![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
greseala mea |
Quote:
Sunt inmatriculate pe mm deoarece numai acolo sau putut face treburile Acum cea din cluj una dintre ele are nr MM xx FHM |
5 Attachment(s)
Quote:
|
domnul liviu aveti drepturi de autor pt pozele astea? glumeam astea sunt de la intalnirea club calibra& friends organizata de mine in 4 apr 2009, cu ce masina ati fost?
|
Quote:
kidding |
Quote:
|
da imi amintesc ca avea un aparat foto performant si la cum arata pozele pe care le-a postat dansul e sigur:) asta da investigatie:)
|
6 Attachment(s)
Quote:
mai am cateva poze de atunci |
loganu mai este postat si la kitch-uri :| o sa induci lumea in eroare :))
|
38 Attachment(s)
hai ca le pun si eu pe ale mele:)
|
Apropo, ce s-a intamplat cu Supra gri ?! Ca nu am mai vazut-o prin oras...
|
e plecat bogdan in tari mai profitabile
|
A vandut'o defapt
|
am vazut skyline alb langa desperado azi
|
RS6 inchis la culoare cu nr rosii?:shock:
|
Quote:
nu are nimeni poze cu masina..n'am vazut'o prin oras..sunt foarte curios:oops::oops: |
Audi A6 3.0 TDi by ABT, interesant la exterior....;)
|
Quote:
|
L'am vazut si eu azi , o prostie de masina , urata foc , era in trafic , ambala motorul si scartaiau rotile pe loc , incerca sa impresioneze domnisoara de linga el .... bravo , tot din astia sa avem
|
Quote:
|
Am vazut`o azi langa Las Vegas, are o priza de aer.. destul de mare pe capota, si ceva tentativa de sticker pe lateral. :lol:
|
E urata ca asa e ea , e facuta fara gust , dupa cum zicea si roby , are o priza de aer ca si american muscle care nu are ce cauta si stickerele alea sunt urate rau
|
priza aia ii prea de tot :))....si eu l'am vazut astazi pe scolii in jur de ora 15
|
mance-o focu masina... da faceti careva o poza doua
|
am vazut'o si eu azi pe la 15 pe langa maramu'...credeam ca e GT-R asta nou incat il laudau toti..dezamagire:(
|
poze poze
|
la vazut si in noaptea asta ;)) la semafor la rivulus mergea muzica la maxim in el ;))
|
puneti careva poze :)
|
pe mine nu ma impresionat deloc :)
|
aston martin vantage negru decapotabil numere austria vazut dimineatza la 8 la petrom pe bv bucuresti si pe la 12 in centru vechi
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mie imi place cum arata skyline-ul,exceptie face tribalul si aerisirea de pe capota
|
tribalul nu arata chiar foarte rau..nu e ceva exagerat..dar aerisirea:))e prea de tot
|
sincer... chiar e ok si nu mi-ar fi rusine sa-l conduc. cunoaste careva pe proprietar si evident ceva detalii tehnice?
sau nu apartine lumii interlope a reisarilor care conduc masini tiuning din baia mare? :) |
apartine lumii interlope a reisarilor care conduc masini tiuning din baia mare :))))))))) ceea mai tare afirmatie si ce aveti cu skylineul care e chintesenta masinilor tuning, in loc sa va bucurati ca aveti cu ce va spala ochii faceti afirmatii ca nu va place, nu va impresioneaza bine ca va impresioneaza un logan 1.4 ambalat la maxim la semafor sau golf 4 sdi de 65 de cai.
|
lasa motorul sa fie ok exteriorul nu conteaza :D conteaza ca apasa talpa face senzatie :)
|
nu vreau sa fiu rau dar sincer nu este pe gustul meu:D
|
poi noah fiecare cu gusturile lui mie imi place masina am vazut-o de aproape farurile alea smoked dau bine ,masina fiind alba,capota aia nu-mi place si tribalul pentru ca nu-mi plac tribalele in general
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning