![]() |
Re: Masini din Baia Mare
faceti schimburi de id-uri de mess ca ii mai simplu decat sa fiti off topic
|
1 Attachment(s)
ca sa fiu on topic
sper sa nu mai fi fost postat:D |
:|
Fenomenal! Cred ca ar putea sa se urce pe masinile mici fara prea mari eforturi... |
Quote:
Masina a mai fost postata pe acest topic, prima data am zarit`o pe o straduta ingusta prin luna ianuarie in 2009, norocul meu ca era parcata.. :lol: |
cel mai adesea masina e parcata pe str Ghe. Doja ....
|
Dar nu cunoaste nimeni proprietarul?
Eu tare as fi curios cam cat a dat pe ea, si asa mai departe. |
da proprietarul mai are inca vreo 2 sau 3 frumuseti! una dintre acele frumuseti fiind o toyota supra cu numere de anglia de culoare gri!!!...poate o stie careva, zarindo prin oras
|
2 Attachment(s)
buju supra aia s-a vandut de mult,si era singura lui masina,cealalta era a unui prieten de-al sau
|
2 Attachment(s)
am vazut-o parcata intr-o hala in BAIA MARE. masina va intra in reparatie. chiar interesant construita.(lemn+tabla)
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut astazi in oras o Honda Civic EG4 portocalie nervoasa rau... Si un Mitsu EVO 9 negru cu numere de Bucuresti a unui baiat chel ..
|
vazut azi dimineata prin bm un bentley continental alb :dribble:
|
l-am vazut si eu. numar de satu-mare ....
|
am fost astazi cu un G 55 AMG din 2008,,, si sunt impresionat, foarte impresionat. nu am crezut ca o masina cu un LOOK asa spartan poate sa mearga asa grav.
|
3 Attachment(s)
cu honda stie careva ce s-a intamplat? e mai veche
|
da cate vad de spania modificate cam toates kitchuri uite ce culori a bagat pe peugeot ala:shock:
|
am vazut astazi masina lu Mnezo pe republici, frumos golfulet :)
|
vazut azi audi A8 sau a6 negru numaru e SSS bestie in toata regula:X:X:X:X:X
|
Quote:
|
Un X6 alb astazi...Umbla prin oras cu talpa...Un sound, mai rar!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu prietene,nu este al meu, si nici nu fac scandal....ca nu am de ce.....am facut numai precizare, dovada ca toti sunt mari cunoscatori,dar atunci cand vad o masina nici nu stiu ce masina ii,si nu ma refer la cristi.mk4 ci asa in general, ps: si nu te tot baga in seama ca musca-n.....lapte ca , curiosii mor repede :twisted::D:twisted: |
Asta e Viata daca nu ma bag in seama ca musca-n lapte nici altii nu se baga in seama cu mine si eu caut socializare !
|
3 Attachment(s)
...ce model de bmw acela cu numere de franta? seia 7 ???
|
hai ma, serios?? este poate cam singurul model de seria 7 care ARATA cum trebuie, ARATA a masina business
|
parerea mea, proprie si personala ... arata urat de tot corsa cu acel kit.
|
Quote:
Si mie imi place foarte mult modelul asta de seria 7 ;););) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Atunci m-am tepat rau de tot la faza asta :)))
Acum inteleg la ce s-a referit el cand a spus de masini care merg cu adevarat! Mda, in cazul asta ii dau dreptate! Din pacate majoritatea celor care fac comentarii din astea au masina ce valoreaza cel mult ~15.000 E, si zic ca Audi A8 e o panarama. Din fericire, nu era si cazul omului de mai sus, deci ma simt nevoit sa imi cer scuze! |
Quote:
|
Quote:
.2 daca discutia voastra a privit un s8, nu as fi asa de critic raportat la ~masini care merg cu adevarat~ pe autotrada...evo-ul/sti-ul va fi spulberat de s 8.... asa ca, entuziasmul lui mircea...va fi cel putin temperat, daca nu cumva stirbit, atunci cand va vb de astfel de masini.... ...sunt o groaza de masini care merita respectul necesar;)..ce zici mircea? |
Quote:
Oricum, nu se poate face comparatie din nici un punct de vedere intre un S8 si un EVO. Sunt doua lucruri total diferite. Eventual cu un MB S63 AMG. :) BTW, frumoasa masina lui Mircea, sa o stapanesti sanatos, si drumuri bune! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning