![]() |
Re: Machete stock!
9 Attachment(s)
Poze cu Z3-ul , EVO , .. ;) Z3 e dat :( sry pt calitatea pozelor.. ;)
|
8 Attachment(s)
Chevrolet corvette C2 1965
maisto sc 1/18 Chevrolet Corvette C5 convertible Burago sc 1/18 |
24 Attachment(s)
Marca: ASTON MARTIN
Model: VANQUISH Scara: 1/18 Fabricatie: BURAGO Marca: BMW Model: 850 i Scara: 1/18 Fabricatie: ROAD LEGENDS |
3 Attachment(s)
Quote:
Pun si eu inca o macheta....un EVO 7 Extreme Tuners.....:oops: :oops: |
Misto ca la BMW se lasa farurile. Belea amandoua :D
|
5 Attachment(s)
Sectiunea 4x4
Land Rover Aziza BBurago 1/24 Land Rover 2001 BBurago 1/24 |
Quote:
|
am si eu o intrebare.. in cat timp vin comenzile pe autoart?.. am comandat ieri renault 12.. si... nush.. tre sa ma sune ?.. sau?...
|
4 Attachment(s)
Renault Alpine A110, 1/24, Bburago...masina am cumparat-o ieri cu 10 ron de la un prieten...si am incercat sa o fac cat de cat sa arate bine(era intr-o stare deplorabila)...mai trebuie sa fac rost de un stop si "sticla" de la faruri...(am facut rost tot de la cel care am cumparat-o si astept sa intru in posesia lor):arrow: :arrow: :arrow:
|
pt Naitzu: eu cand comandam roti de la ei...dura max o saptamana! (am ales mereu serviciile oferite de Posta Romana)
ma instiintau printr-o recipisa primita in cutia postala! ;) |
Quote:
|
Quote:
am gasit mustangul '67.. eram in dubi.. ca era la scara 1/18 vruiam mai mare , pe 31 adica ieri plec sa il iau.. pe ala....si nu l-am mai gasit..:sadblinky :no: :cry2: am fost peste tot.. si nimic. :anger: dupa 3 ianuarie plec in cautare :D |
2 Attachment(s)
Astea sunt masinile lui Florin Tei, a zis ca le face poza dar nu m-am lasat in baza lui asa ca aveti pozele promise.
In prima poza sunt majoritatea scara 1:43 iar in a doua poza e Porschele 911 dezmembrat de mine. Acum urmeaza sa-l modific putin.Bafta! P.S: Sper sa nu se supere moderatorii ca l-am pus dezmembrat. P.S 2: Porschele acum e al meu:D :twisted: Nu se supara nimeni!Coman Razvan |
15 Attachment(s)
Marca: LOTUS
Model: ELITE Scara: 1/18 Fabricatie: ROAD SIGNATURE |
8 Attachment(s)
Marca:Lamborghini
Model: Diablo Scara: 1/18 Fabricatie: Bburago |
Quote:
|
Quote:
Promit ca ii voi incerca sa ii dau o vopsea noua . |
2 Attachment(s)
Volvo C70 Coupe
Scara:1/24 Fabricant:Bburago |
frumos! poate o sa poti face niste poze mai clare :)
|
25 Attachment(s)
Marca: LOTUS
Model: ESPRIT V8 Scara: 1/18 Fabricatie: AUTOART |
2 Attachment(s)
Producator: Kentoys
Modele: Subaru Impretza STI Mitshubishi EVO 9 Scara: 1/24 Vream1 sa strng toata colectia....:rolleyes2 2 machete pe zi! Eagle |
10 Attachment(s)
am revenit cu poze mai clare:D :arrow: :arrow: :arrow:
Prima macheta:Volvo C70 Coupe Scara:1/24 Producator:Bburago A doua macheta:Porsche 911 Carrera Scara:1/43 Producator:Welly Attachment 417974 Attachment 417975 Attachment 417976 Attachment 417977 Attachment 417978 Attachment 417979 Attachment 417980 Attachment 417981 Attachment 417982 Attachment 417983 |
Quote:
|
Lamborghini Diablo
4 Attachment(s)
Godless..Lotusul este ...n-am cuvinte..:D
Sa mai pun si eu ceva:-) :arrow: Lamborghini Diablo Producator:Bburago Scara:1:24 Stare:Stock Dupa cum vedeti portierele nu stau deschise:-P ..cam veche macheta:rolleyes2 ...luata cu 2 Euro :rolleyes2 |
nu vrei sa dai subaru sau dak poti sa aduci unu la fel ..la ce pret ..sunt mort dupa macheta aia da n-am gasit-o nicaieri ..............sunt disperat dupa ea si mie imi place colectia ....
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=621 (despre asta e vorba)Coman Razvan |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Producator Kentoys
Modele: Mazda RX-8 Honda Type R Scara 1/24 Si de data asta am pus doar doua..:arrow: |
5 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago
Scara:1/24 Producator:Maisto Attachment 418491 Attachment 418492 Attachment 418493 Attachment 418494 Attachment 418495 |
e tare LOTUS UL :-)
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=620 Despre masina asta e vorba!Coman Razvan (e a 2-a oara in 2 pagini cand completez lenea unora!) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Smart Roadster 1:24 Bburago :D :arrow:
|
e super ...am si eu dar nu e asa la portbagaj:P ...negru e crima :) app ti se decapoteaza? (masina):lol:
|
Da :lol:. Ti-am promis acu vreo 3 luni ca o pun :lol:
|
2 Attachment(s)
Am si eu un smart roadster, bburago 1/24
|
Quote:
|