![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Quote:
Da in schimb, daca luai 75, sau 77 o incurcai :)) Felicitari. Sa vina odata ziua de maine sa scap si eu |
La noi nu a fost nota mai mica de 8, si 8 iti dadea daca nu stiai nimik, 9, 9.50, 10 cam astea au fost notele, daca mai lua o grupa, intram si eu, asa...maine dimineata la 8:| bafta in continuare tuturor:)
|
Quote:
|
Mult succes celor care dau maine...abia astept sa trec de oral :)
|
Biletul 25 - nota 9 :)
la 1. perspectiva autorului 2.tehnici strc argument 3. opinia ta despre tema textului ... Hai cu engleza sa luam nota din 2 cifre :-) BAFTA TUTUROR la oral care au maine dar si la celelalte probe!!! |
Quote:
maine si eu la 9...bafta all care sunteti maine :-s |
Quote:
|
Mult noroc maine ! Eu ma pregatesc pentru miercuri la proba orala la engleza, are careva subiectele ? :D si rezolvarile daca se poate .
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu am maine de la 16:30, din cate am inteles am prins o comise destul de buna, banuiesc ca raman comisiile in aceleasi sali ca daca nu am cam pus-o :D, doar azi m-am pregatit vreo 3 ore si in rest pauza. In general la mine la liceu n-am auzit note sub 8.5 azi. Bafta la toti si sa fie cu un subiect usor!!
|
eu am prins doua babute care incurcau numele :)) si te frecau la melodie ... si am luat o nota de care nu sunt prea mandru 7 :(
S-au cam dat numai 6-7 dar eu zic ca e binisor Quote:
Multa bafta tuturor la bac :D sa ne auzim cu note bune |
Quote:
acelasi bilet |
unu 10 zero :)) :D I-am dominat. Biletul 33.. a fost ok :)
|
Maine ce facem la proba orala la engleza ? Un prieten mi a spus, ca ne ar pune sa citim un anume text, sa scoatem ideile principale, si o compunere sa afcem noi ... sincer e cam mult pentru 15-20 de minute cat avem la dispozitie, voi ce stiti de subiecte ?
|
8.50 :D , biletu 37 !n-am picat p subiect luam nota mai mare :lol:
sunt extrem de multumit !! |
la engleza ai 2 subiecte.
1- text la prima vedere, si 3 intrebari, pe baza textului : sa indentifici ideea principala, tema, caterica din asta... 2- au fost publicate de ceva timp cele 33 de subiecte. extragi un bilet si trebuie sa vorbesti despre tema precizata acolo. |
Quote:
Si dupa aceea subiectul 2 o compunere. Si stai linistit ca ai timp linistit sa il faci ;) |
Deci ceea ce ai scris tu la 1 voi face maine si la numarul 2 tot maine sau la proba scrisa ?
|
Quote:
Quote:
|
Pai gen din cate am inteles sunt cam ca cele de anul trecut.. si alea se gasesc.. poate vorbesc prostii :)) Dar eu asa stiu ca se gaseau.
|
si de franceza ce stiti? :x
|
eu am dat ieri la romana si o baba comunista m-o coco asa in stil barbar,cealalta era de treaba si te ajuta,mi-o picat 81,i-am facut toate alea 3 puncte bine,si la final zice baba,stiu ca nu este in text,dar fa-mi o paralela si din literatura,ca zice ar trebui sa stii daca ai vineri examenu la scris....si m-o prins,in text nimic de literatura,avea dreptul? si uite asa mi-o scazut 2 puncte,cealalta mai tinerica facea ce zice asta batrana,asa ca asta e....am luat 8 :(
|
lasa man ca e bun si 8. te ajuta foarte mult la medie! bft in continuare.
la franceza chiar nu da nimeni? :???::shock: |
Va descurcati mai bine la franceza ? Mai bine va alegea ti engleza ... eu am facut franceza doar la liceu adica 4 ani iar engleza fac din clasa a 2-a deci am mers pe engleza, daca subiectele de maine vor fi ca cele spus de phaeton nu vad ce ce mi as face griji ..
|
Si prietena mea a avut azi la romana si a luat 10 .. I-a picat biletul nr 100 :)
|
iti faci griji deoarece nota nu depinde in proportie de 100 % de tine.
o parte din procente ii revin si celui care ti o scrie pe foaie. si din pacate, proportia tinde spre 50-50 %. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Astea sunt cele de la partea a II-a:-), dar sunt doar 25 de bilete la partea a II-a ???. Sau vor fi 100 ca si la romana oral ??
|
Comisie nashpa 2 babe senile. Bilet asa si asa : nota 7 :)
|
Quote:
presupun ca si la franceza tot atatea. |
Quote:
|
e si cum va pregatiti pentru maine:)))))))
|
Nah ce sa zic, o baba si domnisoara tinerica si frumusica foc :)), da pacat ca tot ea imi punea intrebari, in timp ce baba se chinuia sa-si desfaca sticla de apa. A fost ok, biletu 12 si un 10 aproape meritat:D. Bafta la toti in continuare si hai cu engleza!
|
Quote:
|
Am cautat si eu si nimic ... doar cele de anul trecut daca le are careva sa le puna si pentru ceilalti aici .
|
Quote:
si io care credeam ca invatati,sa faceti singuri:))))))).... engleza e usoara(relativ) e vreunu care isi face griji la engleza? |
Quote:
Si maine la engleza.. eu zic ca o sa fie mai usor ca la romana :) La romana scris e problema :-SS |
Quote:
|
orice peste 75 la subiectu III e nasol... 8-|
|
De abia am ajuns si eu de la oral si am luat 9, bilet 94.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning