![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Bine rau pozele, chiar este o bijuterie, spor si bafta in tot ceea ce vrei sa faci cu ea :lol: si Sarbatori fericite 8)
|
sal...frumoasa rau masinutza ta...dar si mai frumos este la motor...apropo ai si cutia de let...din ce am inteles...se pune nu stiu ce flansa doar ptr tractiune fata...motorul asta o sal pun si eu pe masina,si am inteles ca imi trebui o flansa...nu prea le am eu cu let,acum ma documentez...ms
|
3 Attachment(s)
da iti trebuie o flansa , am sa ti dau eu un mesaj privat cu un link si o sa vezi acolo despre ce e vb .
Va multumesc ptr aprecieri si urari ! ! ! ce mi doresc mie va doresc si voua ! :) si acum poze de Craciun ...nu credeam ca o sa apuc ziua in care de Craciun sa ma plimb cu Kadettu' pe strazi :)) |
Te-am vazut in seara de Craciun prin Pipera, plecam spre munte, superba masina, atrage privirile oriunde ai fi. Ai grija de ea si La Multi Ani !
|
multumesc , la multi ani si tie ! acum astept sa vina primavara sa vedem ce mai facem pe la masina .
|
unde gasesc si eu niste stropitoare de faruri ? de pe o masina ceva ca le adaptam nu e problema :)
:rolleyes2 |
vrei sa o faci ''full fara piele" ? :)))))
|
Quote:
da da da da :))) exact ...Full fara piele si fara aer...trapa are ! :)) si navi ! ...aaa si n am scaune incalzite dar am butonul !:)) |
Daca vrei ceva mai old school cauta mai bine niste stergatoare de faruri, stropitori cred ca ar merge cele de Astra G sau ceva asemanator, cred ca la dezmambrari gasesti asa ceva.
|
Quote:
|
are si astra f stropitori de faruri
gasesti si noi, nu cred ca-s foarte scumpe cred ca si vasul cu pompa l-ai putea monta.... |
1 Attachment(s)
cine poate sa ma ajute si pe mine cu un virtual tuning la poza asta....numarul mutat de pe bara pe hayon cu suport de america si numar mic .
:shock: |
Dacă ai face rost de număr mic ar fi frumos să-l pui în dreapta pe bară sau lângă stopul de ceaţă :D
Baftăă! |
Quote:
|
parerea mea....arata crima spatele asa cum e...bafta
|
5 Attachment(s)
poze...
|
:censored:frumos e putin spus:love:
|
Iaca intrai si eu sa vad ce mai face Opelul meu favorit :)
Domnule trebuie sa intelegem ca unele masini sunt dezavantajate in poze daca li se ajusteaza prea mult culorile....in cazul tau, conditia e musai sa nu faci asta... ca tot vorbim de conditia asta, trebuie sa ai o masina perfecta(ori cel putin)...ei bine tu ai, iar parerea mea este ca merita sa-i faci numai poze naturale si foarte putin prelucrate intensitatile culorilor mediului si nicidecum al masinii. Dupa cum am spus, unii isi permit sa faca asta pentru ca ii ajuta masina. :) E doar o parere :) Hai ....da fetii atentia cuvenita :) |
Quote:
|
Nu cred ca sunt cuvinte de lauda cum se prezinta masinuta asta .. :)
Noi spunem ca e perfecta, proprietarul cred ca stie ca mai are de facut/retusat etc. Nu ne pasa , e superba asa cum e :) |
Quote:
:))) da ..nu e vorba de prelucrat...mi am luat iphone si m am jucat si cu aplicatiile prin el...inceteaza cu laduaroseniile astea :oops::oops: ps. intra pe Facebook ...pe o pagina numita Streetmaniacs....se numeste un album cu poze acolo Made in Romania...masini din tara noastra cu care ne mandrim...vezi ca am o surpriza ptr tine acolo ;) ps2. ptr restu ce au adus cuvinte de lauda aici ...masina asta mai merge pe strada doar datorita voua...ca la cate probleme am avut cu ea pana acum daca nu erati voi sigur nu mai exista. ps3 . multumesc ptr cuvintele frumoase. |
Quote:
Să-ţi fie ruşineeeee! |
Quote:
|
stie cineva un priceput care ma poate ajuta cu niste arucri custom pe spate ? adica eu am arcurile spate -60 si vreau sa le modific...sa le fac putin mai joasa..-2-4 cm...:rolleyes2
|
pune-i o reglabila, la -100mm sigur o sa bata amortizoarele in cap oricat de sport ar fi ele.
|
1 Attachment(s)
Am vazut masina la Drift Grand Prix la expo` vreau sa spun ca a fost una dintre cele care mi-a atras mai tare atentia.Bv masina arata de vis Bafta! Ti-am facut un virtual sper sa iti fie de folos.. ;)
|
Ar arata oribil :shock: ... zici ca e duba de hingheri ! :censored:
|
Quote:
poti s-o lasi cat vrei sau sa o ridici cat vrei, la buton :D adica stiu cine ti-o poate face, doar ca trebuie dusa la cluj faca treaba buna (daca vrei poti sa-i vezi masina pe stanceworks.com, cred ca-i singura din romania care apare acolo) si foarte ieftin comparativ cu altii. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar cu ajutorul reglajului... o reglazi cum vrei tu. stima |
Quote:
|
4 Attachment(s)
e prea complicat cu air ride...si de montat si de pus...nu ma intereseaza...adica nu mai am rabdare...prefer sa o las asa decat sa mi pun air ride ...oricum multumesc ptr sugestie.
m am gandit si eu sa l pun in dreapta...o sa vad...am sa fac niste probe cand o sa l dau pe asta mare jos de pe bara...iar cu arcurile...n am ce reglaz sa mi lase mai mult de -60 ce am eu acum pe spate...adika nu am vazut arcuri mai mici de -60 ...trebuie doar taiate...asta vad eu singura solutie sa o poti lasa mai jos. ceva de genu' asta trebuie sa arate : |
Eu totuşi cred că îi şade mai bine aşa xum e acum! :D
|
Dany ,poti sa incerci ,nu stiu daca ti se potrivesc (presupun ca da) , arcuri de Corsa B (eu mi-am pus sport de Corsa B -60 si au coborat cam -80, fiind mai grea masina) ..
|
Quote:
|
Quote:
momentan am unele H&R de -70... si ating la orice denivelare. stima. |
Quote:
jantele-s 9j , et 15 , 16'' Eu mi le-am comandat din Germania , la noi am cautat juma de an , n-am gasit nicaieri ... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1311177974 |
da...e ce trebuie...hai ca ma interesez si eu de arcuri de corsa -60 ...sa vedem la ce pret gasesc.
eu am cautat la weitec, kw H&r eibach si nu am gasit mai mult de -50 ...tu de unde ai -60 ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning