![]() |
Re: Masinile din ARAD
deci........aaa........deci..........da........aaa ......ooooffffffff.....ca nu-mi vin nicicum cuvintele.mai mare kacat de cat asta n-am vazut.
|
ce naiba e aia?nu prea e facut cu gust.fara suparare,am tot dreptul sa spun sa nu imi place.poate ii place propreterului,aia conteaza defapt.
|
Mi-e mi se pare dragut poate daca nu erau rollbarurile alea era mai frumos io ii dau 9 asa dupa mine +jenti+vopsea+interior+exterior-rollbaruri+motor+suspensie pe aier reglabila ii mortala am auzit ca o sa mai primeasca vreo 120 de cai.
|
da? oare unde ii tzine ? :p
|
Am vazut acum 10 minute un wv corrado portocaliu la dizel service nu e cumva a lui tristan b 26 vrg avea la numere .
|
a lui este....portocala mecanica
|
eu am vazut acum cateva zile (nu mai tin minte exact) un Lamborghini Murcielago portocaliu cu nr de germania...CRIMINAL, trecea prin fata pe la liceul Moise Nicoara. Si suna de iti statea inima-n loc :D si cand am fost marti in tm am vaz s2000-u lui max...se vede k are firma de tuning sau ce are....avea niste tobe ...
|
Murcielago ala portocaliu a fost si in Timisoara. Pe drum, undeva prin Vinga, s-a metamorfozat in Gallardo.
|
Quote:
|
Quote:
|
preturile se pot schimba saptamanal, imi dai mesaj privat cu ce te intereseaza si iti spun preturile actuale
|
1 Attachment(s)
Eu am rezolvat misterul. Stiu de unde i-a venit inspiratia.
Glumesc evident. :lol: |
Quote:
|
|
frate cand leai pus pe astea , ca mai nou te tot vad in ar nou si nu le vazusem astea :)
|
asa cum zice andrey, ieri le-am pus :)
|
apropo si ce ai mai de parchezi tot timpul acolo la parc in drept cu strada cu casa armatei, de o gramada de ori team vazut tot acolo parcat, se da combustibil pe gratis acolo ?
|
pai...daca acolo locuiesc? ce sa fac? :lol:
|
Sa te muti:lol: nu vezi ca deranjezi lumea :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asta e o masina dupa care salivez de foarte mult timp...
Pacat ca posesorul e mai tzacanit un pic si ultima data cand am vorbit cu el a cerut 11.000 oiro pe cotetz... |
e.... cotetz... poate in 200 ani :) poate nici atunci ;) foarte rare, scumpa intretinerea lor dar merita :)
|
Nu cred ...nu e modelul turbo....
|
capota ne baga in ceata
|
Cine are un motor VR6 2.8 de vanzare?
Am de segmentat un motor VR6 si cred ca m-ar duce mai ieftin sa iau altul decat sa-l mai repar pe-asta. Am vazut ca se vorbea la un momentdat pe-aici de consum la motoare mari. Fratzilor, vretzi cai multi si viteza, cuplu, demaraj brutal? Pai si mai vreti si consum mic...? Eu am belele cu motorul si pun benzina in fiecare zi de 40-50 RON ca sa merg. Si nu merg linistit. :peace: Pentru 6-7 ture in oras mananca in jur de 6 L de zeama. Iar la curse pun vreo 20 L pentru vreo 4-5 curse si ajung pe roshu acasa. Ma gandesc cat mi-o lua sa vin pana la Arad? :lol: Cred ca fac un credit :lol: Ma scuzati daca am facut offtopic..., va rog mult, stie cineva vreu VR6 de vanzare? Vreau sa-l aud inainte. |
Cat poti oferi pe un motor vr6... poate vb cu cineva sa itzi aduca de afara :)
|
6-700 euro
Dar vreau sa-l iau testat. Ca asa pot sa gasesc si eu 100 de motoare si nu prea vreau sa-l iau la noroc. |
600-700 iei unu terminat.....un vr6 in mintile lui e peste 1000....zic eu....cel mai bine e sa aduci o masina de afara...asa am facut eu si este cel mai bine.
|
Dar nu e mai bine sa-l fac pe-asta dupa masina?
Chiar n-am ce face cu coaja si cu restul de piese... Lasa ca-l desfac sa vad ce-i de capul lui... |
Quote:
|
Bullet cat ziceai ca e un piston de VR6 echipat complet?
|
2 Attachment(s)
Renault Clio Sport , 2000dohc 16v
|
1 Attachment(s)
intel23 :lol:
polo power |
siera lu italianu din intim ii turbo...............dar nici decum 4x4 si ii un cotet de masina si debea merge eu mam dat cu el cu o alfa 156 diesel cu coupele nu avea rost..:D
|
e in arad un sl500 argintiu de vanzare stie cineva daca masina aia are actele ok ??? e cu numere de austria
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning