![]() |
Re: Roman
Ce face lipsa de ocupatie la 5 dimineata din oameni :
https://www.youtube.com/watch?v=-MW6UQYJl5c Enjoy ! =)))) Si inca unul ... scuza-ti galagia produsa de mine ... eram beat ... dar nu conduceam eu ! :D =)) https://www.youtube.com/watch?v=8FwGX3Rdzvg |
Quote:
Quote:
p.s. chiar glumeam...treaba ta ce faci :) |
:)
in primu filmuletz...mo duru sufletu cum ai atins pragu ala... :))) |
Nu , ca era un morman de nisip acoperit de zapada , eu din masina nu l-am simtit , am vazut in filmulet ca l-am atins , oricum nu s-a int nimic...
Ma Bogdane ... in seara aia era sa o patim , ca il imbarligam eu : dai , dai , nu o lasa =))) si de atunci nu am mai dat masina la nimeni si nu ma mia scos-o cat timp stiam ca ma duc in oras la distractzii ... Si cu scaunele sport ... nu stiam ca sunt scaune sport care se rabateaza ... am vazut pe sina , care se dau mai in fata dar nu care se rabateaza ... aflu ceva nou :)) :D |
Am si eu o nelamurire ... care e treaba pe site-ul 4tuning ... am dat la Masini si Evenimente si ultimele care le arata sunt din 2007 ... si pe prima pagina ... din octombrie 2008 , de la romexpo ... imi apare mie asa eronat ... nu s-au mai schimbat datele ... sau nu a mai modificat nimeni ?!? ... :-??
|
pai nu prea mai sunt evenimente cum erau pe vremuri, 2008 chair slabut ,plus ca acum nu nuami 4tuning organizeaza evenimente, iar aici par doar cele oraganizate de 4t.ro
|
Da .. stiu ca 2008 a fost slabutz ... dar nici acolo la capitolu' "MASINI" ultimul topic ii din 2007 , si la ILLEGALE , si la LEGALE ... cam peste tot ...
|
pai nu prea mai exista interesul pt forum ...de aia cred ca nu sa mai schimbat nimic aici...
|
Nu ma refeream la forum ... la site-ul www.4tuning.ro :)
|
stiu ma..am inteles ce ai vrut sa zici ;)
|
Pai ai zis "forum" , ala nu e forum ... asta e forum :)
|
da asa`e am gresit eu ;)
|
Asta e ... mai greseste omu' :)
Dar pe topic nimeni ... cu vreun subiect interesant ?!? ceva ... funny , news ... ceva ... |
Ma Scturoag si sa stii ca noroc de tine ca mai postezi una alta aici pe forum...si mai trezesti interesul celorlalti ca inainte era pustiu...:D
|
Tot ce ii posibil .. dar eu cum nu am somn .. si din 24 de ore ... doar 4 le dorm ...in rest sunt treaz si plin de viata =)) .. si cu ocazia asta am mai mult timp sa stau pe forum ... si mai imping cate un post p'aci ,p'acolo unde "pute" a mucegait :)
|
Quote:
|
Pai pana ma duc in romania asha am sa fac , adica pana vineri :)
|
Pot spune ca am primit a 2a sansa de la viata...
in seara asta acu 20 min...Dumnezeu ma iertat...si mi'a mai dat o sansa.. un drum simplu care l'am facut de zeci de ori in ultimele 3 saptamani de cand am permisul putea sa fie ultimul pentru mine.. trebuia sa ma duc dupa tata sa'l iau de la gara la ora9 ca in fiecare seara ... in seara asta am zis sa merg pe la kaufland sa'mi iau o cafea...stiam ca din cele doua automate merge doar unul si acela cu monezi..ma caut acasa prin buzunare dupa monezi iau de la amicamea.. si plec ajung la kaufland de la inceput am dat muzica atre si am mers cam in cox, la kaufland nu am utut sa'mi iau cafea ca am putut baga doar o modeda de 5 mii si 4 de o mie ultima nu a vrut sa mi'o ia...dupa cativa pumni si picioare usoare in automat ma las pagubas si plec pe spre gara pe centura la radio melodia armin van burren in and out of love (melodie care imi place fff mult) dau radio la maxim simb usor la 2000r/min pana ajung intr'a 5a si o calc centura era libera am depasit un logan si ma apropiam de curba aia mai periculooasaintru tare cu 90 in curba un tir care nu se vedea de la intrare franez trec de dealu ala in sppatele lui apoi il depasesc... merg tare trec pe la fostul dedeman lukoil aveam vreo 100 cam asa urma curba spre stanga sa intru pe europeana la semafor 3 secunde aveam 100 intru cu 80 cam asa ii dadusem a 4a asfaltul cam ud chair putin polei spattele imi fuge in dreapta rau de tot aproape de'a latu eu inca nu constientizam...muzica tare... iau dreapta de volan sa redresez....spatele o ia mai rau in stanga....si ma ma pune de'a latul cu fata spre parcul mare... iar in fata fix un stalp pe mijlocul amsini...de atunci n'am ami constintizat nimic calc fran al maxim si ma trezesc la un metru de gradul parcului oprit pe iarba dintre cele doua trotuare de acolo... cobor din ma sina baietii care erau la stop cu un passat sau intor pe partea mea si m'au intrabat daca totul e ok..a mai oprit un papuc si soferul mi'a zis cat de aprope am fost de stalp eu ii zic ca a scapt el imi zice ca de data asta...data viitoare nu mai scap...imi sarise doar capacul din dreapta fata il pun in porbagaj... si plec repede vad nu stiam cum sa ies singura solutie era sa trec peste bordura asa am si facut..cand sa ies in sosea o duuba de politie cu girofarul aprins ma gandesc ca o fi sunat cineva la 112... oricum am iesit in sosea rasind bordura... duba ma depaseste sitrece mai departe ...cam asta a fost......apoi m'am dus si am parcat'o la gara iar eu m'am intor acolo sa vad daca nu mi'o fi ramas ceva...n'am gasit nimic...mi'am facut cruce si m'am intors la gara si i'am zis lu tata ce am patit... pagube:bara fata zgariata destul de rau in dreapta (am ras stalpul la de beton gros....pe care il vazusem pe mijlocul masinii inainte sa sar borduruara si sa ajung pe trotuar cu ambele punti...)... conculzii:nu mai merg prin oras o vreme decat daca e musai..si mai mult de 50 nici pe centura nu'i mai dau... am o durere groaznica de cap si un cucui mare cred ca am dat cu capul de stalp..nu'mi dau seama...centura nu aveam...airbag'urile mele frontale sunt sarite..(asa am cumparat masina)... deci...acum puteam fi in la spital rupt tot iar masina un morman de fiare.... Dumnezeu exista! iar pe mine ma salvat in seara asta de la o belea mare de tot.. sorry daca am scris cu foarte multe greseli..dar sunt inca speriat... :???: |
ce sa zic... am citit cu atentie postul tau...si am constatat k datorita vitezei pe care o aveai si la conditia de mers era sa o cam patesti... najpa oricum... asta nu ar trebui sa te dezcurajeze..ci sa fie o invatatura..k pe vreme urata sa mergi prudent fara viteza prea mare! imi pare rau pt socul suferit ,ai grija de tine!
|
cu viteza nu e de jucat !!! data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa apesi pedala prea tare
|
Si poarta centura :) Nu e o rusine :D Eu nu pot sa plec de pe loc daca nu am centura pusa :(
|
Quote:
|
Quote:
Incearca sa fii mai prudent si sa nu pui la suflet glumele unora la o parte(daca asta te facea sa renunti la centura). Bafta ! |
Quote:
|
Frate daca esti prost...era sa o mierlesti!!! Si tiam spus coane si pe mess si cand am iesit, tiam zis sa o lasi mai incet acum cand esti la inceput ;)...tu batman batman...ma bucur ca ai scapat si tu si masina basma curata (oarecum...se putea mult mai rau)...dar sa iti fie invatatura de minte!!! Invata sa conduci si dupa sa mergi ca nebunu ;)...permisul iti da dreptul de a conduce dar asta nu inseamna ca si stii!!!
|
Quote:
Iar in legatura cu centura ia si o poarta, altii se cred interesanti si destepti ca nu poarta centura pana cand zboara prin parbriz, dupa aia realizeaza ca e buna la ceva. Am intalnit personal de astia. Asa ca mai bine te gandesti la siguranta ta decat la ce o sa zica vreo puta care i se plimba neuronii in cap " ia la ala, isi pune centura " :idea:;) |
E nasol ce ai patit ! Mare atentie in continuare ca incidentele astea nu dau bine la palmares :D
|
In ziua aia in care ne-am intalnit noi cumva ?:O
|
IERI MA ... tu nu te uitzi la data de la mesajele cu reply la topicuri ?!?
|
pff azi m'am mai calmat putin.. mai m'ai dus o data acolo sa vad cat de aproape am fost..
am mers incet curbele cu luate cu a 2a:oops:oricum sperietura ramane:-) dragos cat stai in ro? |
2 saptamani :)
|
Las WRC nu-i nimic,mergem inainte :) Cu Dumnezeu inainte,si hai wai dragos odata acasa sa mergem la o bere :)
|
Mergem , mergem ... o singura problema ...eu nu beau bereee(baiet cuminteee)
________________________ Beau numa' trotil si vodka =)) :D >:) |
legat de evenimentele prezentate pe forum si pe site: 4tuning va suferi o schimbare majora, evenimentele de anul trecut sunt, si nu putine, si de destula amploare, putina rabdare, pana la 4tuning days 2009 veti observa deja primele schimbari.
|
cand e eventul ? 4tuning day anul asta ? :)si unde ?
|
care stiti detalii de accidentul de azi de la iesirea din oras spre Iasi ? ( pe la fostul POlimat ) a fost careva din voi acolo ? in accident a fost implicat un Golf 4 negru :D
|
Quote:
|
Pai cam in ce perioada ... nu ziua exact ... in vara ?
|
În fiecare an, de ani de zile, e în aprilie :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning