![]() |
Re: Intalniri
da petyy007 de la 8 am inteles ca se intalnesc de obicei si sper sa ne adunam asa cum ziceam mai sus vin si catziva baeti din ludus
|
PIJ mai inteles gresit.noi nu vrem separat vrem sa ne unim cu voi sa fim un grup mare pt caci pasiunea e aceasi si cum ziceai si tu masina nu conteaza deacea as vrea sa ne ziceti din timp locul si ora intalniri sper ca mam facut inteles vrem fim uniti mersi de intelegere bafta.
Am sters destule posturi ca erau offtopic. Va rog respectati subiectul fiecarui topic in parte. Intalnirile de pe comunitatea Mures sunt vinerea in jurul orelor 21-22 la platou. Daca se schimba locatia va anuntam. |
Quote:
|
salutare ... is nou ... p`aici ... cand mai faceti intalniri ? si unde ... ca poate vin si eu cu un prieten ...
|
Quote:
|
deyuuu normal ca poti .vineri la ora 21 la platou daca se schimba ceva anunta baeti aici pe forum ne vedem acolo aveti grija de voi si de jucariile voastre (masini)
|
eu sambata seara is prin targu mures , daca vreti vin si eu la o intalnire la platou sau altundeva nr meu de tel daca ma puteti anunta ca nu voi avea acces la net
0743096848 |
Daca ploua va mai intalniti?
|
sa speram ca nu va ploua:)
|
deci la 21, la platou? :)
|
daaaaa:)
|
Un categoric DA
|
as veni si eu azi da nu pot ajunge :) poate ne intalnim maine seara undeva , nr meu 0743096848
|
ma baieti... da chear asa...
ati plecat, fara sa-mi spuneti nimic :P v-am mai vazut la centru... eram oprit la MC... |
Chiar unde atzi plecat asa in graba?:|
|
oare de ce nu neam unit? voi stateati intr-o parte noi in alta apoi ati plecat.ce ziceti de vinerea viitoare dar cu mai mult tupeu intre noi sa ne unim pt ca am fost cam distanti ce ziceti baeti sunteti deacord?mai incercam o data.in rest ati fost bestiali si multzi mia placut foarte mult si bafta si toate cele bune
|
da.....am fost cam imprastiati :no:, poate data viitoare:-)
numai bine! P.S.: Golby adevarul e ca nici noi nu ne-am dus in partea cealalta, la ei... |
Pot sa fac rost stickere 4Tuning cu 8 lei:D.Dak va intereseaza datimi un PM:)
|
cand ne intalnim baietzi?:D
|
vineri (maine) facem din nou intalnire a babelor si nu numai toti sunt foarte bine venitzi intalnirea este la ora 18 in parcare la interex (spar) sper sa ne adunam catzva bafta si va asteptam salut
|
Ba... cred k yo nu vin:(
|
hai ma si tu:)) ce probeleme ai?:)) ink nus gata stick?
|
DISEARA LA 10 LA PLATOU ! GRILLFEST ! PTR CUNOSCATORI =))
|
Quote:
|
Quote:
|
of ce greu e limba romanesc
|
mai acestia am si eu o masinuta.... vam mai vast prin orash... detalii intalniri... p knd vine zapada.... dezghetam astfalturile din parkri si f**** ambreiaje cva?
|
Quote:
|
diseara la 9 juma la platou ! sa ne mai mintim
|
Quote:
Pana nu da frigu si ghetzu peste noi . Si chiar ca iarna pe zapada nu ar fii cam greu sa f***i un ambreaj? ! ? ! ? ! |
subiect de discutie diseara.daca si cum se poate f**e un mbreeaj pe zapezi si nameti.
|
vreau sa stiu si eu la ce concluzie ati ajuns:D
|
puii mei ziceam si eo....
|
omu...te rog frumos. este un forum, nu impresionezi pe nimeni daca injuri deci te rog sa iti revii. si daca scrii corect ai un plus. o seara faina
|
diseara ! ora 22:30 ! sus la platou ! care poate sa urce :))
|
daca vreti sa va distrati pe zapada mergeti la piata de vechituri ...(fostul poligon)....mama ce de zapada-i acolo...aseara am fost la joaca si noi cu opelclub.
|
nu e o idee rea acolo....nici nu prea vin gabori pe acolo
|
asta ii acolo sub podu mures ?
|
2 Attachment(s)
aproximativ acolo...faci stanga de 2 ori tupa pod si urmezi drumul pana la capat aproape.....dupa PC-House cu vreo 200m-300 pe dreapta
|
MS06JBR daca te rog imi dai un link cu opel club din mures ?;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning