![]() |
Re: Accidente Baia Mare
o chestie nasoala. Bilantul la accidente ....
http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire...0-in-Maramures |
acident destul de urat in drum spre metro, viz-a-vi de dacia service. un logan pe contrasen a dat rupt un stalp cu spatele.... destul de interesant cum a dat... spatele praf... din pacate nu am apucat sa fac poze...
|
L`am vazut si eu.. cand am mers in oras(acum 2 ore :???:).. acum cand am venit spre casa era acolo o masina de la electrica si multe alte masini oprite prin zona.. :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
poate omul a vrut sandero, si s-a apucat de lucru ca-n reclama la 206 cu indienii.
acum pe bune, sa speram ca nu a patit nimic pentru ca masina e varza. |
f interesant cum s-a lovit.... nasol oricum
|
A derapat la viteza mare ? :-?
|
chiar daca ar fi derapat la viteza mare cum a ajuns sa fie lovit tocmai in spate??? foarte interesant....
|
Probabil a vrut sa arate cuiva cum e cu frana de mana , a virat prea tare , i`a luat`o razna fundul, a calcat frana si ... voila : Accident. Cand dispare aderenta, nu mai conteaza directia masinii, ci doar directia de dinainte de a isi pierde aderenta :) Bine ca n`a dat cu usa soferului ... erau mai grave urmarile
|
|
Quote:
|
Quote:
|
TRX nu fi rau, oricui se poate intampla:???:...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
naspa, bine ca numai putin.
|
Aseara veneam acasa din oras pe Victoriei. Deci nu glumesc, n-au aruncat nimic pe jos. Bucati mari de drum era sticla la propriu. Nu asa doar ici colo, zici ca eram pe un lac ingetzat. Urat de tot.
Inainte de peco Aral era o masina mica cu fundu in shant si cu fata in sus. Un tir se chinuia sa o traga afara. |
Botdriver si Vlad : Intradevar, si mie mi`a fugit fundu pe Eminescu fara sa vreau , dar circulam cu 40 si`am reusit sa o opresc. Un portbagaj nu cred ca se sparge asa la un impact cu o vitezas sub 50. Tinand cont ca a pierdut viteza in timpul derapajului ... calculeaza viteza cu care circula inainte sa faca tot felu de "manevre".
Da, se poate intampla oricum, da cand se intampla din greseala, spargi o bara, o usa .... da nu`i faci o gaura pe mijloc.... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=V0CwiGrpgNo |
Quote:
|
ca sa indoi asa o masina (inclusiv puntea - vezi cum stau rotile) trebe viteza...
dar nu s-a gindit nimeni ca poate nu i-au prins frinele stilpului si a intrat in bietul logan? |
4 Attachment(s)
cateva poze facute de mine, la accidente din ultimele 72 ore,
|
Pozele sunt facute de tine sau accidentele? ;)
|
:)))) Ti'ai pus emblema de Evo pe bord la mercedes si ai crezut ca esti in masina ta? altfel nu'mi explic ...good driver :)
|
Quote:
|
Quote:
|
vazut azi una bucata masina autohtona (solenza), "remodelata" frumos, iesita la o plimbare insotita de platforma.
|
2 Attachment(s)
ieri seara accident langa muzeul satului...... a rupt poarta de la cimitir, gardu si ceva morminte
****** |
Profanator:x
|
Minor : Eminescu (Grosi - Piata) , banda 1 , viteza de croaziera. Banda 2 : Renault 25 condus de d-na Olimpia care decide sa schimbe banda exact cand ajung langa dansa :) Talkin` about luck :))
|
Mane.. nu iar.. :sad:
|
cati arhangeli o coborat pe pamant in momentu ala ? :D
nasol.. |
Pisica e a unui prieten:cry2:...avea kit de M + suspensie, evacuare...asta e, oricui i se poate intampla.
|
Quote:
|
multe patesti tu
|
Quote:
|
Quote: