![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
Quote:
vreau sa-ti spun ca rezultatul a avut mai mult impact decat am crezut vreodata... m-au oprit oameni cu biciclete mult mai smechere.. si care stiau despre ce vb.. si stiau si sa se dea.. si stateau si se uitau chiorash... si se contraziceau.. ca ar fi firma X... ba nu.. ca e Y... si cand le ziceam ca e home made.. ramaneau :O:O:O ai poza inainte sa o modific.. si dupa... facuta la prima plimbarica... pana in colt la un prieten... acum arata si ea putin mai altfel.. e mai impodobita.. alte frane.. potcoava.. si alte pedale adevarat.. nu se compara cu un trial de la mama lui... dar nici banii investiti nu se compara...eu unu... mi-am facut damblaua... si am fost f multumit de modificare.... |
1 Attachment(s)
sa pun o poza cu bicicleta pe care am avut-o. am vandut-o acum doi ani si mi-am luat masina (aproape ban pe ban)
|
Tare Giant-ul.Eu nu as renunta la bikla pentru o masina.
|
la mine s-a marit familia si riscurile sunt mai mari. oricum, am schimbat-o cu un e36 :P (am mai pus 200 euro diferentza)
|
Quote:
Quote:
In curand o sa trec si eu de la bicicleta/motor la masina. Mai am putin :)) |
Quote:
mai am un anunt,caut si eu acestea:pedale(nu conteaza ce model ,dar la un pret mai slab),o sa si niste mansoane mentionez ca vreau piese in stare cat de cat buna dak aveti va las id:[email protected] |
2 Attachment(s)
2 poze cu bicicleta mea...:D
|
chiar nu are nimeni ce caut eu:?:
va rog daca aveti si o cheie de spite contactati-ma:!: |
3 Attachment(s)
poze cu rahatul meu de bicicleta....acum are vopseaua scoasa....astept niste idei/sfaturi.....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze mai recente. urmeaza sa vopsesc jantele, cel mai probabil in februarie. vreau o culoare mai speciala. revin atunci cu poze;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
multumesc! mai mult ca sigur culoarea asta. nu imi place sa fie 100 de culori, totul vreau sa se lege.
|
Quote:
|
Frumos bike dar si culoare!!bafta sa ne dai si noua poza cand termini!!!
|
frumoasa! cat a costat cannondale-ul?
|
Quote:
|
Arata bine bicicleta,ce piese ai pe ea!?Daca nu te superi??:)?D:X
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si o intrebare, cum dracu se scot foile , am desfacut surubul de la bratul pedalelor , ce mai tre sa desfac? 2 3 poze cu bmx-ul de idee, jantele vor face totul! |
Quote:
in josul paginii. aveam alt nick atunci.. |
mama ce creatzii pe aici:P bmx-ul tau galben seamana cu una din fostele mele biciclete dar mai e de lucru... cu Haro Revo de prin 97 sau asa ceva acuma este modelul ala si la bmx museum.... app nu stiam de topicul asta pana acuma
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si ceva frumos....:D:D
|
ovidiums,sa stii ca e deja dezasamblata....trebuie revopsita,poate in vacanta asta de craciun,poate o vopsesc sa nu ma mai plictisesc zilnic.....stiti pe unde pot gasi niste jante pentru bicicleta mea in 3 spite?
|
am vazut pe la first bike, insa nu am incredere in acest producator.
|
1 Attachment(s)
O poza mai recenta .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cei din Bucurest : Cine iese azi afara cu bike?.. s-a deschis noul sk8 parc din tineretului :)
|
3 Attachment(s)
ceva poze daca se poate din acel sk8 park :D pt cei pasionatzi :)
a si daca tot sunt nou pe aici frumos ar fi sa pun si eu poza cu subiectul: BMX-ul e fosta bicicleta care a plecat pt ca ma cam doare spatele dupa atatia ani de dat pe ea dar oricum va ramane una din adevaratele iubiri care nu trece MTB-ul este noul venit in familie dar care se mentine la acelasi nivel si incet sper sa ajung la un full suspension pt downhill si daca pot sa va ajut cu una alta intrebati aici sa pe pm |
5 Attachment(s)
o tentetiva de neon:lol:(am sa va rog sa nu radeti chiar daca e o nereusita,da zic ca o sa arate bine la final)
|
De ce ti-ar trebui tie neoane?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning