![]() |
Re: Chat
sambata seara?:| eu am raspuns la toate numerele care nu le-am avut in agenda...sa-mi trimiti te rog un pm cu nr tau de tel pentru data viitoare
LE:data nr tau e cel cu 499 la sfarsit eu imi amintesc ca ti-am dat un apel 10 minute mai tarziu,dar n-am stiut ca esti tu ca as fi insistat :???: |
frate care a avut ideea cu rondurile alea? :lol: si de ce se mai tin semafoarele? :D imbecili...oricum e bine ca am unde ma invart, am dat si eu cateva ture de oras, mai in forja...dar nu prea am dat de nimeni mai impatimit de racing. Sau poate erau toti la zilele orasului :lol:
|
pai daca nu ar exista semafoarele pietonii cand ar trece?
|
mi se pare o mare prostie, ca oricum am vazut ca nu se tine cont de culoare :lol: e marfa oraselu ca m-am distrat destul si ghici ce, nu ma oprit nici un gabor :D si masina mea sigur se aude tare...sau asea izic gaborii din bucuresti :)
|
bai e un haos complet cu giratoriile alea. intri in giratoriu, apoi intre timp se face rosu pt masini, incep pietonii sa treaca, raman masini in giratoriu. multi gorjeni trebuie oricum sa invete cum se "foloseste" un giratoriu, pentru ca intra in el cum le crapa capul, nu semnalizeaza etc.
intr-un fel e bine, pentru ca inainte cand vedeam ca se pune rosu pe la intersectia cu victoria si am de asteptat 90sec innebuneam. oricum, eu abia acum am constatat ca str 22 decembrie 1989 e sens unic. nu stiu cum am avut noroc de lipsa de politie pana acum. |
dar sensul ala giratoru micut facut cu bariere de plastic(nustu cum sa le zic) de langa parcul spitalului l-ati vazut?:lol: ala e cel mai tare
|
Īn ăla Doamne ferește să ajungă vreun TIR! Ar avea toate șansele șoferul să-și vadă numărul remorcii din mers...:lol:
Oricum sunt cam prost făcute, era mult mai bine dacă renunțau la borduri și făceau baza trunchi de con astfel īncāt la nevoie să poți să-l īncaleci... |
salutam ce mai fac baietii pe aici?ma renegati ca nu am mai intrat de mult sau ma iertati?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai să vă văd, știți cumva vreo firmă īn orășelul nostru care execută gravuri cu laser sau măcar mecanice?:rolleyes2
|
da stiu eu ;)
|
adevarat k m-am intors sasha,nu pentru mult timp dar nici k voi mai lipsi mult timp;)
|
referitor la postul userului StreetNightRacer,de acum cateva zile...prin care a adus multe cuvinte jignitoare comunitatii din Tg-Jiu...am inteles ca unii suspecteaza pe cei din clubul SNR de aceste insulte.doua lucruri am de spus,in calitate de presedinte al clubului:
1. eu stiu ce oameni am inscris in club,si garantez pentru fiecare in parte ca nu ar indrazni sa zica asemenea lucruri despre oricare dintre voi.eu stiu ce oameni mi-am ales.daca totusi unul dintre noi o va face,se va incalca una dintre legile fundamentale ale clubului pentru care el a semnat cand a completat fisa de inscriere,si anume: "Sa respecti comunitatea din care faci parte,fara diferente de varsta, sex, masina sau situatie materiala". 2. sa-i fie rusine celui care a scris asa ceva pentru ca a insultat o comunitate care e in plina dezvoltare,chiar daca mai are nevoie de educatie...folosind un nume care duce direct la noi. imi cer scuze ca am dezgropat mortii,dar cred ca e cel mai bine sa clarific chestia asta inainte de a fi aratati cu degetul,chiar daca nu credeam ca o sa se ajunga aici.eu nici nu inteleg dece se face atata caz pe seama unui om de nimic.oricum,m-am lamurit in privinta unora ;) |
eu zic sa nu`i mai aduci pe la tg :)) ca baietii sunt tare suparati pe ei
|
sa aduc prin tg-jiu...pe cine?:|
|
Quote:
|
Luci a adus pe unii de la bucuresti din clubu lui SNR...si baietii dinainte sa plece au comentat pe topic ca avem masini aiurea, ca nu suntem in stare sa ne organizam...plus alte jigniri..
|
te asigur ca nimeni din SNR Bucuresti nu a comentat nimic despre masinile comunitatii Tg Jiu...
daca intradevar este cum zici tu...spune-mi cine,cum,in ce fel si voi lua masuri... nu imi cer scuze daca v-am deranjat...ca eu unu chiar nu cred ca v-am deranjat...nu am facut haos prin tg jiu.nu am facut nimic...2 masini au venit de la bucuresti...fiecare la diferenta de 2 saptamani(sa spun)...wolverine daca intradevar a comentat cineva ceva,te rog sa imi spui! cum a spus si luci...acel user "StreetNightRacer" nu are nici-o legatura cu noi...omu este un incompetent...daca vroia sa ne bage pe noi in rahat ar fi scris numele corect,adaugand un "s" la sfarsit ;) |
deci daca sti ca a scris si numele gresit inseamna ca sti despre ce e vorba si nu trebuie sa`ti mai spun eu...
|
de ce acuzi aiurea?chiar vrei sa intram in alte discutii?
daca eu te-am asigurat ca nu este vorba de nimeni de la noi din club...tu de ce insisti ca e de la noi din club? stii ceva ce nu stim noi? eu am dat un motiv pentru care nu ar trebui sa credeti ca e de la noi din club...oricine putea observa asta... |
Nu vreau sa ma bag aiurea dar StreetNightRacers inseamna mai multi ,fara 's' e o singura persoana ,acuma oricine citea acolo zicea ca e un membru al SNR ,cred ca la asta se refera wolverine , in fine propun propun sa incheiem ca nare rost sa ne certam daca nu stim cine e ...
|
eu propun sa ne spargem capetele :))
|
GTX, eu cred ca am fost printre primii care a raspuns la post-ul tendentios al userului STREETNIGHTRACER. In acel post nu era specificat nimic de apartenenta acestuia la gruparea condusa de Luci & Oprea. Din cate am inteles,s-au facut niste copii la imprimanta a postului userului respectiv si al postului meu. Puteti observa ca am intrebat: ID-ul tau e cumva un atac la o anume grupare auto ? Nu vreau sa arunc cu vorbe,dar cred ca sunteti totusi la o varsta cand puteti sa analizati oamenii fara prejudecati,si sa nu aruncati cu vina pe unde apucati. Cati dintre voi ati vorbit cu baietii de la Bucuresti? GTX poate,Wolverine tu nu cred. Prima data a fost pisica PIS la nr. care este un baiat extraordinar si restul baietilor la fel. Apoi a venit vicepresedintele cu Golful 4 care la fel este un baiat deosebit. Ideile importante ar fi urmatoarele: Daca chiar era de la noi din club,cat de idiot sa fii sa iti faci un asemenea ID care indica clar apartanenta ta la respectivul club?
2.Omul vorbea despre: Hai la curse la Craiova sa vedeti acolo cum sta treaba. Baietii de la Bucuresti habar nu au de cum se desfasoara cursele la Craiova,pt. ca nici nu merg ei acolo data fiind distanta. Omul care a postat e clar ca are o masina "importanta" as putea zice dupa cum vorbea si cu siguranta a frecventat cursele de la Craiova.Lista suspectilor se reduce astfel dramatic.. Clubul nostru,desi poate suna a cliseu,este construit in jurul unor oameni ca lumea,respectuosi,pasionati de domeniul auto si nu in ultimul rand: CULTI! Userul respectiv era complet analfabet!Nu inteleg de ce a sters moderatorul mesajul ca sa nu mai existe discutii despre ce era sau nu era scris in el. Cum am scris si in postul de raspuns catre respectivul user: Chiar daca unii oameni au alte gusturi,sau au mai putini bani pt. a ingriji masina pe care o detin,nu exista motiv ca ei sa fie criticati. Fiecare dupa propriul gust si buzunar. Va rog,nu terfeliti reputatia unui club,nu vorbiti aiurea fara sa fiti perfect la cunostiinta cu faptele si cu realitatea. O seara buna. |
Mai bine nu ma bagam ,nu am nimic cu voi ,il cunosc pe luci si pe majoritatea din snr ,eu ziceam ca oricine daca se uita la nick se gandea la voi ,astra am vrut sa spun ,nu ca ati fi fost voi sau chesti deastea ,si mie mia aratat cineva postul ala si iam zis lui luci ,el nici nu stia ,in fine eu nu mai zic nimic ,din contra tot timpul am fost un iubitor de masini ,chiar daca nu sunt membru snr tot veneam pe la voi ,la prima intalirea vw din tg jiu am fost pt ca stiam pe cineva de acolo si mam dus cu opelul ,nu au zis nimic baieti ,cred ca toti ar trebui sa ne aratam pasiunea pt masini ...in fine.
|
Nici eu nu am nimic cu tine,doamne fereste:P Doar ne stim si de la Tg. Jiu si de la Valcea. Oricum,sa-i ignoram pe cei care vor sa intrerupa frumosul proces de expansiune auto-tuning din Tg. Jiu! Sa auzim de bine!
|
Quote:
Userul respectiv a fost banat pe o perioadă de 10 zile, deci a primit ce a meritat .;) Părerea mea despre asta ar fi să o lăsați baltă, să lasați fiecare de la voi mai mult și să nu mai puneți la suflet ce se zice despre voi (ca o grupare, sau ca persoană). Suntem prea puțini īn oraș ca să existe intrigi īntre noi și din cāte văd prin posturi (foarte ok de altfel) ne putem īnțelege doar din vorbe.;) |
ba am stat si eu de vorba cu ei...si nush daca ti`ai dat seama dar mie mi se rupe daca e unu din SNR sau nu...nu ma intereseaza ce au zis, ai putea sa vezi ca majoritatea afirmatiilor mele sunt la misto...chiar nu ma intereseaza!
|
Quote:
@StreetNightRacer...daca esti chiar atat de bun cum te lauzi cel putin spune-ne cine esti,si nu mai baga pe altii in belele din cauza unui nume.aaa...sau asta era si scopul,sa ne faci pe noi sa ne suparam :-P grow up guys ;) |
persoana cu acel user name"streetnightracer" daca are ceva cu cineva sa vina sa spuna in fata..adica mie mai mult ca vad ca are ce are cu mine...nu e frumos ce face ...incearca sa starneasca ceva conflicte intre noi care venim prin agip si cei de la SNR....
|
omul a precizat la sfarsitul mesajului ca e din tg jiu...probabil va intalniti zilnic cu el pe strada...
ruff ryders...stii prea bine ca gusturile nu se discuta...poate el in loc de ruff ryders pe capota vroia pe Mickey Mouse . eu zic sa discutati despre altceva acum...uite...de exemplu...cati dintre voi vin la expozitie la pitesti?sau la cluj?sau la Ranca? |
la cluj eu..
|
numai tu?stan nu merge?sau restul comunitatii...ce naibi...un eveniment de asemenea amploare nu trebuie ratat:D
cine stie cand mai prindem asa ceva... |
daca termin cu masina e posibil sa ma inscriu si eu...
|
comunitate =)))
mdeeeaa elice mai trebuie la masinile din tg jiu ELICEEEE |
nu ma refeream neaparat la participat...stimabile Staticyoo
ci la prezenta ca om,ca persoana la un asemenea eveniment...merita vazut... |
Eu o sa fiu prezent la Ranca doar pe 11 :( , ma incomodeaza o nunta
@Oprea: ne vedem acolo ??? |
Cica aduc marfa de pe ebay ,de toate felurile...
|
B-71-PDL ------- >>>>> GJ-21-MTG ;)....de azi
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning