![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
eu de abia astept sa vad masina in alt decor si cu toate alea pe ea... inca putin si dak ma mai plict vin si eu sa te ajut :lol: |
Scuze ca scriu tocmai acum, dar n-am mai intrat de mult pe forum. Doamne, cate progrese! Frumoasa tare culoarea, da bine pe ea, o masina foarte frumoasa ati facut! Succes in continuare cu echiparea + electrica + tuningul... stiu cum e cu banii... ai grija de ea si de tine!
|
E Aproape Gata !!!!!!!!!! Iese Ursuuuuuuuuuuuuu :d
|
Hehehe... si cum noi nici nu asteptam sa'l vedem ... :D ... Poate cat mai repede... :(
|
da da da ..
piesele de la vopsit vin abia joi ... deci .. pauza pana atunci .. deja nu mai rezist.. nu mai am rabdare :( :cry: |
ce pauza coane?spala interioru ala,auzi si tu pauza...:P
|
vb lu da joint, ce pauza sa faci? numai alea le mai ai de pus? in rest nu mai ai nmk de facut? pune osu la treaba :))
|
wow......am citit toate cele 40 de pag...........o poveste chiar smechera.....nu pot decat sa iti spun felicitari
|
Bah ...
Felicitari tie, lui Florica si celor ce s-au mai implicat in refacerea masinutei. Santosica, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sper sa o scoti mai repede pe strada. :D Mai vreau poze ca n-am ce face la munca si stau numa' pe fortuning. :D Te pup, spor la munci si teic chier. |
5 Attachment(s)
Photospy :D ... masina lui santos si prietena ei pisica 8)
|
pisica a cui e?.....pare periculoasa:)
|
e CTL cea mai cunoscuta si de mult pisica..nu ia mai facut nimik e 1 an si tot frumoasa e
|
Aicea chiar k ai dreptate ......superba si cu cap masina da de ce era acolo ?
|
ma gandeam io....da am crezut ca mai apare vreo pisica noua pe strazi:)
|
un ochi format o recunoaste din orice unghi :P
cine stie ce cauta pe acolo oricum , nu ma asteptam prea curand sa faca altcineva poze la masina mea sa gasesc poze cu ea pe forum facute de altcineva :) lovely.. azi ma duc la ea,sper sa vina si barile si etc, azi fac rost si de janta lipsa.. usor usor se leaga toata ... oricum ... luati-va masini de`a gata... e mai bine, daca abia v-ati luat permisu ,ca e groaznic sa ai masina da de fapt sa nu poti sa te bucuri de ea .. poate e mai bine asa, clar e mai bine asa, sacrificiile psdi... ... :) |
e aiurea sa stai zi de zi sa mai faci la masina cate ceva chiar dak ai permisu de 1 2 sau 3 sau mai multi ani..dak eshty incepator e si mai rau...eu te itneleg perfect si recomand la toata luema sa isi ia ursi gata facuti:)))):P
|
nu stiu cat de mult asteptati voi ursul asta pe strada ...dar eu il astept cu nerabdare.... in maxim o luna (daca nu vand masina) il vreau la start :D
te pup santos ...felicitariiiiiiiiiii... azi vreau sa o vad ...astept telefon ... |
Quote:
maine .. vin piesele de la vopsitorie, le punem, si aia e dupa care tre sa facem itp`u , omologarea motorului,culorii,jantelor .. etc :) de abia dupa aia pot circula regulamentar cu ea.. pana atunci nu prea cred c-o sa iasa .. |
Quote:
|
felicitari pt masina ..cred ca abia astepti sa iesi la o tura cu ea :-) un e30 este si visul meu care sper sa mi`l indeplinesc asa cum ti l`ai indeplinit si tu .. dar eu mai am de asteptat..
inca o data felicitari si asteptam poze cu ea echipata ;) |
Quote:
dar dupa aia incepe distractia .. cu actele.. omologat motor/jante/culoare recuperat janta lipsa, facut rar`u itp`u .. mi-e groaza.. asta e :) as fii nesimtit sa cer mai mult .. la bani care i-am avut si i-am "investit" in masina .. trebuie si putina durere :) oricum , trece mai usor durerea ca am prieteni buni care-mi dau masini tari sa le conduc incet :D :twisted: |
azi am fost si eu pe acolo si am vazut masina... arata bine si sper ca Santos sa isi faca si damblaua programata pt sapt asta, da' dupa sa aibe rabdare ca masina sa fie asa cum trebuie ;) hai ca trece usor :)
|
5 Attachment(s)
au venit aripioarele de la geam, clanta dreapta, nasu negru , si .. niste bandouri cred, in fine, poze, am gasit si scaun de sofer bun , sa te tina in el :D lovely..
masina e gata saptamana viitoare , in weekend nu mai venim la e30 meeting .. :???: e periculos, n-am itp, nu e gata.. n-are rost.. |
e30m20b25lagunasecacoupe
marfaaaaaaaaaaaaaa... 8) .. BAFTA in contiunare cu actele!! ;)
|
Re: e30m20b25lagunasecacoupe
Quote:
|
Quote:
Sorry de offtopic santos, dar chiar nu am inteles |
Quote:
|
Quote:
-Te inseli tocmai s au mai montat inca 6 noi ceasuri , bordul si volanul in piele negru si portocaliu , scaune fata noi si multe altele pe care ochiul multora nu le observa. |
o intrebare din pura curiozitate :) dupa ce rezolvi si actele ce nr o sa ii pui ?
|
Quote:
|
yo zic ca ii pune wip ???:D ar fi misto evl dar nush dak se mai gasesc...ca am vazut cateva evl :D
|
A scris cu cateva pagini in urma ca numarul va fi EVL(69,99 etc) :) , WIP inseamna Work In Progress , nu cred ca are nici o legatura cu numar de inmatriculare. ;)
|
corect :)
evl , s vdm dak gasesc :) |
gen dute din timp ca poate gasesti si fa rezervare...
|
Quote:
|
SNT :evil:
|
ba conteaza cum merge masina... poate sa aibe si numere de leasing pana la urma ;)
|
Quote:
nu , daca e sa gasesc evl e bine , daca nu , mor :)) |
am recuperat si a 4-a janta :) nu mai e mult ... :D
|
pai atunci mai umbla la semnatura.. 94,5% :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning