şi, de aceea, neuzitata in limbajul tehnic de specialitate). |
tramvaiu e masina=)) , unii nu merita sa respire!
|
Quote:
2.subliniez ultima parte :twisted: |
masina de gagica= orice masina, atat timp cat e in stare sa o conduca fara sa loveasca restul masinilor de pe strada(indiferent daca e tramvai sau troleu=)))
|
Face omul o gluma si sectionati fiecare litera . Bine dak tramvaiul si autobuzul nu merg atunci masina barbatului cand conduce el noh :)
App tramvaiul e masina :) chiar si masina de tocat carne e tot masina , ca nu e autovehicul e altceva . Vedeti dex pt masina ca sa nu mai lungim vorba. |
e bine ca vorbim de macarale pe un topic care se intituleaza "masini de gagici" .
Revenind la topic... Porsche Boxter...o masina pe care eu nu o vad altfel decat condusa de o gagica. |
Quote:
|
exact ca si tt-ul sasha ;) ca si slk-ul...
sunt masini masculine doar daca ai inclinatii tot pentru masculi, altfel... |
Quote:
Si totusi aiurea le sta barbatilor in Z3/Z4... parerea mea PERSONALA :twisted: |
In cataloage ar trebui sa fie "BMW for MEN" "BMW for Women" iar seria Z ... este pt tZoampe...clar. dar nu vad fetele/femeile conducand ceva vechi..ceva sport din '60 '70
|
Quote:
|
Quote:
cand ti-am vazut avatar-ul mi-a mai venit in minte un criteriu de clasificare pentru dealeri : Colors : For Women : Red For Men : The rest. |
chiar si pink for mens?=))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
mda..mi-ai pus capac...pink nu cred ca e pe lista dealerilor :P
LE : For Women : Pink and Red For Men : The rest. sper ca nu mai e vreuna... |
verde brotacel :-P
=))))) |
Off .. emanciparea femeii
LE : For Women : Pink, Red, Verde (Brotac style) For Men : The rest. |
:lol::lol::lol:
hai ca eu tot glumes si vad ca nu se prinde:lol::twisted: Sincera sa fiu mie imip lace cum sta ;a un barbat intr-una rosi..daca e si un A6 sedan e si mai bine :lol::lol: Deci nu merge treaba nici cu culorile :twisted: Eu sunt fan limousine negre(S8 ) :lol: si sport galbene(rs4) |
voiam sa vad cat de inventiva esti..nu ca nu m-as fi prins 8)
iar fete cu s8 si rs4 galben...mai rar ca tine. |
Quote:
P.S. si mai era visiniu :-P si sau violet:D |
Quote:
Si referitor la postul tau de mai `nainte, eu as conduce cu MARE drag un Mustang din `69... Ce iti poti dori mai mult? Uh, stiu! -un Shelby! :lol: |
Quote:
|
Quote:
P.S. nxtaz , cu movul ala strident esti de acord :lol: , TARE , Nu ca eu as avea ceva cu el :rolleyes2 , nici pe de parte ... , fiecare e liber sa isi aleaga culoarea cel il reprezinta. THE END |
Quote:
|
Quote:
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur... |
Quote:
|
Quote:
ce sa faci cu el? sa mergi unde cu el? il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care. ce nu e clar? |
Quote:
Mustangul despre care vorbeam e o masina frumoasa si puternica, o masina de care trebuie sa ai grija, nu o masina care are grija de tine(SUV)! Cred ca e inutil sa repet de ce apeleaza majoritatea posesorilor de SUV la acest tip de masina, dar iti spun, fiindca m-ai enervat! 1 la mana din grandomanie, si 2 la mana pentru protectie. Spune-mi unde e asemanarea cu Mustangul din `69, ca despre asta vorbeam!! Cred ca as scoate-o din garaj doar ca masina de duminica! nu as avea tupeu sa ma arunc in marea de cretini de pe strazi, cu ea! Pe cand cu un SUV, da! Am casco, ma doare`n p...ix! INTELEGI DIFERENTA? Chiar nu ma asteptam de la tine la un raspuns asa "inteligent" |
ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!. x-uleasca intr-un suv: wow! aici e asemanarea, nu in cuplu, cai, pozitionare ca pret, etc. |
Quote:
c`mon !!! sunt masini care alta culoare nu le prinde... in afara de rosu ! :x:x:x si ... nxtaz :lol::lol::lol: daca razi de culoarea masinilor mele .. o sa te spun :oops: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning