![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
neatza catranel!...sa nu ma uiti si pe mine cu stikerele !
|
neatza si de la mine
|
3 Attachment(s)
hai sa pun si cateva poze de la mitingul din victoriei daca tot am tremurat
|
nu te uit frate cu stikeru...nu am timp...si inca o problema o stii.... sa ajung la bucuresti si in plus ca tre sa strang vreo 2 sau 3 inscrieri sa le platesc!!!
|
Din cate obs ,cu inscrierile stai bine ,merci frate! luv' u:lol:
|
de vreo sapt vreau sa ma inscriu...da vad ca nu ma baga nimeni in seama
|
gata gata maine iti iau banu :D gata gata
Intai sa scot bestia de la ... reconstructie :D |
bine sefu...bine...da....auzi.....nu merge cumva la mine un stiker pe galben?:P
|
Quote:
BMW ...lasa frate ca merge rosu cu galben si negru ....;) da bine |
poate-i da tubulatura aia noua ceva cai in plus:lol::lol:
|
sau ...upss........caldura nu se masoara in calutzi:lol:
|
ven'u....stiu frate ca da bine....ms...dar eu unu sunt adeptul stilului CLEAN.....doar la toba o sa umblu un pic....iar la vara...jante.....ca pe vremea asta....o sa vezi masina si ai sa intelegi de ce.....
|
gigicarbirte dupa inscrierii, faci si tu o intalnire sa ne cunoastem cu toti ?sa ne vedem si noi marea familie :D
|
Trebuie HRZ-ule!
Sunt pentru. |
miroase a intalnire?
|
eu nu vin frate ...prefer sa raman anonim........nu va cunosc si nici nu vreau.....
o ard doar la capitala acolo unde se tin cursele adevarate..:lol::lol::lol: si nici nu cred ca imi da mama masina sa vin la intanlire......... |
Cum pot sa primesc si eu un stiker?
|
chiar nu ai inteles cu se primesc.... ? ne intalnim...discutam...radem unu de altu...si poate te bagam alaturi de noi..clubul unde se sparg motoarele...unde se zboara din parcare, unde ne iese volanu...sa nu uitam..unde se pica in sant si se opreste prin taxiurii =))
Bagam si Intalnire..Bagam |
pe cand intalnirea?
|
jakale...tot pe la bucuresti o ard si io...si nu ma laud....iar pe la miting nu cred ca te-am vazut...sau tu ai n r si nu te intereseaza de restul
|
Quote:
la miting la bucale nu am fost dar la ploiesti eram prezent si chiar am ajutat prin mediatizarea in presa....... prezenta mea pe strazi o poate confirma oricine din ploiesti,si nu ma dau la o parte de la nici o activitate legala sau ilegala........ |
da-te dreacu de corect ....................asa e chiar omu nu minte a fost prezent aproape peste tot mai ales sa dea rusine la ghenopalisti:evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...ok...ce ati sarit toti:P....nu are voie omu sa comenteze?.....deci ramane sa ne cuoastem...
|
prietene si inca nu sunt toti on-line
|
Iii mah la ei...
Racerii dreaq... Sa reamintesc faptul ca in aceasta seara am tractat cu Opel-ul Corsa BMW-ul 325 (frigiderul) cu 3 tzigani in el inghetzatzi ca la morga? Ma uitam in spate si vedeam cum nu poa sa treaca de mine un urs 2.5 de 170 CP si eu sunt cu Corsa de 1.2 de 45 CP... Rusinos. :evil: OPEL - BMW 2-1 :lol: Tzin sa precizez ca Opel-ul Corsa de 1.2 de 45 CP este prima masina de drift cu tractiune fatza din Romania. Mai pe romaneste, masina merge foarte multe de-a latu'. Cobra, arde-te-ar focu' cu laseru' tau, daca piscai frana mai tare mergeam de-a latu cu tine tractat :lol: |
Noroc cu mine ca eram pe post de balast in fata ca altfel se ridica corsa de bot!:lol:
|
Terminati cu Scandalul....
Bmw Motorsport: Jakalu e Membru "de Onoare" Inferno Ploiesti...Cum sa iti explic sa se inteleaga cel mai bine.....Intre toti membri Jakalu a fost si este cel mai ACTIV membru!!!Nu conteaza Legal sau "Ilegal" el a fost mereu acolo... Intr`un cuvant...sa fim sinceri...Cum ar fii Inferno Fara Jakalu...si nu zic asata ca imi este cel mai bun prieten..Ceilanti membri Pot sa confirme.....!!!Asa ca Relax...si arde`o pe Burta..!!! Donu`..Bosss Bosss a Ramas Frigideru Fara Freon =)) =)) Hai ... Bmw...Bmw...Bmw =)) |
ok...ok....eu chiar luasem mesaju ala in serios....imi cer scuze....
|
hai sa le punem dreaq de`a latu la o intalnire ..... catranel .... hai cu intalnirea !! :)
|
Intalnirea .. o sa stabilim un weekend dupa Craciun....o sa picam noi de comun acord...vedem cum o sa fie si vremea!
|
Quote:
fram a ramas fara freon si mai era sa luam si foc...plm... eu cu remus ziceam "opreste ba ca,,,,,,,, candeste rau".. el " nu frate e de la dacia aia din fata'...:)) multumim pe aceasta cale lui donu si micutei CORSA ca ne-a scos din intuneric...... |
11 Attachment(s)
Raspuns corect Jakale'. Ce face omu' la bautura...!
Iata si alte poze din minunata seara... |
a fost misto frate....party INFERNO & NSL.......ca sa demonstram lumii ca nu conteaza cluburile din care facem parte.........;)
|
prea caterinca a fost!
mai palpitant a fost sa-l aducem pe blondu acasa!:lol: |
TOTODATA AVEM SI AMINTIRI NEPLACUTE....FAIMOSUL NOSTRU PRIETEN , SI LIDER URINEX...MADONA..ALIAS MONOSPARNCEANA...ALIAS ALBULESCU....A LASAT INSULINA LA BLONDU IN MASINA CARE BINENTELES A PLECAT CU EA =)) NOROC CA A AVUT LA EL FAIMOSUL URINEX (VARIANTA LIGHTS) CARE IA SALVAT VIATA =)))
PS.Noroc ca sa oprit sticla de votka in copac..ca le rupeam hotelu la aia =)) |
Sa moara baietii direct pe geam !:lol::lol::lol:
Da a fost tare ba ajung pana acolo? Bah nu da....sticla deja zbura!:lol: |
opaaaaaa.....s-au sters paginile cu certuri...:D...curatzenie tata....bun asa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning