![]() |
:oops: Tot raul in bine! Cu ocazia asta am spoilere si praguri, eleron calumea si parbiz nou ca ala era fisurat. In fine am lovit farul si am rupt spoilerul si radiatorul. Da cu ocazia asta o vopsesc toata ! Sti cum e \" Win Some, Lose Some = deviza mea !
|
1 Attachment(s)
A mea e un Subaru GT din 96.
peste 170 000 km si mai merge :lol: cit despre caii putere, nu pot spune decit ca sint peste 200. |
pe masina se mai poate vedea inca urmarile unei grindini care ma prins pe drum.
cindva o voi face si pe asta :? |
eu am o dacie 1310 cu motor de 1400 WAW!!!!:)
de fapt dacia aia nu este a mea ci a lu` tata :roll: am o instalatie de NOS lipsa pe ea :lol: Am scaune recaro nevoie :lol: cutie de viteze Alpina daca aveam BMW :lol: suspensii super joase echivalente cu cele de la o dacie normala :lol: |
masian mea...Hyundai SantaFE crdi...ink nik modificat..strang banii.. :roll:
|
1 Attachment(s)
fosta mea masina :(((
|
1 Attachment(s)
alta poza
|
1 Attachment(s)
si acum niste poze mult prea triste:((((
|
1 Attachment(s)
alta
|
1 Attachment(s)
inca una
|
Ce ai facut mey frate cu ea de e asa lovita ?(fata-spate-lateral) :?
|
Te-ai dat cu ea peste cap ?
Ca altfel nu se explica fenomenul ... |
1 Attachment(s)
n-as crede... :?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...3616&start=210 jos! |
3 Attachment(s)
Am si eu o noua achizitzie...
Opel Astra G : |
1 Attachment(s)
Ah si uitasem...
:oops: |
cazanelul meu
4 Attachment(s)
o dacie din 2003 .....simpla dar urmeaza modificari majore (cat se poate la o dacie) in fine las pozele sa vorbeasca pentru mine......
|
Frumushica mashinutza!
Ce ai de gand sa`mi faci? :? |
Re:
esteticul in primul rand adika faruri de golf 4 bari din fibra umflata un pic jante in 4 prezoane etc... si o sa umblu si la motor ....o axa cu came ...evacuare filtru.....etc si daca o sa am bani poate si un chip dar nu stiu cati cp poate sa scoata din dacie ca pentu 3-4 cp nu dau 200 de euro nici sa ma bati
|
decat sa prepari un motor de daci nu mai bine il schimbi cu cva klumea?
Makar sty o treaba |
Re:
Quote:
|
Re:
Atzi turbat cu motoarele astea de R5 sa moara Giugardinni daca va mint ...
Crezi ca merita investitia ? De ce crezi ca X, Y sau Z dupa 1 an de zile s-au linistit si nu ii mai dau in gura la masina ? Din motive lesne de inteles : Caroserie si directia de DACIA ! Care e varza ! |
Re:
Quote:
o sa o intaresc cat se poate .....sistemul de franare .....pe spate punte de renault fuego si asa mai departe ....asta stiu si eu ca caroseria de dacie e varza mai ales a mea ca e din 2003 si are o tabla de cacat!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning