![]() |
re: Colantari auto profesionale
Salut plafonu unui e36 cu folie carbon cat????
|
Quote:
Carbon folie carbon Oracal: 200 lei Carbon folie carbon 3M: 450 lei Timp de executie: 30 minute. |
Sal, pentru un peugeot 207 Capota + prelungire bara (pana la faruri), pleoape, plafon, capace oglinzi , la ce bani m-ar duce cu folie carbon 3M ?
|
Quote:
Prelungire bara: 100 lei Pleoape: 30 lei/ buc Plafon: 450 lei Capace oglinzi: 50 lei/buc Mai multe detalii pe : http://www.inscriptionari-auto.ro/tuning_exterior.php |
1 Attachment(s)
ptr o solenza = capota+plafon+portbagaj cat costa ????
:lol::pistoles: |
Quote:
Mai multe informatii poti sa gasesti pe http://www.inscriptionari-auto.ro/tuning_exterior.php |
salutare! elemente interioare si exterioare cu folie de carbon in iasi. imagini cu rezultate ym:agentautodesign tel:0746.832.303 lucian
|
10 Attachment(s)
COALNTARE IN ALB HUMMER H2
|
salut
faceti si stickere ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Trimite modelul si dimensiunea pe [email protected] pentru pret si termen de executie. Ai mai jos un exemplu de stickere colate pe forex, decupate pe laser, si lipite cu DenBraven pe caseta de taxi model exclusiv DCM DESIGN. |
As fi interesat de o colantare integrala cu crom a unui passat 3BG. Se poate? daca da, un pret va rog frumos.
Stima! |
Quote:
O sa ma mai interesez saptamana viitoare, iti promit. Revin cu vesti. |
4 Attachment(s)
Colantare negru mat.
Dungi discrete portocaliu mat. Folie carbon capota in V. http://www.inscriptionari-auto.ro/tuning_exterior.php |
Puteti sa-mi aratati cum arata alb mat pe'o masina, sau un element, o mostra ...sa-mi fac o idee ? :) multumesc
|
sall pt 2 oglinzi de fiat stilo,cel din semnatura colantare imitatie de carbon si pt fetele de usi?(2 usi) tot imitatie de carbon,astept pm cu pretul!ms frumos
|
1 Attachment(s)
Quote:
Iar in cazul albului e si mai dificil. Cel mai usor de exemplificat prin poze sunt culorile inchise (negru mat, gri mat, albastru mat, etc.), observandu-se imediat diferenta de reflexie a luminii (intre mat si lucios). |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dungi Ford Mustang.
|
3 Attachment(s)
Alte lucrari.
|
4 Attachment(s)
Colantare Ford Mondeo in negru lucios
Culoare originala: argintie. |
salutare baieti! am urmarit cu foarte mare atentie topicul vostru, si am ramas placut imprsionat.bv.la cat mai multe lucrari sunteti tari.
Vreau sa imi spuneti si mie cat ma costa sa imi colantez o bara fata si cateva ornamente. |
Quote:
Te rog sa ne spui cu ce culoare doresti sa ti se faca bara. Daca ne poti trimite o poza pe [email protected] cu bara respectiva ar fi si mai bine. Multumim. |
Se poate pentru maine dimineata o programare pentru colantare plafon, stopuri, faruri, semnale si proiectoare la un Megane SEdan ?
Multumesc ! |
Quote:
Prima programare posibila se poate face pentru vineri dimineata la ora 08:00. Va rog sa ne confirmati/infirmati prezenta pe mail [email protected] sau telefonic la 0721.73.93.25. Va multumim. |
3 Attachment(s)
Sablarea oglinzilor te scapa de multe neplaceri.
Daca ati mers vreodata fara oglinzi retrovizoare o sa imi dati dreptate. Am patit-o si de atunci am decis: Imi sablez oglinzile ANTIEFRACTIE. Nu costa mult si descurajeaza hotii sa le mai fure. Nu o sa cumpere nimeni oglinzile cu un alt numar de inmatriculare inscris pe ele. De ceva timp sunt pe piata firme ce sableaza oglinzi, insa sunt limitati doar la cele din sticla. Insa mai sunt si oglinzi din plastic. Acestea nu se pot sabla chimic. Noi am gasit solutia. Le sablam prin tehnologie laser. Pret : 50 ron/ set. |
OK, maine confirm/infirm pt. vineri ! Multumesc !
|
2 Attachment(s)
Alte lucrari.
Plafon cu negru lucios si colantare policromie. |
1 Attachment(s)
Colantare cu negru lucios.
|
Multumesc pentru serviciile prestate !
|
2 Attachment(s)
Salut,
Asa ceva - e imitatie carbon, cred - tenta lucioasa ! Pentru capota ! |
Colantare alb mat ptr un bmw E46 cabrio ?
|
Quote:
|
Salut
Ma intereseaza doua lucruri: 1. vreau sa stiu daca puteti colanta toata masina cu o culoare mai deosebita. Am un Audi TT(modelul vechi) si ma intereseaza culoare Lambo Reventon( adica asa: https://www.4tuning.ro/album-foto/sea...56-185880.html ). Si un pret bineinteles. 2. pentru colantarea mai multor masini de firma, va ocupati si de design? Adica eu am un logo si un nume care vreau sa apara pe masina, dar sa nu arate de parca le-am lipit eu. :D |
5 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza doua lucruri: 1. Vreau sa stiu daca puteti colanta toata masina cu o culoare mai deosebita. Am un Audi TT(modelul vechi) si ma intereseaza culoare Lambo Reventon( adica asa: https://www.4tuning.ro/album-foto/sea...56-185880.html ). Si un pret bineinteles. Pretul este de 1.200 lei (fara tva). Culoarea este negru mat. Ai mai jos un exemplu. 2. Pentru colantarea mai multor masini de firma, va ocupati si de design? Adica eu am un logo si un nume care vreau sa apara pe masina, dar sa nu arate de parca le-am lipit eu. Putem face orice macheta grafica pentru orice inscriptionare. De asemenea aveti poze descriptive mai jos. |
9 Attachment(s)
INAINTE SI ... DUPA
COLANTARE CU NEGRU MAT. |
Fara sa te superi pe mine, mi se pare tiganeala totala sa colantezi un Mercedesc C classe...dc ar vrea cineva sa ascunda o vopsea de mii de euro, frumos lucioasa sub un colant de 30 lei negru mat? Ori esti boss si o vopsesti asa ori o lasi mai bine lucioasa ca era superba. Si acum arata bine dar nu se compara!
Mai sus am vorbit pur de gusturi si conceptie! Colantoriro, nota 10, lucrararea e de 11+!!! (sa nu ma intelegeti gresit). P.S. Daca masina a fost colantata pentru sezonul de iarna ca sa fie aparata de pietricele & stuff...atunci retrag toate cuvintele si inteleg scopul care scuza mijloacele! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Mai jos inca una ce a iesit din mainile noastre. |
Quote:
Am vrut sa iti dau un raspuns AFIRMATIV. Insa nu pot face asta. Inca. Sper saptamana viitoare sa te rezolv in aceasta privinta. Bafta multa. Poate pui o poza cu ceea ce ai facut la noi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning