![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
fiatgroup iar trebuie sa repet?! Cielo fabricat/adus in RO nu au avut airbag, NEVER!
|
Quote:
|
Quote:
|
asa e ,nu cred k e vreun cielo cu airbag!nu am auzit si nici nu cred k s-a fabricat vreodata asa ceva.poate nubira!
|
Se poate sa fi luat capacul volanului unei Vectra mai vechi.
|
Voi vreti sa ziceti ca au bagat pe Matiz dublu air-bag si ABs si nu au bagat pe Cielo???
|
Matiz este de conceptie mai recenta
|
cielo nu are airbag m`am uitat la unu si nu scrie nimic pe volan de airbag
|
Nu conteaza ca matiz are airbag, Cielo, tico nu au avut. E generatie mai veche dar nu asta conteaza pentru ca in vest se vindea cu airbag si abs, pur si simplu s-au gandit ca nu are rost la prapaditi astia de romani sa le dea si aceste facilitati ;)
|
Cielo Executive are ABS ce plm e greu sa intelegeti? de ce credeti ca pe planasa de bord exista ABS? de forma? ***i-va pe el de logan este o masina proasta care nu-si merita banii!!!
|
Ce spui tu straine? Masina aia din avatarul tau este cumva a ta? De ce vorbesti prostii?
|
the mask ..... in sfarsit ...am si eu un aliat... speram la mai mare
|
intre un logan si un cielo executive cred k face cielo ... are ami multe ture k golanu ...
n`am stat sa citesc cele 41 de pagini de offtopic ;) |
2 ,,, stai ca acum suntem 3 ..asta e bine .,... fratilor uniti va si huliti ..chestia aia pe 4 roti ..de nu e masina ..da ii zice logan
|
Executive cu ABS?un sambure de adevar e pe aici!daca v-ati uitat pe bord exista un bec pe care scrie ABS DAR.....poate nu se vand la noi modelele cu ABS ci doar in Vest!oricum SIGUR iti spun ca Executivul NU are ABS!
|
nu pot sa zic k nu tin cu loganu dar de la inceput nu mi-a placut ... dar o gramada de firme de tuning au avut curaju de a modifica un dulap .. adica oricine poate modifica un civic .. o supra .. un bmw .. dar nu multi se incumeta cu loganu ;)
|
hai sa fim moderati ...
cielo over logan ... e parerea mea ... eu nu vreau sa fie hultit loganu` ... da` ma enerveaza cand e prea ridicat in slavi ... :) |
Quote:
|
Quote:
da, si nu trebuie sa ma crezi tu, nu crezi vino in cta si te convingi, daca tu n-ai posibilitate sa ai o masina ca cea de la avatar la 18 ani asta e partea a 2-a nu toti sunt ca tine;). br01tim are abs condu un cielo executive si vei vedea! |
:))))sa coduc un Executive?:)))dar am condus MULT frate:))))chiar si acum am un cielo(GLE):)))Stai asa,daca tot esti asa convins spune si u de unde stii ca are ABS?ti-am spus k exista un led pe care scrie ABS dar masina nu are ABS!eu nu zic k poate o fi(si mai mult ca sigur sunt)dar nu la noi!poate ne dai si noua sursa ta de informare,sincer chiar as vrea sa fiu lamurit ptr totdeauna dc are sau nu!
|
Nu Are!!!!
|
Atunci ce plm e ala care-ti impinge picioru in sus cand calci frana ??? E greu pentru voi sa intelegeti ca EXECUTIVE`ul are ABS?
|
Fiecare cu parerea lui dar macar arata-ne si noua unde scrie ca Executivul are ABS!intra pe site=ul de la daewoo sa vezi!
|
Oameni buni
Luati una bucata Cielo care se presupune ca are ABS,duceti-o in 60 la ora si calcati frana brusc. Daca lasa urme pe asfalt n-are,daca nu lasa it's ovious :rolleyes2 |
dragii mei colegi espero si cielo nu au nici abs nici airbag ...nu stiu executivul ca nu am fost curios ..ce este cert insa ..nu o sa se compare in vecii vecilor(amin) broasca aia de logan cu cielo ..si cu atat mai putin cu espero ...asa ca .......ca si mafia asta seara la premiile lu mtv ...playback placut
|
Quote:
bordul la toate Cielo este aprope identic - sunt 2 tipuri unul cu turometru si unul fara. (partea cu martorii luminosi in schimb este identica la ambele modele) Executive reprezinta un nivel de echipare, precum Ambition la Logan (versiunea 2000-2003 a beneficiat de motorul DOHC) apoi a fost inlocuit cu euro3ul de 80 de cai. din toata Loganele de pe strada sunt putine cele care au servo directie si ABS, cele care au fie sunt variante full option (Ambition) fie proprietarii le-au achizionat ca optionale. concluzie - EXISTA Cielouri care au ABS, airbag sofer, cutii automate (pentru vers coreene) - dar ele au fost optionale intotdeauna, nu au fost standard puse pe masini. |
Quote:
In privinta servodirectiei,afirm ca toate variantele Loganului au in standard servo. |
Quote:
http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/configurator,13 alege modelul AMBIANCE, orice motor , orice culoare si apoi sa vezi optionalele. Direcţie asistată pentru Ambiance - costa 405 EURO ;). |
The_Mask > n-am zis ca n-ai avea tu masina aia, dar din moment ce tu ai masina aceea, nu stiu cum poti compara doua masini care sunt de n ori mai degeaba decat Phaetonul... intelesu-m-ai?
|
CIELO EXECUTIVE
DOTARI SUPLIMENTARE : In pus fata de Cielo Standard : inchidere centralizata, aer conditionat, sistem de racire cuventilator dublu, scaun sofer cu reglare manuala pe inaltime, geamuri cu actionare electrica, radiocasetofon stereo AM/FM cu afisaj digital si cod de securitate, boxe HI-FI stereo spate, ceas cu afisaj digital integrat in bord, faruri ceata fata, antena automata, capace de roti, oglinzi exterioare de culoarea caroseriei, deschiderea din interior a portbagajului (electric) Asta e dotarea FULL(in afara de Executive Plus kre are Radio CD cu mp3...)Eu nu prea vad nici airbag si nici ABS!probabil daca cumperi masina din Vest ai si ABS si airbag dar la noi poate ca se ofera in optionale dar nu iti dau masina echipata cu asa ceva. |
bine ca ne adunam sa fim mai multi poate cade dracu odata fabrica aia ...pt cele 4 roti
|
Quote:
Pentru ca am si un Cielo Executive si stiu ce are si ce nu are, iar ABS`ul a fost ca dotare optionala cand l`am luat. |
The mask, nu te supara pe mine dar de ce sustii o prostie?! Repet, am avut cielo gle/ac fabricat Coreea, nici urma de ABS, iar cele facute la noi(adicalea executive) nici pe departe nu au. NU stiu ce optionale ai vazut tu dar iti spun SIGUR ca nu are abs/airbag. Poate ai vazut in manualul masinii care am mai explicat ca e tradus dupa cel strain in care este prevazut abs(Dar pt masinile vandute in Coreea, in vest etc nu in ROmania).
|
ba ce plm nu intelegi din faptul ca am platit in plus pentru ABS??? e asa greu de inteles? am franat de la 80 brusc cu pedala la maxim si are ABS cate explicatii tre sa dau ca sa intelegeti o sa fac o poza la contractu de leasing sa vedeti dotarile ca voi sunteti mai ceva decat Toma necredinciosu.
|
Sunt curios... baga poza.
|
Eu tot nu cred... Demonstreaza ca ai ABS, ca masina nu e adusa din vest..
|
cineva mai sus a spus de dotarile modelului Executive, si eu am am spus ca este doar un nivle de echipare, fata de modelul standard (inclusiv cel coreean) exista diferente de ordin tehnic - sistemul de franare schimbat complet - dublu circuit, discuri duble si aerisite, alta pompa de frana dar existe si diferente ale trenului de rulare - ma refer la puntea spate si dimensiunea rotilor care de la 13 au crescut la 14.
este adevarat - poate noul model de Executive (cel ce se comercializeaza acum) nu mai are disponibil ABS si Airbag dar la modelul pe care il am fabricat August 2000 le-am avut disponibile ca optionale. BAD_MF - tu sustii ca manualul de utilizare a fost tradus - eu iti zic altceva, daca vei vedea pozele puse de mine pe forum vei observa ca sunt de pe o masina cu motor DOHC, modelul coreean nu a avut acest motor in utilizare ci MPFI SOHC de 75 de cai. am mai spus intr-un post anterior ca voi opri aceasta discutie absolut aberanta, asa ca indiferent de replyuri eu nu voi mai posta ca deja discutia a devenit penibila/absurda. |
the masc .. eventual filmeaza ... ca pana atunci astia nu o sa te creada ...
|
visezi cu ABS-ul pe cielo!
|
Spark asta am sa si fac, ca doar asa poate cred, tre sa filmez tot de cand ma urc in masina ca dupa or sa zica ca nu`i cielo;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning