Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

B 88 URS 20-12-11 15:37

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

Bine rau pozele, chiar este o bijuterie, spor si bafta in tot ceea ce vrei sa faci cu ea :lol: si Sarbatori fericite 8)

Addy_Gaman 24-12-11 14:51

sal...frumoasa rau masinutza ta...dar si mai frumos este la motor...apropo ai si cutia de let...din ce am inteles...se pune nu stiu ce flansa doar ptr tractiune fata...motorul asta o sal pun si eu pe masina,si am inteles ca imi trebui o flansa...nu prea le am eu cu let,acum ma documentez...ms

dany_let 28-12-11 18:03

3 Attachment(s)
da iti trebuie o flansa , am sa ti dau eu un mesaj privat cu un link si o sa vezi acolo despre ce e vb .

Va multumesc ptr aprecieri si urari ! ! ! ce mi doresc mie va doresc si voua ! :)

si acum poze de Craciun ...nu credeam ca o sa apuc ziua in care de Craciun sa ma plimb cu Kadettu' pe strazi :))

sebastyan2001 31-12-11 19:37

Te-am vazut in seara de Craciun prin Pipera, plecam spre munte, superba masina, atrage privirile oriunde ai fi. Ai grija de ea si La Multi Ani !

dany_let 02-01-12 09:59

multumesc , la multi ani si tie ! acum astept sa vina primavara sa vedem ce mai facem pe la masina .

dany_let 04-01-12 10:27

unde gasesc si eu niste stropitoare de faruri ? de pe o masina ceva ca le adaptam nu e problema :)

:rolleyes2

alexutzzzu1 04-01-12 10:41

vrei sa o faci ''full fara piele" ? :)))))

dany_let 04-01-12 13:26

Quote:

Originally Posted by alexutzzzu1 (Post 4806706)
vrei sa o faci ''full fara piele" ? :)))))

da da da da :))) exact ...Full fara piele si fara aer...trapa are ! :)) si navi ! ...aaa si n am scaune incalzite dar am butonul !:))

TzuTzu77 05-01-12 02:00

Daca vrei ceva mai old school cauta mai bine niste stergatoare de faruri, stropitori cred ca ar merge cele de Astra G sau ceva asemanator, cred ca la dezmambrari gasesti asa ceva.

dany_let 05-01-12 10:46

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 4808343)
Daca vrei ceva mai old school cauta mai bine niste stergatoare de faruri, stropitori cred ca ar merge cele de Astra G sau ceva asemanator, cred ca la dezmambrari gasesti asa ceva.

stergatoarele da...sunt misto..dar mai greu de montat...la kadett sub far e doar bara...mai greu de pus

Radu_print 05-01-12 11:00

are si astra f stropitori de faruri
gasesti si noi, nu cred ca-s foarte scumpe
cred ca si vasul cu pompa l-ai putea monta....

dany_let 05-01-12 12:00

1 Attachment(s)
cine poate sa ma ajute si pe mine cu un virtual tuning la poza asta....numarul mutat de pe bara pe hayon cu suport de america si numar mic .

:shock:

GJ 64 GAB 05-01-12 14:03

Dacă ai face rost de număr mic ar fi frumos să-l pui în dreapta pe bară sau lângă stopul de ceaţă :D
Baftăă!

dany_let 05-01-12 15:15

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4809000)
Dacă ai face rost de număr mic ar fi frumos să-l pui în dreapta pe bară sau lângă stopul de ceaţă :D
Baftăă!

am numarul mic de 1 an deja :)) doar ca vreau asa cum trebuie...pe bara in stanga sau in dreapta e prea fortat asa tuningul...stii ce zic...prea old american style wanaa be bla bla...iti spun eu , cu suport de numar de america pe hayon e ce trebuie ! :) cand o sa am un VT facut o sa vezi .

Addy_Gaman 07-01-12 18:08

parerea mea....arata crima spatele asa cum e...bafta

dany_let 10-01-12 13:28

5 Attachment(s)
poze...

b0gdy 10-01-12 16:00

:censored:frumos e putin spus:love:

EUGEN_ZIM 11-01-12 08:47

Iaca intrai si eu sa vad ce mai face Opelul meu favorit :)
Domnule trebuie sa intelegem ca unele masini sunt dezavantajate in poze daca li se ajusteaza prea mult culorile....in cazul tau, conditia e musai sa nu faci asta... ca tot vorbim de conditia asta, trebuie sa ai o masina perfecta(ori cel putin)...ei bine tu ai, iar parerea mea este ca merita sa-i faci numai poze naturale si foarte putin prelucrate intensitatile culorilor mediului si nicidecum al masinii.
Dupa cum am spus, unii isi permit sa faca asta pentru ca ii ajuta masina. :)
E doar o parere :)
Hai ....da fetii atentia cuvenita :)

Esperache 11-01-12 09:21

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4818382)
poze...

Bro, sunteti niste artisti: si tu, si masina si fotografu' ! :bunch:

VaLeX 11-01-12 09:51

Nu cred ca sunt cuvinte de lauda cum se prezinta masinuta asta .. :)
Noi spunem ca e perfecta, proprietarul cred ca stie ca mai are de facut/retusat etc. Nu ne pasa , e superba asa cum e :)

dany_let 11-01-12 13:04

Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4819951)
Iaca intrai si eu sa vad ce mai face Opelul meu favorit :)
Domnule trebuie sa intelegem ca unele masini sunt dezavantajate in poze daca li se ajusteaza prea mult culorile....in cazul tau, conditia e musai sa nu faci asta... ca tot vorbim de conditia asta, trebuie sa ai o masina perfecta(ori cel putin)...ei bine tu ai, iar parerea mea este ca merita sa-i faci numai poze naturale si foarte putin prelucrate intensitatile culorilor mediului si nicidecum al masinii.
Dupa cum am spus, unii isi permit sa faca asta pentru ca ii ajuta masina. :)
E doar o parere :)
Hai ....da fetii atentia cuvenita :)

:))) da ..nu e vorba de prelucrat...mi am luat iphone si m am jucat si cu aplicatiile prin el...inceteaza cu laduaroseniile astea :oops::oops:

ps. intra pe Facebook ...pe o pagina numita Streetmaniacs....se numeste un album cu poze acolo Made in Romania...masini din tara noastra cu care ne mandrim...vezi ca am o surpriza ptr tine acolo ;)

ps2. ptr restu ce au adus cuvinte de lauda aici ...masina asta mai merge pe strada doar datorita voua...ca la cate probleme am avut cu ea pana acum daca nu erati voi sigur nu mai exista.

ps3 . multumesc ptr cuvintele frumoase.

GJ 64 GAB 11-01-12 16:44

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4820388)
:ps2. ptr restu ce au adus cuvinte de lauda aici ...masina asta mai merge pe strada doar datorita voua...ca la cate probleme am avut cu ea pana acum daca nu erati voi sigur nu mai exista.

ps3 . multumesc ptr cuvintele frumoase.

Nebunuleeeeeeeeeeeeeee.................. i-a să ne amintim când vroiai să o dezmembrezi!

Să-ţi fie ruşineeeee!

dany_let 12-01-12 09:25

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4820829)
Nebunuleeeeeeeeeeeeeee.................. i-a să ne amintim când vroiai să o dezmembrezi!

Să-ţi fie ruşineeeee!

pai din cauza asta am si scris...daca nu era forumul...nu mai exista Kadettu:twisted:

dany_let 19-01-12 15:44

stie cineva un priceput care ma poate ajuta cu niste arucri custom pe spate ? adica eu am arcurile spate -60 si vreau sa le modific...sa le fac putin mai joasa..-2-4 cm...:rolleyes2

elspa 19-01-12 16:53

pune-i o reglabila, la -100mm sigur o sa bata amortizoarele in cap oricat de sport ar fi ele.

GallDann 19-01-12 17:11

1 Attachment(s)
Am vazut masina la Drift Grand Prix la expo` vreau sa spun ca a fost una dintre cele care mi-a atras mai tare atentia.Bv masina arata de vis Bafta! Ti-am facut un virtual sper sa iti fie de folos.. ;)

Esperache 19-01-12 19:32

Ar arata oribil :shock: ... zici ca e duba de hingheri ! :censored:

Radu_print 20-01-12 08:57

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4835811)
stie cineva un priceput care ma poate ajuta cu niste arucri custom pe spate ? adica eu am arcurile spate -60 si vreau sa le modific...sa le fac putin mai joasa..-2-4 cm...:rolleyes2

ce zici de air ride?
poti s-o lasi cat vrei sau sa o ridici cat vrei, la buton :D
adica stiu cine ti-o poate face, doar ca trebuie dusa la cluj
faca treaba buna (daca vrei poti sa-i vezi masina pe stanceworks.com, cred ca-i singura din romania care apare acolo) si foarte ieftin comparativ cu altii.

dany_let 20-01-12 09:10

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4835912)
pune-i o reglabila, la -100mm sigur o sa bata amortizoarele in cap oricat de sport ar fi ele.

da mi tu reglabila ptr kadett pe spate si eu o cumpar azi !

bobby_gsi2 20-01-12 09:32

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4837036)
da mi tu reglabila ptr kadett pe spate si eu o cumpar azi !

Useru mytzu sau ceva de genu...are arcuri reglabile spate. E baiatul cu vectra albastra. ma rog...sunt arcuri normale si are o chestie in care urci si cobori masina.....cu urcatu zic ca e ok...cu coboratu`.......foarte mult nu poti sa o cobori.

mytzu0789 20-01-12 09:37

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4837061)
Useru mytzu sau ceva de genu...are arcuri reglabile spate. E baiatul cu vectra albastra. ma rog...sunt arcuri normale si are o chestie in care urci si cobori masina.....cu urcatu zic ca e ok...cu coboratu`.......foarte mult nu poti sa o cobori.

sall.arcurile sunt sport. coboara destul de mult...

dar cu ajutorul reglajului... o reglazi cum vrei tu. stima

VaLeX 20-01-12 09:39

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4835953)
Am vazut masina la Drift Grand Prix la expo` vreau sa spun ca a fost una dintre cele care mi-a atras mai tare atentia.Bv masina arata de vis Bafta! Ti-am facut un virtual sper sa iti fie de folos.. ;)

Numarul , daca vrei sa mergi pe "moto" , cred ca ar trebui pus undeva in stanga sau dreapta , pe bara. Cred ca dreapta ca pe stanga ai ceata.

dany_let 20-01-12 10:12

4 Attachment(s)
e prea complicat cu air ride...si de montat si de pus...nu ma intereseaza...adica nu mai am rabdare...prefer sa o las asa decat sa mi pun air ride ...oricum multumesc ptr sugestie.

m am gandit si eu sa l pun in dreapta...o sa vad...am sa fac niste probe cand o sa l dau pe asta mare jos de pe bara...iar cu arcurile...n am ce reglaz sa mi lase mai mult de -60 ce am eu acum pe spate...adika nu am vazut arcuri mai mici de -60 ...trebuie doar taiate...asta vad eu singura solutie sa o poti lasa mai jos.

ceva de genu' asta trebuie sa arate :

GJ 64 GAB 20-01-12 12:59

Eu totuşi cred că îi şade mai bine aşa xum e acum! :D

VaLeX 20-01-12 13:57

Dany ,poti sa incerci ,nu stiu daca ti se potrivesc (presupun ca da) , arcuri de Corsa B (eu mi-am pus sport de Corsa B -60 si au coborat cam -80, fiind mai grea masina) ..

dany_let 20-01-12 14:39

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4837475)
Dany ,poti sa incerci ,nu stiu daca ti se potrivesc (presupun ca da) , arcuri de Corsa B (eu mi-am pus sport de Corsa B -60 si au coborat cam -80, fiind mai grea masina) ..

daca auzi pe cineva ...care vinde arcuri de corsa B sau macar sa fac o proba cu un -60 de corsa b ...sa stiu daca imi comand sau nu ...

mytzu0789 20-01-12 14:58

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4837522)
daca auzi pe cineva ...care vinde arcuri de corsa B sau macar sa fac o proba cu un -60 de corsa b ...sa stiu daca imi comand sau nu ...

arcurile reglabile au in jur de 17,18cm inaltime.... i-ar cu reglajul sa zicem 20cm.... si nu sunt foarte rigide, automat vor sta spira pe spira cred....momentan nu le-am probat... dar le voi proba in curand si iti voi zice cat coboara...
momentan am unele H&R de -70... si ating la orice denivelare.

stima.

VaLeX 20-01-12 15:03

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4837522)

uite cum sta pe arcuri de corsa -60
jantele-s 9j , et 15 , 16''

Eu mi le-am comandat din Germania , la noi am cautat juma de an , n-am gasit nicaieri ...

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1311177974

dany_let 20-01-12 16:12

da...e ce trebuie...hai ca ma interesez si eu de arcuri de corsa -60 ...sa vedem la ce pret gasesc.

eu am cautat la weitec, kw H&r eibach si nu am gasit mai mult de -50 ...tu de unde ai -60 ?

VaLeX 20-01-12 16:25

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4837682)
eu am cautat la weitec, kw H&r eibach si nu am gasit mai mult de -50 ...tu de unde ai -60 ?

Sincer nu stiu firma , prea putin m-a interesat. Mi le-a luat fratele meu din Germania , cam 80e au costat(cam multicel , dar nu prea gasesti sa dea doar arcurile spate) + 25 transport pana`n Romania.

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning