Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

(!8Y_M 09-12-09 13:49

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2872724)
da-mi mai multe detalii te rog , niste poze ceva:-P
vreau sa mai spun ca primul chit era de fibra e tot aceeasi cu fibra de sticla?

din pacate nu am poze cu bicla lui (o sa-i cer cand il vad pe net).. e ramas la stadiul de sudat... dar uite ce am facut eu din a mea.. in 2 zile cat nu am avut ce face... vroiam trial.. dar nu stiam daca se merita... si am zis ca mai bine-mi fac unu sa vedem cat ma tin de el....(si bine am facut... m-a tinut nebuia un an.. acum am masina=)) zac in atelier toate 3 biclele.. cu tot cu tricicleta=)) )
vreau sa-ti spun ca rezultatul a avut mai mult impact decat am crezut vreodata... m-au oprit oameni cu biciclete mult mai smechere.. si care stiau despre ce vb.. si stiau si sa se dea.. si stateau si se uitau chiorash... si se contraziceau.. ca ar fi firma X... ba nu.. ca e Y... si cand le ziceam ca e home made.. ramaneau :O:O:O

ai poza inainte sa o modific.. si dupa... facuta la prima plimbarica... pana in colt la un prieten... acum arata si ea putin mai altfel.. e mai impodobita.. alte frane.. potcoava.. si alte pedale

adevarat.. nu se compara cu un trial de la mama lui... dar nici banii investiti nu se compara...eu unu... mi-am facut damblaua... si am fost f multumit de modificare....

ovidiums 09-12-09 14:24

1 Attachment(s)
sa pun o poza cu bicicleta pe care am avut-o. am vandut-o acum doi ani si mi-am luat masina (aproape ban pe ban)

xgeox 09-12-09 14:32

Tare Giant-ul.Eu nu as renunta la bikla pentru o masina.

ovidiums 09-12-09 14:35

la mine s-a marit familia si riscurile sunt mai mari. oricum, am schimbat-o cu un e36 :P (am mai pus 200 euro diferentza)

D.Y ¬ 09-12-09 14:36

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2875384)
din pacate nu am poze cu bicla lui (o sa-i cer cand il vad pe net).. e ramas la stadiul de sudat... dar uite ce am facut eu din a mea.. in 2 zile cat nu am avut ce face... vroiam trial.. dar nu stiam daca se merita... si am zis ca mai bine-mi fac unu sa vedem cat ma tin de el....(si bine am facut... m-a tinut nebuia un an.. acum am masina=)) zac in atelier toate 3 biclele.. cu tot cu tricicleta=)) )
vreau sa-ti spun ca rezultatul a avut mai mult impact decat am crezut vreodata... m-au oprit oameni cu biciclete mult mai smechere.. si care stiau despre ce vb.. si stiau si sa se dea.. si stateau si se uitau chiorash... si se contraziceau.. ca ar fi firma X... ba nu.. ca e Y... si cand le ziceam ca e home made.. ramaneau :O:O:O

ai poza inainte sa o modific.. si dupa... facuta la prima plimbarica... pana in colt la un prieten... acum arata si ea putin mai altfel.. e mai impodobita.. alte frane.. potcoava.. si alte pedale

adevarat.. nu se compara cu un trial de la mama lui... dar nici banii investiti nu se compara...eu unu... mi-am facut damblaua... si am fost f multumit de modificare....

Tare frumoasa!!!

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2875475)
sa pu o poza si cu bicicleta pe care am avut-o. am vandut-o acum doi ani si mi-am luat masina (aproape ban pe ban)

Giant am avut si eu. Sunt foarte rezistente si isi merita toti banii.:twisted:
In curand o sa trec si eu de la bicicleta/motor la masina. Mai am putin :))

rob3rt0 09-12-09 16:49

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2875384)

super bike-u,ciudat e faptul ca am mai vazut-o pe un site si,acum am inteles ce vroiai sa-mi zici,dar totisi as vrea sa stau pe o sa nu doar pe pedale si sa ma tin de ghidon,eu mai fac drumetii cu prietenii,si nu merg doar prin padure, ci si pe drum normal8)
mai am un anunt,caut si eu acestea:pedale(nu conteaza ce model ,dar la un pret mai slab),o sa si niste mansoane
mentionez ca vreau piese in stare cat de cat buna dak aveti va las id:[email protected]

nikolas 09-12-09 22:05

2 Attachment(s)
2 poze cu bicicleta mea...:D

rob3rt0 10-12-09 18:21

chiar nu are nimeni ce caut eu:?:
va rog daca aveti si o cheie de spite contactati-ma:!:

Darius DMS 10-12-09 18:30

3 Attachment(s)
poze cu rahatul meu de bicicleta....acum are vopseaua scoasa....astept niste idei/sfaturi.....

xgeox 10-12-09 19:19

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2879318)
chiar nu are nimeni ce caut eu:?:
va rog daca aveti si o cheie de spite contactati-ma:!:

Daca vrei neaparat piese si alte chestii intra si tu pe forumurile exclusiv de biciclete si mergi la intalniri de biciclisti sa afli si tu una alta.

denees 10-12-09 19:54

2 Attachment(s)
2 poze mai recente. urmeaza sa vopsesc jantele, cel mai probabil in februarie. vreau o culoare mai speciala. revin atunci cu poze;)

D.Y ¬ 10-12-09 19:56

Quote:

Originally Posted by denees (Post 2879567)
2 poze mai recente. urmeaza sa vopsesc jantele, cel mai probabil in februarie. vreau o culoare mai speciala. revin atunci cu poze;)

Frumose poze, frumoasa bicicleta. Ce culoare vrei sa faci jantele?:D

denees 10-12-09 20:57

1 Attachment(s)
multumesc! mai mult ca sigur culoarea asta. nu imi place sa fie 100 de culori, totul vreau sa se lege.

D.Y ¬ 10-12-09 21:00

Quote:

Originally Posted by denees (Post 2879763)
multumesc! mai mult ca sigur culoarea asta. nu imi place sa fie 100 de culori, totul vreau sa se lege.

E foarte frumoasa. Pai da asa trebuie ca totul sa se lege. Asa ce facem curcubeu. :))

porsheGTS 10-12-09 23:43

Frumos bike dar si culoare!!bafta sa ne dai si noua poza cand termini!!!

ovidiums 11-12-09 09:30

frumoasa! cat a costat cannondale-ul?

ovidiums 11-12-09 09:35

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2879344)
poze cu rahatul meu de bicicleta....acum are vopseaua scoasa....astept niste idei/sfaturi.....

desfa-o toata (tu sau cineva care se pricepe), greseaza toate mecanismele, schimba cercurile, reggleaza-i franele si schimbatoarele. pe scurt scoate-o din starea asta de moarte clinica.

porsheGTS 11-12-09 09:43

Arata bine bicicleta,ce piese ai pe ea!?Daca nu te superi??:)?D:X

Ingerasul99 11-12-09 10:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2872591)
ingerasule,am eu jante dealea ;) pret 120 ron am 2

Daca se tine colegul de cuvant , voi avea un bmx facut mai aparte , in familie.
Si o intrebare, cum dracu se scot foile , am desfacut surubul de la bratul pedalelor , ce mai tre sa desfac?
2 3 poze cu bmx-ul de idee, jantele vor face totul!

denees 11-12-09 11:44

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2880914)
Arata bine bicicleta,ce piese ai pe ea!?Daca nu te superi??:)?D:X

https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...e/page-25.html
in josul paginii. aveam alt nick atunci..

oq 11-12-09 15:12

mama ce creatzii pe aici:P bmx-ul tau galben seamana cu una din fostele mele biciclete dar mai e de lucru... cu Haro Revo de prin 97 sau asa ceva acuma este modelul ala si la bmx museum.... app nu stiam de topicul asta pana acuma

Ingerasul99 11-12-09 16:58

Quote:

Originally Posted by oq (Post 2881902)
mama ce creatzii pe aici:P bmx-ul tau galben seamana cu una din fostele mele biciclete dar mai e de lucru... cu Haro Revo de prin 97 sau asa ceva acuma este modelul ala si la bmx museum.... app nu stiam de topicul asta pana acuma

inca nu e al meu , astept si eu sa il primesc , doamne ajuta!

D.Y ¬ 11-12-09 18:03

Quote:

Originally Posted by oq (Post 2881902)

Bine ai venit pintre noi. Sa te uiti pe toate paginile ca sunt biciclete frumoase.

nikolas 11-12-09 18:43

3 Attachment(s)
si ceva frumos....:D:D

Darius DMS 11-12-09 19:02

ovidiums,sa stii ca e deja dezasamblata....trebuie revopsita,poate in vacanta asta de craciun,poate o vopsesc sa nu ma mai plictisesc zilnic.....stiti pe unde pot gasi niste jante pentru bicicleta mea in 3 spite?

ovidiums 11-12-09 20:20

am vazut pe la first bike, insa nu am incredere in acest producator.

mareo 11-12-09 20:41

1 Attachment(s)
O poza mai recenta .

Ingerasul99 11-12-09 23:16

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2882916)
am vazut pe la first bike, insa nu am incredere in acest producator.

Cei de la first bike , de la anul vor pune in vanzare jante in 3 spite sau mai multe,presupun ca pretul va fi maricel!

gabi1294 12-12-09 07:39

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2877150)
2 poze cu bicicleta mea...:D

salut... imi poti spune si mie ce cauciucuri ai pe ea???marimea ma intereseaza...bafta

rob3rt0 12-12-09 08:37

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2882617)

Super tare frate:!:8)

xgeox 12-12-09 08:38

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2882617)

Frumoasa bikla numai ca nu poti face nimic cu ea.

radu715 12-12-09 10:16

Pentru cei din Bucurest : Cine iese azi afara cu bike?.. s-a deschis noul sk8 parc din tineretului :)

oq 13-12-09 11:34

3 Attachment(s)
ceva poze daca se poate din acel sk8 park :D pt cei pasionatzi :)
a si daca tot sunt nou pe aici frumos ar fi sa pun si eu poza cu subiectul:
BMX-ul e fosta bicicleta care a plecat pt ca ma cam doare spatele dupa atatia ani de dat pe ea dar oricum va ramane una din adevaratele iubiri care nu trece
MTB-ul este noul venit in familie dar care se mentine la acelasi nivel si incet sper sa ajung la un full suspension pt downhill
si daca pot sa va ajut cu una alta intrebati aici sa pe pm

rob3rt0 15-12-09 17:34

5 Attachment(s)
o tentetiva de neon:lol:(am sa va rog sa nu radeti chiar daca e o nereusita,da zic ca o sa arate bine la final)

Ingerasul99 15-12-09 17:39

De ce ti-ar trebui tie neoane?

rob3rt0 15-12-09 17:41

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2894492)
De ce ti-ar trebui tie neoane?

nu e un neon,e un tub de gaz de la o bricheta in care am bagat un led si zic ca o sa dea bine pe bicicleta,am mai avut niste leduri rosii sub ea si erau super.nu am bani de instalatii serioase de neon

D.Y ¬ 15-12-09 17:54

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2894504)
nu e un neon,e un tub de gaz de la o bricheta in care am bagat un led si zic ca o sa dea bine pe bicicleta,am mai avut niste leduri rosii sub ea si erau super.nu am bani de instalatii serioase de neon

Cu cat pui mai multe porcarii nefolositoare pe bicicleta cu atat mai mult ea devine o " caruta ". Ai grija ce faci cu bicicleta.

rob3rt0 15-12-09 17:56

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2894539)
Cu cat pui mai multe porcarii nefolositoare pe bicicleta cu atat mai mult ea devine o " caruta ". Ai grija ce faci cu bicicleta.

daca voi spuneti asta nu o sa mai pun porcaria aia , o las cat mai simpla:lol:

denees 15-12-09 17:56

e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.

rob3rt0 15-12-09 17:59

Quote:

Originally Posted by denees (Post 2894545)
e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.

chiar nu visez nfs , acum vreo 2 ani eram nebun dupa asa ceva.daca era un vis nu faceam pe bicicleta asa ceva,doar visam

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning