![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
imi fac masina sa fie cat mai unica, mai frumoasa, mai ingrijita! nu stiu cat de mult intelegi tu dar asa imi place mie pt mine masina asta ma reprezinta , mi-am cumparat-o singur cu fiecare leut pe care i-l aveam strans fara nici un ajutor si pot sa spun ca imi iubesc masina! lasa o sa vezi tu ce fac la masina, ceva mai finut decat ultima data! |
noutate! am scos dungile de pe masina! acum se iveste urmatoarea problema!
imi faceti si mie cateva dacii din a mea cu dif culori ce ar merge pe ea? ca vreau s-o vopsesc si am nevoie de un ajutor in alegerea culorii! dar nu culori din alea de 1000 de euro:D ci cat mai realizabile cu putinta dar sa arate mai misto! sa intorci capul dupa ea!!! ce ziceti??? poze cu maina mea sunt pe aici!!! astept mainile maestrilor :lol: :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
din nou i have a request daca se poate ... cika io m'am cam saturat de spoileru asta a meu m style si as vrea sa'i fac o alternativa ... acuma va rog daca se poate sa bagati ceva prelungire la bara asta ( asta ii aia veche ) care sa dea bine si sa fie si procurabila, si cat de cat se mearga si cu restu masjinii ... mersi anticipat!
|
2 Attachment(s)
asa..2 versiuni...faza cu capota neagra nu situ dak este kitch...pt k nu vrea sa imite ideea de carbon...prima chesti ep e care am vazut-o au fost capotele negre..api carbon...dak o sa va uitati la masini mai vechi(2-3 ani) de la jaonezoti si amercani o sa vedeti asiatice cu capote negre....dak anu ma insel eu chia reclipseul din fnf avea cpoat aneagra..nuh? :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Am facut si spatele... |
vad ca i-ai intors si autocolantul cu daewoo :wink:
|
Re:
Quote:
nu mai lucram pe masini gasite pe net lucram decat pe poze facute de voi (personale) EDIT: am sters pozele cu olcitu |
andrey multumesc mult
spatele arata foarte bine.. sa vad acum de unde fac rost de niste stopuri clare... singura chestie e ca evacuarea e pe dreapta dar asta nu e o problema... |
pai tu numa` pe a lu andrey o vezi?
uite-te 1 pag sau 2 in urma..zi-ne daca iti place :wink: |
da chiar tu tot la andrey i-ai multumit shi data trecuta .. pe noi nu ne vezi ? dak nu iti place zine ! :cry:
|
3 Attachment(s)
varianta tngului e tare :D
pacat ca nu cred ca imi permit fibra de carbon.... ceea ce mi-ar place ar fi daca ati putea adapta spoilerul depe fiat seicento pe tico... sa va dau vreo 3 poze... cat despre varianta soricelului... sa stii ca variata ta pt fata am ales-o initial... dar imi pare foarte cunoscuta..... oricum daca se poate ceva in linia spatelui facut de andrey pt fata ar fi perfect.. va multumesc pt timpul acordat |
Re:
Quote:
|
da mai stiu asta dar masina aia de pe care ai laut-o e un din tico tuning team din polonia...
de-aia mi se pare f cunoscuta |
dacie 1300
4 Attachment(s)
fratzilor vreau si eu sa imi tunati o masina (cam vai de mama ei)dar sunt curios cum o sa arate.
NU CONTEAZA CUM DAR VA ROG DOAR SA O TUNATI PLS.Dak cumva nu ati recunoscut masina e dacia 1300. :D :D ms si pls tunatzio.V-am dat mai multe variante de lateral ca sa va alegeti dar eu vreau o poa cu lateral si una cu spatele daka se poate. |
1 Attachment(s)
cam dificila sarcina...dar incercam noi ceva....si cine e personajul de la volan? u?
si inca ceva golftuning nu mi-ai spus ce parerea ai despre varianta mea a masinii tale: |
ms pentru ca faci masina si la volan e un prieten de al meu
|
si yo am sa ma ocup de masina ta ,dacia 1300
|
1 Attachment(s)
Nu pre` prinde pe 1300 :roll:
dar uite..sper sa-ti placa |
bha e dragutza dar sincer vroiam si un spoiler praguri si jentile dupa mine nu prea se potrivesc
dar orikum ms pentru efortul depus |
buna de seara!
1 Attachment(s)
buna de seara!
imi puteti tuna si mie acest spate de corsa...as vrea ceva ce nu prea s-ar gasi pe net...ceva mai original...oricit de ciudat ar fi...sau de extrem..il puteti afisa... multumesc! |
1 Attachment(s)
uite sper ca e bine :?
|
Re:
Quote:
am adus modificari ca: garda la sol coborata,jenti(cu roata cu tot),parg,shave doors spate, am scos semnalizarea, am scos emblema dacia, culoarea data in 3 straturi, geam inchis pe spate,pleoape pe faruri...... spoilere nu prind in nici un fel pe masina asta ! |
v;aditu...masin asta merge mult pe style -ul de gordini,alpine.....dah un search pe google la poze cu reanault 12 gordini sau alpine....sa vezi acolo masini...nu plastice...pe masina asta e kam kitch...foarte greu...
|
multam fain!
multam fain pt ajutorul dat spatelui de corsa...chiar imi place....dar mi-ar place sa am mai multe variante....sa am de unde alege... :D
|
1 Attachment(s)
:arrow: :roll:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
\"lucratura\" buna!
chiar imi place \"lucratura\" voastra...ma puteti trece cu cite o bere in cont...si cind veniti prin iasi...nu ezitati sa o cereti.. :lol:
cine mai vrea cite o bere?... :D |
1 Attachment(s)
e masina tovarasului meu momo
pune-ti accent pe jenti si geamuri. spor la treaba |
Tng am sa iti zic ceva. Eu nu am desing team dar ma chinui sa fac masina de la desing team. Pot sa iti fac masina tovarasului tau si sa o trimit?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am si eu o masina pe care as vrea s-o vad tunata si cred ca imi puteti da voi ceva idei... Merci :)
Daca e nevoie de alta poza... spuneti-mi si voi face (sper sa nu va deranjeze lumina putin cam puternica din poza) |
de cati bani dispui ? ca sa-i bagi in tuning ?
am eu asa o vaga senzatie ca NU de multi, ori o iei .. si ai bani s-o faci , ori n`o faci .. o vopsea, si niste jante, atat iti recomand .. poza e facut cu soarele-n fatza, greu de modificat .. |
Masina o am, bani de modificari majore nu sunt (cel putin deocamdata). Eu m-am gandit ca pe langa o noua culoare (care sa fie tot in nuante de rosu) si jante ar merge niste geamuri fumurii pe spate si probabil ceva spoilere pentru un design mai \"stabil\" :).
Azi dimineata am facut poza, dar nu am reusit sa o fac din partea cealalta caci erau masini... ma rog, masina e in parcare si ma gandeam ca poate iese si asa. Zilele astea voi face o noua poza si o voi pune pe forum. Pana una alta, daca se poate face ceva... ar fi excelent. :D |
incercam
|
1 Attachment(s)
Mai am o poza, poate e buna si asta la ceva.
|
whoaaa , cono ..
ne distrugi :) unghiuri moarte :) o sa incercam oricum |
3 Attachment(s)
Hai ca nu vreau sa va distrug :D Nu stiu ce sunt unghiurile moarte... dar ma gandesc ca nu e de bine :P. Hai ca am mai facut 3 poze... din partea cealalta (sper sa nu va dau batai de cap cu astea... sper ca sunt mai bine facute :) ).
|
dap, astea-s lejere, multumim , now ... wait :P
|
provocare!!!!!!!!!!!!!!!!
1 Attachment(s)
cine poate sa faca ceva pt masina asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning