![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
|
Quote:
|
ok,poate,cu toate ca in unele magazine mi-au zis ca au pompe la 6,5 bari la pretul de 700 ron. nici eu nu stiu sigur d-aia te-am intrebat. Dar cap injectie ptr motorul 1,8 16v model kr ,102 kw,an 1987 ai?si cat costa? merci!
|
Quote:
|
salut ! zi-mi te rog un pret pt un set placute frana fata, pt un bmw 320i coupe din 1992, motor 2,0 benzina -110kw(150cp), cutie automata(daca are imp...).
merci ! |
Quote:
|
flansa cardan pt e46 318 4 usi an 2004 105 kw motor n42 cutie manuala
|
Quote:
|
Salut!
Elemente caroserie Golf1 in 2 usi: - masca fata completa; - masca spate completa; - praguri; - podea completa; - lonjeron spate; - arc aripa spate; - contraaripa dreapta spate; Daca se poate as dori preturile si taxa de transport. Multumesc!! |
Quote:
|
Salut!
M-ar interesa si pe mine: Pentru Mercedes-Benz A 160 din 2000 : -sonda (cred ca asa se numeste) pentru benzina. -placute frana. Pentru Citroen Saxo din 2002 : -parbriz. -punte spate. |
Quote:
filtru benzina -- 200 lei MANN sau 120 lei ALCO pompa combustibil -- 750 lei SIEMENS VDO de la serie caroserie 568590 pt saxo nu pot sa te ajut cu piesele acelea ( nu vand geamuri ) |
salut! M-ar interesa si pe mine o piesa de vw passat 2002 3bg : e conducta (teava) care face legatura intre radiatoru de clima si compresor
|
Quote:
imi trebuie seria de caroserie pt identificarea piesei |
amortizoare pt audi a4 din 2000 1.9 90cp fatza/spate ai si la ce pretzuri?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pt un bmw e39 520i 2200 cmc 170cp din 09.2001 m-ar interesa bujiile, si filtrele de polen(sunt 2).Multumesc
|
Quote:
bujie -- 45 lei/buc BERU sau 50 lei/buc NGK |
Salut pentru un bmw e46 316 din 1999,berlina 105 cp, senzorul dreapta spate de la abs.Multumesc
|
Bieleta stanga Megane Bicop 1,5 dci 60kw 2005 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum imi dau seama ce tip am? Trimit pe privat poza cu placuta.
|
1 Attachment(s)
Salut, as dori si eu niste piese pt un AUDI S4 - 1991 (C4) 1992 , iti atasesz o lista din ETKA cu codurile aferente, as dori ca filtrul de ulei sa fie pe original, restul nu. Daca preturile sunt ok, mai am mai multe repere de comandat. In afara de piesele respective, as dori sa stiu cat costa un set arcuri+telescoape OEM. Mersi
|
Salut, s-a potrivit la fix chitu de ambreiaj, recomand, are preturi bune si le mai aduce si la domiciliu.
Pentru un 520i e39 din 2001 2200cmc 170cp, un chit de ambreiaj(placa, disc,rulment) cat ar fi?(s-ar putea sa ma lase pt ca tine cam sus ambreiajul)Spune mai multi producatori daca ai si preturile.Multumesc |
Quote:
acelasi pret si pe LUK scuze pt raspunsul intarziat dar am fost plecta din buc. ms pt reclama:-) |
Quote:
filtru combustibil - 55 lei MANN filtru aer -- 42 lei MANN filtru ulei -- 25 lei mANN pt arcuri si amortizoare imi trebuie toate datele masinii inclusiv seria de caroserie |
1 Attachment(s)
Nu ai zis nici un pret la bucse si restul ? filtrul de ulei pe original nu este, ? e un pic mai deosebit. Uite si parte din brief care te intereseaza , mersi.
|
Salut, am nevoie pt Ascona C din 1988 de niste ornamente negre pt bara de sub spoiler. sunt 2 ornamente pe fiecare colt si 1 central. astept raspuns. MS
|
Quote:
|
Opel VECTRA A CC C20NE Hatchback, an 1991, 85Kw(115CP)
M-ar interesa: -curea distributie -rola intinzatoare -pompa de apa -garnitura capac bloc motor -capac alimntare ulei(capacul(busonul) de pe blocul motor) -garnitura baie de ulei Ma intereseaza piese de origine GM. Bineinteles daca nu ai GM, e ok si alta marca, dar as dori preturi la toate. Multumesc foarte mult :) |
Ma intereseaza si pe mine o conducta retur de benzina ,pentru o honda civic din 1994.
|
Quote:
|
salut ma intereseaza pt un hyundai coupe tip g4gc 1974cm putere 102 kw serie kmhhn61dp4u130521 an fab 2004 urmatoarele piese
Kit ambreiaj(placa,disc,rulmen) kit distributie complet filtru benzina astept mai multe variante |
Salut!proiectoare de ceata pt opel corsa c din 2002 ai?ce pret?o poza ceva daca se poate....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
rola ghidaj -- 100 lei IPD curea distributie 60 lei filtru combustibil -- 125 lei NIPPARTS kit de ambreaj din pacate nu |
--------------------------------------------------------------------------------
Salut. Poti sa imi spui daca urmatoarele filtre Mann sunt livrabile: - CUK 2939 - PU 936 x - HU 719/7 x - C 35 154 - WK 613 sau echivalentele de la Mahle. M-ar interesa si o oferta pentru antigel tip G12 HEPU. Multumesc anticipat. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning