![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Problema nu ar fi in prima etapa pentru tine ci pentru potentialii accidentati de tine. Mai apoi, daca omul nu-si vede banii, te da in judecata si devine problema ta...
|
Quote:
|
carpatica despagubeste.
ce-i drept, mai greu, dar se plateste intr-un final. trebuie sa stii pe cine sa "ungi" pentru rezolvarea cazului. si apoi.. 99% din service-urile care le cunosc nu repara pana nu se aproba dosarul, stai cu masina in gradina mult si bine. pe de alta parte.. eu le fac fara sa astept aprobarea dosarului de la asigurari. :D |
@Teo MTM: ești tânăr și idealist. Se vede că nu ai experiență cu tribunalele din România. Până una alta, în cazul (ipotetic) de față ai provocat o pagubă unei persoane care are drept la despăgubire. Chiar și dacă firma de asigurări plătește însa întârzie plata, ești pasibil de a fi dat în judecată și de a plăti despăgubiri reclamantului. După asta ai tot dreptul de a da tu în judecată firma de asigurări ca sa recuperezi banii. Mai greu...
|
idem.
ca persoana fizica insa poti sesiza comisia de supraveghere a asigurarilor, ceea ce aduce o sansa in plus de a recupera banii ( la 3 luni dupa aprobarea dosarului ). sunt patit cu fiatul marea, asigurarea fiind facuta la euroins, am asteptat 3 luni pentru 2000 eur.. |
Quote:
|
Sunt curios cum se va rezolva problema...
|
Quote:
|
multumesc pentru sfaturi si pentru griji...o sa tin la curent cum evolueaza lucrurile. Deocamdata astept inca vreo 2 zile sa vina aproparea (sper) dosarului ca sa se poata apuca de masina. Ca si service am fost "sfatuit" de carpatica sa ma duc la un chiosc de mecanici ca sa nu fie probleme cu banii.
Deocamdata astept, o sa vad ce urmeaza....dar la ce paguba am , cati bani imi trebuie pentru reparatii mai bine ii bag intr-un proces. E prea mult pentru buzunarul meu sa ii ingrop in fiare si vopsea. Ce vina am eu ca am condus cu familia si intra un cretin in mine. Am deja cheltuiti vreo 15 milioane pe spagi si servicii "ca sa mearga treaba repede". Sa nu mai zic cat scandal la politie...aia nu situ legea, nu au facut proces verbal, nimic, nici nu vroiau sa se prezinte, DAR legea spune ca "daca e implicat un al 3-lea bun, este necesara implicarea politiei + proces verbal"...asa ca alte drumuri la politie, alti nervi, alte certuri ca sa scot un proces verbal pentru un accident de acum o saptamana. Repet, multumesc pentru raspunsuri si va tin la curent. |
Despre accidentul de azi de pe Calea Romanului sitie cineva ceva?
|
Cica un taxi a intrat intr-un BMW si la proiectat in cateva masini parcate un Renaul Scenic, un seria 5 e39 si nu mai stiu ce era pe acolo
|
Quote:
|
urat de tot ....bmw'u ala e36 era sfarmat destul de tare
|
Am vaz, era rupt pe parti, si taxiul nu avea decat fatza dusa (un golf 4 argintiu), nici macar nu i se sparsese radiatorul, ia cazut doar armatura
|
Quote:
|
Salut Laurentiu,
Chiar la el am "bagat" masina la reparat pentru ca e unicul agreat de Carpatica in Tg. Neamt. Abia ieri am fost anuntat (eu nefiind in tara momentan, se ocupa frate'miu) ca s-a aprobat dosarul...184 milioane. Sper sa ajunga. Astept sa vad de cata seriozitate dau dovada cei de acolo. S-a dat deja comanda de o parte din piese. Astept calm sa vad ce urmeaza, va tin la curent. |
Stie cineva ceva despre accidentul de marti noaptea de pe strada Mihail Sadoveanu?Sunt curios cam ce viteza avea Mini-ul ala de a sarit bordura si a 'mutat' si gardul cu fundatie de beton?
|
Quote:
daca de el e vorba sambata seara mai era sa "mute" niste masini prin centru, a trecut omu racheta pe langa mine si hai sa spunem ca eu eram cam la limita vitezei regulamentare:D oricum sarea omu de 100 |
Quote:
|
Quote:
L.E : Daca da ... am eu o senzatie ca or sa-l mai urmeze vreo 2-3 masini prin service ( baietii din Katana stiu despre cine vorbesc ) ;). |
da el e si in seara respectiva a si lovit-o ...cand eram noi la stadion!
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi plac oamenii astia, care conduc pe strada fara pic bun simt, daca vede ca ii tampit si loveste masini, chiar nu incearca sa se limiteze la o viteza mai mica ? Daca as avea puterea, as da o lege, de genu: cel ce are mai mult de 3 accidente la activ, din cauza vitezei excesive , sa-i suspende permisul pe 20-30 de ani pana ii vine mintea la cap sau DEFINITIV !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala Reisar >:)
|
of of ... mai mai :))
|
Bine ai mai zis-sageata!Si acum fie vorba intre noi-mai mult de 3 accidente facute din cauza vitezei excesive s-ar putea sa nu mai aiba cine sa le faca!
|
Quote:
ai alta solutie de a-ti face masina moca, pe seama gastelor care nu stiu sa mearga?:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
A fost aseara un accident foarte grav pe drumul de la targu neamt care duce spre secu....am impresia ca era chiar un coleg de forum de al nostru...masina avea mici modificari...era un golf negru de NT incaltat cu niste bbs'uri care a intrat intr'un tractor....erau si morti....care are mai multe detalii sa le puna aici...as fi curios sa stiu ce s'a intamplat mai exact...
|
Tot aseara a mai fot un accident la intersecta de la OMV. O Dacie a lovit un Golf 3 in partea dreapta(portiere + stalp dr smulse)
|
... si uite asa s-a facut praf audi-le A8 UNO ... un microbuz de la Megatravel si un ford mondeo care se vroia a fi tunat
unde ? in statie in darmanesti .... cum ? ... viteza, se pare... o masina semnaliza sa vireze stanga ... audi-le intra in depasire cu viteza mare ... pierde controlul si intra in parcarea de pe contrasens de la Telemach in microbuz.. microbuzul este impins in spate in ford... audi-le ricoseaza inapoi pe banda lui, doar ca pe trotuar... daune ? cam da.. In seara asta am vazut pe cineva ca facea poze prin statie ... da din pacate doar la ford, deci nush daca o sa apara si poze cu audi-le sau microbuzul.. |
Quote:
|
16 Attachment(s)
Cand am ajuns eu numai membrul nsl mai era cu masina acolo. asta e...
|
Din cate s-a auzit (dar na, poate nu e adevarat, ca la orice accident sunt vorbe peste vorbe) s-ar fi strambat sasiul ... nush :) Oricum partea din fata .. spoiler etc .. cred ca si la roti (ca s-a suit pe trotuar) e cam varza ... si airbagurile ..
|
Quote:
|
Quote:
Oricum .. o sa fie mai naspa ptr tipul cu ford ca la service nu-i pune nimeni sau repara piesele 'tunarite' .. o sa fie nevoie sa bage iarasi niste bani s-o faca cum era, daca mai doreste asta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning