![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri, actiuni, etc.)
Pai ne putem intalni in parcarea de sus de la sosea (cu toate ca ma indoiesc ca va libera) sau la Billa, sau in parcarea de pe strand.
Alte propuneri? |
Quote:
|
nuuuu la unguri la statuie. generalii aia or omorat romani... :))))
|
Quote:
|
Hai sa mergem in parcarea de strand. Poate e libera la 18:00. Kaufland e in dilema, poate in capat, multa lume merge vineri seara la cumparaturi, sau poate in fata la Profi. Ar mai fi Metro, Selgros sau la Expo daca nu e nici un targ. Alegeti sau veniti cu alte propuneri.
|
Selgros si Metro cred ca ies din discutie (eventual doar ca loc de intalnire). Nu as crede ca ne lasa cei de acolo sa stationam prea mult in parcarea lor.
Eu anul trecut mi-am pozat masina la Metro si rapid a venit un gardian sa-mi atraga atentia ca nu am voie sa fac poze in parcarea lor. |
Nu cred....noi facem saptamanal curse cu carucioarele prin parcare la Metro:)
|
Cum ramane pana la urma Expo, Metro, Selgros, Kaufland:?:...sau le luam la rand pe toate?
|
Selgros sau strand
Facem sedinta foto?...sa stiu sa ceruiesc masina:) |
vin si eu :D drift, doar sambata :P
|
absstract.. nu fi morbid mai baiete :)
|
Sa fie Selgros atunci ca vad ca nu ne hotaram odata. Parcare Selgros. 18:00 PM
|
sau mai e o parcare cum cobori podul decebal la dreapta.sau mai is multe parcari prin zona strand.
|
de ce nu ne intalnim unde a fost prima intalnire ...si vedem apoi unde merem dak se aglomereaza...
|
Quote:
Hai sa nu le mai zapacim. :lol: Norby tu ai propus Selgros ora 18. Hai sa o lasam asa ca deja unii poate au citit ceea ce tu ai scris ca si concluzie generala. |
Si eu sant de acord cu Selgros!!:D
|
Sa spalati harburile:)
|
Roger That! selgros 1800 :)
|
have fun!
ma glontz`.....noi intelegem ca bruneta e BRUNETA, dar acum o faci fotomodel? toata ziua numa poze si machiaje :P |
Foarte putini azi!!:sad:...gagicile nu au avut curaj sa iasa azi din casa "asta la figurat":D....sper ca inteleg cei carora le dedic mesajul:!::!:
|
imi pare rau ca nu am ajuns azi... a intervenit ceva :(
|
3 Attachment(s)
Azi in parcarea Selgros:
|
Putini astazi...eu nu am putut ajunge.:sad:
|
in veac nu ne mai intalnim la selgros..
bullet.. pozele?? ti-a inghetat aparatul sau nu gasesti ablul de date?? :P |
Quote:
Lasa Brummy ca nu o fi intotdeauna asa frig. Fara vant si politie PE sensul giratoriu era prea banal. :lol::lol::lol: Bullet, Daci unde sunt pozele???? :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
^^^^%%%%%^^^^^
|
1 Attachment(s)
ce spiona "organu"?
a cam tras tzugu dupa cum il vad pe glontz cu gluga aia :P si "o intalnire" ce am avut eu mai demult cu masina lui daci :) acum un an am facut-o si intamplator am dat peste ea |
Cam inalta Tigra, mai ales spatele :???: daca mai ai suspensia sport incearca sa pui numai pe spate,atunci coboara spatele si se mai ridica in fata putin ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ce vrei sa o fac kitch: jumate sport jumate stock? Tocmai tu imi dai asemenea sfaturi? :( Depinde si de unghiul din care e facuta poza: |
Nu era kitch,era un compromis , dar ai dreptate cu unghiul din care e facuta poza,acuma vad ca arata bine din alte pozitii :-);)
|
Quote:
sa nu uitam ca '' omu'' are totusi simtul estetic destul de dezvoltat :-) era vb din cate mi-am dat eu seama de o sugestie de a imbina utilul cu placutul si oricum noi cei de pe forum (majoritatea) suntem declarati total anti-kitsch, asa ca nu cred ca te paste pericolul cu atatia sfatuitori bineintentionati sa o dai in bara cu aspectul masinii ;):wave: |
Quote:
Eu ma gandeam cum poate afecta aceasta schimbare curentii de aer care intra pe sub masina: in cazul suspensiilor stock si a celor sport. In cazul in care se face o combinatie de suspensii (spatele este mai coborat decat fata) e clar ca apare o franare. s.a m.d. (Referitor la aceasta idee am zis ca nu ma asteptam la Criss la acest sfat, stiind ca e un participant la curse). Asa cum apar probleme in cazul in care se schimba dimensiunea anvelopelor fata de cele stabilite din fabricatie de proiectant, presupun ca si schimbarea unghiului de inclinatie al masinii ar afecta dinamica masinii (e o parere). Nu stiu cum ar fi ca masina sa fie rigida doar pe spate.:?: Stiu ca nu cunosc multe despre masini. Accept pareri si solutii dar argumentate (a nu se interpreta iar ca m-am atacat :lol:). Pt. mine in primul rand conteaza ca masina sa mearga bine. Daca ar fi vorba doar de aspectul masinii, e clar ca prefer suspensiile sport (integral). |
:-) te gandesti sa participi la curse? ;)
|
Quote:
|
Quote:
imi place ca esti deschisa la idei si experiente noi ;) felicitari :-) |
Am renuntat la suspensiile sport dar nu m-am gandit inca sa le vand? De ce ? ..... Nu se stie niciodata! :lol:
Quote:
|
pai ptr. curse e bine cum sta masina acuma, dar ar trebui sa renunti la eleron , ptr. aerodinamica :-);)
|
black perl crezi ca la reactorul ala nuclear de 1.4 litrii conteaza ce curentzi ai sub mashina? eshti in romania...cu gropi...drumuri pe care trebuie sa mergi cu 50 shi 90 maxim....ceea ce spui tu ar fii principii aplicabile la mashini sport...pe sosele adevarate. acuma te rog nu te ataca pt ca ai sa confirmi ce a spus ambra. :)
ps: eu sunt "ala cu audi gri" |
ps: eu sunt "ala cu audi gri"[/QUOTE]
Nu inteleg la ce te referi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning