![]() |
Re: E30 - 2.5 24v turbo
pericol masina:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am rezolvat problema azi.. sa va zic ca paote va intalniti si voi si nu stiti ce sa faceti
eu cand am rupt planetara.. avand blocant m-am dus acasa cu masina patinand grupu mi-a fiert uleiu. a topit senzoru de vitezometru.. nu l-am schimbat.. la relanti facea in toba pac pac pac la 5-6 secunde si nu mai tragae bine masina din cand in cand. am schimbat azi senzorul cu unul nou si e totul OK.. deci are legatura cu calcualtoru de injectie .. impulusuri in debimetru etc. sorry pt off topic dar poate aveti problema asta si nu stiti ce s aii faceti ca si eu muream de nervi am schimbat aproape tot bafta cu masina ca nu ti-0am zis e ff frumoasa.. si rea.. sper sa devina si a mea la fel de rea cat d curand.. te pupa tati |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E30 - DJ99KLI
1 Attachment(s)
A N O N Y M O U S ___ E30
|
heheeeeeeeeee.....ursiiiiiiiii......ce frumos e........de abia astept sa treaca iarna asta ...sa il vedem pe strada:D:D:D:
|
Pacat ca nu mai intra bara de M-tech2
|
Quote:
|
O sa cumpere o fusta de Mtech2 si o sa o taie ;) nu va faceti griji k nu ramane "dezbracata"
|
Esti cumva purtatoru de cuvant al lui iustin??
|
Da .....
Doar ce am vorbit cu el si o sa vezi ca o sa zica acelasi lucru .... |
Quote:
|
Quote:
ca poate nu imi iese din prima cum vreau si e pacat de ea |
bafta cu masina frate , la primavara le scoatem si noi la o poza de familie cum ai zis tu :D
imi pare rau ca n`am putut sa facem poza aia ieri :D |
Quote:
|
Salut, pana la cati bari rezista "ala micu" ?!
|
Quote:
|
sigur mergi cu 2 bari boss?? ... poti sa-mi spui si mie ce electronica ai?si de cine e scrisa pls.
|
Quote:
|
Si, atunci intercooler-ul pe care-l montezi pana cati bari rezista ?!
|
Quote:
|
pai daca turbina are 2 bar ... eram curios ca stii si intercooler-ul :) ( macar date de la prod. )
|
Quote:
|
Atunci e bineee
|
Quote:
Poate dam una mica, sa vedem cum stam . Cred ca o sa-mi trebuiasca binoclu de data asta . |
Quote:
|
Mi-a luat cateva ore sa iti citesc tot threadul, sincerele mele felicitari atat pt efort,munca depusa, pasiunea si mai presus rezultatul !
Cea mai anormala piesa e cea dintre scaun si volan, dar asta face ca totul sa fie mai specaculos :twisted: Bravo Toate cele bune de la Timisoara, Sarbatori Fericite ! |
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite
Quote:
|
Mersi frumos pentru mesaj iustine, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si mult succes in 2009, nota 10 ptr un baiat de nota 10.
cu respect |
....suparat tare ursu tau!!!!
bafta in continuare si sarbatori fericite si din partea mea1 |
sarbatori fericite mah
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
frumos..nimic nu se poate compara cu un e30 facut pe placut fiecaruia..mai ales si putin diferit de puterea sa! :D bafta cu masina poate ne`om vedea in primavara la o legala:)
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=xEruCSZsRa4 stiai de filmul asta?. am dat din intamplare peste el ..si pare sa fie pisica donatoare de motor:)
|
Cata perseverenta....nu pare ....chiar este. Pacat de pisica aia....dar tot raul spre bine :)
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=T260M...eature=channel https://www.youtube.com/watch?v=P5ctS...e=channel_page |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning