Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

DVDValy 03-09-05 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-69-TAU\"
dap azi ii scot dungile, o sa ma chinui putin dar le scot! vreau sa-mi fac un desen frumos in parti
cred ca 2 tauri:d

lasa frate tauri o sa rada astia de tine laso fara nimic :wink:

B-69-TAU 03-09-05 19:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DVDValy\"
Quote:

Originally Posted by \"B-69-TAU\"
dap azi ii scot dungile, o sa ma chinui putin dar le scot! vreau sa-mi fac un desen frumos in parti
cred ca 2 tauri:d

lasa frate tauri o sa rada astia de tine laso fara nimic :wink:

frate daca tu traiesti in monotonie asta nu inseamna ca asa trebuie sa faca toti!
imi fac masina sa fie cat mai unica, mai frumoasa, mai ingrijita! nu stiu cat de mult intelegi tu dar asa imi place mie pt mine masina asta ma reprezinta , mi-am cumparat-o singur cu fiecare leut pe care i-l aveam strans fara nici un ajutor si pot sa spun ca imi iubesc masina! lasa o sa vezi tu ce fac la masina, ceva mai finut decat ultima data!

B-69-TAU 03-09-05 21:10

noutate! am scos dungile de pe masina! acum se iveste urmatoarea problema!
imi faceti si mie cateva dacii din a mea cu dif culori ce ar merge pe ea?
ca vreau s-o vopsesc si am nevoie de un ajutor in alegerea culorii!
dar nu culori din alea de 1000 de euro:D
ci cat mai realizabile cu putinta dar sa arate mai misto! sa intorci capul dupa ea!!!
ce ziceti??? poze cu maina mea sunt pe aici!!!
astept mainile maestrilor :lol: :lol: :lol: :lol:

ZanDer 03-09-05 22:42

2 Attachment(s)
din nou i have a request daca se poate ... cika io m'am cam saturat de spoileru asta a meu m style si as vrea sa'i fac o alternativa ... acuma va rog daca se poate sa bagati ceva prelungire la bara asta ( asta ii aia veche ) care sa dea bine si sa fie si procurabila, si cat de cat se mearga si cu restu masjinii ... mersi anticipat!

Skillzu 03-09-05 23:14

2 Attachment(s)
asa..2 versiuni...faza cu capota neagra nu situ dak este kitch...pt k nu vrea sa imite ideea de carbon...prima chesti ep e care am vazut-o au fost capotele negre..api carbon...dak o sa va uitati la masini mai vechi(2-3 ani) de la jaonezoti si amercani o sa vedeti asiatice cu capote negre....dak anu ma insel eu chia reclipseul din fnf avea cpoat aneagra..nuh? :D

andrey2003 04-09-05 15:51

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"pesteimputit\"
niste poze

sa va spun ce urmeaza sa ii fac masinii (sper) ca sa va pot da o idee despre cum vreau sa arate

lasata cu maxim 2 cm
jenti pe 14''
bodykit POSIBIL (adica nu la 1 cm de asfalt, pt ca desi imi plac masina totusi trebuie sa mai sipoata fi condusa pe drumurile patriei)

aaa.....
si inca o chestie as vrea sa aiba undeva o admisie in capota (de preferat deasupra farului drept) pt filtrul k&n care deja rezida acolo Very Happy

in masina vreau sa investesc cam 1000e

@tng
imi cer scuze ca am postat airuea

Am facut si spatele...

topser 04-09-05 16:12

vad ca i-ai intors si autocolantul cu daewoo :wink:

tng 04-09-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"albert_md2004\"
man...nu am eu oltcit..eram doar curios...pozele sunt de pe google...pune o poza mai buna daca ai sau incearca pe asta...merci mult!

regulamentul s-a schimbat.
nu mai lucram pe masini gasite pe net
lucram decat pe poze facute de voi (personale)

EDIT: am sters pozele cu olcitu

pesteimputit 04-09-05 21:48

andrey multumesc mult
spatele arata foarte bine..
sa vad acum de unde fac rost de niste stopuri clare...
singura chestie e ca evacuarea e pe dreapta dar asta nu e o problema...

tng 04-09-05 23:38

pai tu numa` pe a lu andrey o vezi?
uite-te 1 pag sau 2 in urma..zi-ne daca iti place
:wink:

soricelu 04-09-05 23:59

da chiar tu tot la andrey i-ai multumit shi data trecuta .. pe noi nu ne vezi ? dak nu iti place zine ! :cry:

pesteimputit 05-09-05 00:34

3 Attachment(s)
varianta tngului e tare :D
pacat ca nu cred ca imi permit fibra de carbon....
ceea ce mi-ar place ar fi daca ati putea adapta spoilerul depe fiat seicento pe tico...
sa va dau vreo 3 poze...

cat despre varianta soricelului...
sa stii ca variata ta pt fata am ales-o initial...
dar imi pare foarte cunoscuta.....

oricum daca se poate ceva in linia spatelui facut de andrey pt fata ar fi perfect..
va multumesc pt timpul acordat

soricelu 06-09-05 01:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pesteimputit\"
cat despre varianta soricelului...
sa stii ca variata ta pt fata am ales-o initial...
dar imi pare foarte cunoscuta.....

pai am luato tot de pe un tico :roll:

pesteimputit 06-09-05 08:38

da mai stiu asta dar masina aia de pe care ai laut-o e un din tico tuning team din polonia...
de-aia mi se pare f cunoscuta

vlad_i_tu 07-09-05 13:51

dacie 1300

4 Attachment(s)
fratzilor vreau si eu sa imi tunati o masina (cam vai de mama ei)dar sunt curios cum o sa arate.
NU CONTEAZA CUM DAR VA ROG DOAR SA O TUNATI PLS.Dak cumva nu ati recunoscut masina e dacia 1300. :D :D
ms si pls tunatzio.V-am dat mai multe variante de lateral ca sa va alegeti dar eu vreau o poa cu lateral si una cu spatele daka se poate.

RA_2fast4u 07-09-05 14:28

1 Attachment(s)
cam dificila sarcina...dar incercam noi ceva....si cine e personajul de la volan? u?

si inca ceva golftuning nu mi-ai spus ce parerea ai despre varianta mea a masinii tale:

vlad_i_tu 07-09-05 22:34

ms pentru ca faci masina si la volan e un prieten de al meu

tng 07-09-05 22:57

si yo am sa ma ocup de masina ta ,dacia 1300

tng 08-09-05 15:27

1 Attachment(s)
Nu pre` prinde pe 1300 :roll:
dar uite..sper sa-ti placa

vlad_i_tu 08-09-05 18:56

bha e dragutza dar sincer vroiam si un spoiler praguri si jentile dupa mine nu prea se potrivesc
dar orikum ms pentru efortul depus

albert_md2004 08-09-05 20:24

buna de seara!

1 Attachment(s)
buna de seara!
imi puteti tuna si mie acest spate de corsa...as vrea ceva ce nu prea s-ar gasi pe net...ceva mai original...oricit de ciudat ar fi...sau de extrem..il puteti afisa...
multumesc!

andrey2003 08-09-05 21:51

1 Attachment(s)
uite sper ca e bine :?

tng 08-09-05 23:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vlad_i_tu\"
bha e dragutza dar sincer vroiam si un spoiler praguri si jentile dupa mine nu prea se potrivesc
dar orikum ms pentru efortul depus

jentile tin de gusturile fiecaruia.
am adus modificari ca: garda la sol coborata,jenti(cu roata cu tot),parg,shave doors spate, am scos semnalizarea, am scos emblema dacia, culoarea data in 3 straturi, geam inchis pe spate,pleoape pe faruri......

spoilere nu prind in nici un fel pe masina asta !

Skillzu 09-09-05 00:37

v;aditu...masin asta merge mult pe style -ul de gordini,alpine.....dah un search pe google la poze cu reanault 12 gordini sau alpine....sa vezi acolo masini...nu plastice...pe masina asta e kam kitch...foarte greu...

albert_md2004 09-09-05 14:21

multam fain!

multam fain pt ajutorul dat spatelui de corsa...chiar imi place....dar mi-ar place sa am mai multe variante....sa am de unde alege... :D

soricelu 10-09-05 02:01

1 Attachment(s)
:arrow: :roll:

c i k y 10-09-05 10:32

1 Attachment(s)
:arrow:

albert_md2004 10-09-05 11:33

\"lucratura\" buna!

chiar imi place \"lucratura\" voastra...ma puteti trece cu cite o bere in cont...si cind veniti prin iasi...nu ezitati sa o cereti.. :lol:
cine mai vrea cite o bere?... :D

tng 10-09-05 12:24

1 Attachment(s)
e masina tovarasului meu momo
pune-ti accent pe jenti si geamuri.
spor la treaba

liviu_ro93 10-09-05 14:41

Tng am sa iti zic ceva. Eu nu am desing team dar ma chinui sa fac masina de la desing team. Pot sa iti fac masina tovarasului tau si sa o trimit?

tng 10-09-05 15:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"liviu_ro93\"
Tng am sa iti zic ceva. Eu nu am desing team dar ma chinui sa fac masina de la desing team. Pot sa iti fac masina tovarasului tau si sa o trimit?

o poti expune la Various.

x-trem 11-09-05 09:27

1 Attachment(s)
Am si eu o masina pe care as vrea s-o vad tunata si cred ca imi puteti da voi ceva idei... Merci :)
Daca e nevoie de alta poza... spuneti-mi si voi face (sper sa nu va deranjeze lumina putin cam puternica din poza)

EvLSant0S 11-09-05 09:41

de cati bani dispui ? ca sa-i bagi in tuning ?
am eu asa o vaga senzatie ca NU de multi, ori o iei .. si ai bani s-o faci , ori n`o faci ..
o vopsea, si niste jante, atat iti recomand ..
poza e facut cu soarele-n fatza, greu de modificat ..

x-trem 11-09-05 09:54

Masina o am, bani de modificari majore nu sunt (cel putin deocamdata). Eu m-am gandit ca pe langa o noua culoare (care sa fie tot in nuante de rosu) si jante ar merge niste geamuri fumurii pe spate si probabil ceva spoilere pentru un design mai \"stabil\" :).
Azi dimineata am facut poza, dar nu am reusit sa o fac din partea cealalta caci erau masini... ma rog, masina e in parcare si ma gandeam ca poate iese si asa. Zilele astea voi face o noua poza si o voi pune pe forum. Pana una alta, daca se poate face ceva... ar fi excelent. :D

EvLSant0S 11-09-05 09:55

incercam

x-trem 11-09-05 09:56

1 Attachment(s)
Mai am o poza, poate e buna si asta la ceva.

EvLSant0S 11-09-05 10:04

whoaaa , cono ..
ne distrugi :)
unghiuri moarte :)
o sa incercam oricum

x-trem 11-09-05 11:00

3 Attachment(s)
Hai ca nu vreau sa va distrug :D Nu stiu ce sunt unghiurile moarte... dar ma gandesc ca nu e de bine :P. Hai ca am mai facut 3 poze... din partea cealalta (sper sa nu va dau batai de cap cu astea... sper ca sunt mai bine facute :) ).

EvLSant0S 11-09-05 11:05

dap, astea-s lejere, multumim , now ... wait :P

DragosATJ 11-09-05 13:39

provocare!!!!!!!!!!!!!!!!

1 Attachment(s)
cine poate sa faca ceva pt masina asta?

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning