![]() |
Re: Club TICO
he he aikman... bvo tzie :)
|
2 Attachment(s)
daca pun intrebarea cum se da geamul de la far jos ? ce imi raspunde-ti?ca eu am incercat sa il incalzesc cu feonu,l-am bagat in apa fierbinte si l-am fortat cu tot felu de unelte si tot nu am reuit insa am reusit sa fac ceia ce mi-am propus ;) scuze pt claritatea pozelor
|
zid`ule .... felicitari pt engel eye :)
|
mc ovis sper ca dupa week asta sa vin si cu capota montata sper sa tina vremea cu mine ;)
|
oooo....suna bine zid`ule....da de unde ai facut rost de inelele acelea din faruri ?
|
Quote:
|
Aikman : dupa cum ti-am zis nup ,am taiat o fasie de sub far cat sa il pot baga;) asta e eu unu sunt multumit de produsul final
Ovis : le-am cumparat dintr-un magasim ,ele normal sunt 4 ,2mari (astea pe care le am eu)si 2 mai micute(pe care le-am dat unui prieten) |
zid`ule la ce scor ?
|
se aude ceva de club tico?:) sau numa discutii pe forum?:)
|
Street, Tin Sa-ti Amintesc Ca Acest Club De Care Vb Tu Exista Si Se Numeste Tico Squad :)
|
1 Attachment(s)
asa ne falim cu tico squad :lol:
|
@zid: felicitari pt. angels! Arata bine!
@aikman: inca nu l-ai schimbat? :shock: eu o sa-mi pun mai mic... Maine seara pun si eu poze cu volanul :D mi-am pus si folie de curand... |
deci e super tare ... nu gasesc butuc nicaieri ... nici macar la baietii care fac comanda pe net :( ... a si era a uit e gata si ala al tau cu tico squad .. m-a sunat baiatu .. tre sa ajung azi sa il iau
|
3 Attachment(s)
noua mea evacoare
|
monele ti-ai pus toba sport ?
|
pai... o sa revin si cu un filmulet
|
1 Attachment(s)
si filmuletul...
|
Quote:
sau unde caut:lol: |
braconieru' baga si niste poze sa vad cum ii traseul si cum ai montat toba...daca poti:)
|
Am avut si eu toba finala identica cum are Braconierul...din nefericire..am fost la cei de la Pilot sa mi-o monteze...si...au zis ca este imposibil sa o montez..hmmm sunt foarte curios cum a montat-o ca maine ma duc si mi-o cumpar!!!Astept poze cu modificariile sau nemodificariile la montarea tobei!Va rog frumos!!!
|
5 Attachment(s)
dupa mum v-am zis am inceput sa lucrez la capota, din nefericire nu e terminata si nici macar finisata:( poate week viit reusesc sa o termin
|
suna promitator zid`ule :) , da de unde ai luat capota aceea ? cat ai dat pe ea? mai obtii revizia de la rar ?
|
ovis: capota am luat-o de la un prieten care confectioneaza articole din fibra la un super pret de 1mil ,acum am avut de ales intre asta si una de mitsubishi evo 5 cred ,asta mi-sa parut ca da mai bine, "daca mai abtin revizia ?" nu stiu exact dar stiu ca itp l-am facut luna trecuta si in cel mai rau caz mai am prieteni cu tico cel putin vreo 2 cu ele albe;)
|
1 Attachment(s)
cine imi spune si mie cum se numesc chestiile astea si de unde le pot cumpara
|
Quote:
|
Quote:
Se gasesc la firmele: -Lampa Italy -OMP -TCSportline -Mr.Gasket -Longacre -Sparco -multe altele. Cred ca-ti va fi cel mai usor sa le comanzi de la OMP, au un site bine pus la punct, axat pe echipament rally/tuning. Da un search pe google la sigurante capota OMP si intra unde vezi scris "Colina" ;) |
astazi mi-ausosit noile cauciucuri :D 165/55/R13 pireli P700z. o sa pun si ceva poze dar inca nu am cu ce sa fac poze.
|
Ce ziceti Constantenilor si cei care vor sa vina ne intalnim si noi duminika
Fanatik |
Inca mai astept pozele cu finala lui Braonierul...Vreau poze cum s-a montat finala aia...Multumesc!!!
|
cred ca pe la sfarsitul saptamani o sa pun pentru ca momentan nu am cu ce sa fac poze, toba este de lungime mai mica si deasta am putut sa o montez, cand o sa pun pozele o sa va lamuriti cum a fos montata.
|
Quote:
|
pe mine nu contati duminica asta ... am munca si sambata seara am si nunta la care se lasa cu tras
|
Poate facem o traditie din a ne intalni in fiecare duminika poate incepem sa ne ajutam reciproc si practik ocum duminica asta ar fi un inceput sa ne strangem la 6 in port de exemplu, sau ori unde.
ID meu e vali_brun3tu hai va astept sa vb pe mess sa hotaram FanatiK |
2 Attachment(s)
ieri in jurul orei 11 am avut un accident in care a fost implicat mico tico meu si o autoutilitara, datorita faptului ca nu am reusit sa "sar" peste aceast "Goliath" m-am izbit frontal de el la o viteza de 60 km la ora, nepurtand centura (kci e la moda) rezultand "avarierea" minora a prietenei mele si a mea, o amenda zdravana, iar ce e mai nasol e k ticoul meu sta in frig cu "aripile frante" si rapus de un inamic mai mare ca el. :(
PS: Fratilor, aveti grija cu shofatu, caci tico nici nu sare, nici nu zboara...ci pur si simplu merge drept... |
imi pare rau :(
si eu am vazut ieri unul lovit tot alb suna ciudam am crezut ca are evacuare sport cand ma uit in fata era lovit :( si ai dreptate.... nu zboara nici nu sare |
Ovis imi pare rau de incident si de mica ta prietena, orcum sper sa nu fie asa serios lovita precum pare in poza si k o coincidenta azi la 3+ era sa incerc sa inping un microbuz... Curios
FanatiK |
Nu esti singurul ..... :rolleyes2 TM32CIP Sta si ingheata din cauza posesorului care a fost oprit de catre pol rutiera pt 95km/h, nu purta centura fapt pt care :
- talonul a fost retinut pt folii neomologate,stopuri negre,lipsa numar fatza+ zgomotul infernal al evacuarii - amenda 900ron pt toate cele (inclusiv viteza+centura) -permisul suspendat 120zile (pana la 1 martie) pt 0,39% alcool pur in aerul respirat ........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
@Ovis: imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! :sad: sper sa-l pui la punct repejor...
@CIP: eu cred ca te inteleg cel mai bine, am avut permisul luat de 4 ori pentru alcool, de fiecare data o bere sau un pahar de vin...ai naibii, parca asteptau sa ma duc si eu la o aniversare, ceva...eu am patit-o in 2001, 2002, 2003 si 2004, numai vara (la inceput), insa de atunci m-am cumintit...de fapt n-am de unde sa stiu sigur, vara asta am avut permisul luat pentru numere expirate :lol: Iti tin pumnii si tie! In caz ca e prima data, vreau sa-ti zic cum am reactionat eu, poate se aplica si la tine: -in prima luna eram optimist, faceam calcule si strangeam banii de benzina (mergeam cat mai des pe jos, evitam sa cheltui pe taxi etc.) - bineinteles ca sa-i bag pe toti in masina! :lol: -a doua luna eram nerabdator, dar cat de cat calm... -a treia luna, eram din ce in ce mai nerabdator...parca nu se mai termina....iar in ultima seara imi luam sticla de cola cu ness si asteptam la Politie sa fiu primul la coada :lol: O data mi-am insemnat zilele trecute pe usa camerei, cu markerul :lol: Sincer sa fiu, a patra luna nu stiu cum as fi reactionat....iti doresc multa rabdare! |
nici eu nu mai am permis ,dar mai am vreo 12 zile si deja sunt optimist imi fac planu ce o sa fac,knd mi-l da...si treaba cu insemnare zilelor eu o am pe kaietu de romana :))),mie mi- l-a luat k am trecut pe rosu refugiu,si unde mai pui vroia sa imi ia si talonu pt pleoape proiectoare si folie ..dar am skpat numa cu 30 de zile ,kiar dak am permisu de 2 luni cu tot cu suspendare:((
Cel mai tare vroia ,luni in Romana un politist sa-mi dea amenda k am trecut pe rosu (pe jos),si i-am zis k dak imi ia si buletinu voi fi al nimanui ,a ras si mi-a dat pace ...k asta ar mai fi fost sa imi dea amenda k n-am trecut strada pe verde:))) CAPU SUS CIP!!! |
Merci de incurajari dar sunt la pamant .......... :rolleyes2
cu 7 zile inainte de ziua mea s-a intamplat asta, vin sarbatorile, revelu, trebuie mers si la ski ........... cu RATT fu**i ......... bani sa strang nu pot momentan, cu toate ca urmeaza ceva investitii in CIP ........ am dat mai multi bani la controlori decat as fi dat pe taxi, fapt pt care am ajuns la abonamente ........ :rolleyes2 pe jos e exclus sa circul atat din cauza celor 0grade care plutesc pe afara cat si pt ca Timisoara (fiind capitala:lol: ) e imensa si nu e tocmai usor de traversat pe jos ........... tzoale spal zi de zi cum sunt stropit de "soferi" prin statiile de troleu, banii se duc pe taxi ......... vai shamar ......... Vestea imbucuratoare e ca pot intra mandru in orice bar cu tovarasii si sa comand o bere :D ......... AMR 3,5 luni ........ |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning