![]() |
Re: Intalniri...
hai mah mad ce sari asa? deci vii(dar nu ca sa l bati p seby:-P:-P)? sau mai vb la un telefon?mai vb si voi cu cine stiti....
|
Quote:
Deci ramane duminica un gratar ... :D:D |
ESPinoza scuze daca ti'am dat de lucru cu postul anterior... :rolleyes2
@wazy, seby, VBogdan: Duminica e mult prea devreme, multi sunt inca la faculatate mai bine o lasati pe saptamana viitoare, asta daca nu vreti sa mancati singur micii duminica. Numai bine !!!;) |
cam da...nu prea are rost duminica..dak vine unul kre are carnet si restu q ghiozdanelu in spate :))..plus k eu am o multime de examene sapt viitoare k sa ma mut la alt liceu asa k si numai de gratar n-am chef,restu lumii e in sesiune...asa k...mai asteptam putin :)
|
Ok ... cum vreti voi :)
|
Imi convine:-)..deci ramane pe saptamana viitoare:!:
|
sau mai incolo :))
|
mult mai incolo wtah :) ... ca prin topicul asta ... foarte RAR vezi ceva FAVORABIL ...
|
deci duminica ceva ceva?se aude vreo adunare?acuma au trecut toate -inafara de bac.:-P
|
Quote:
Mai sunt ceva oferte ?8) |
Quote:
|
19 iulie 2008...atunci sunteti asteptati la Onesti.....asteptam un raspuns pozitiv cat mai repede posibil...
|
Ceva intalniri?.....sau pauza......:rolleyes2
|
nimik seby ... !!! bate vantul aici ... !!!
|
Hai o intalnire weekend-ul asta. Vreti? Sa va vad cati va anuntati. Sa fim peste 10. Se poate?
|
daca nu plec la munte sigur vin.....
|
Pai hai sa hotaram unde si cand. Si......anuntati-va care vreti sa veniti.
|
eu vin sigur...nu mai plec la munte....zic sa mergem duminica (sambata pelc la suceava) la omv sau la poligon pe la amiaza....daca aveti alte propuneri ziceti....
|
La poligon pe la 4 sau 5. Dar cine mai vine? Hai anuntati-va!
|
eu o sa fiu acolo dak mai vine lume :-??...
|
prezent si eu :D
|
careva care are si carnet este?:| sau se intalnesc pustanii si vb de NFS :))
|
Deci ramane duminica la 4 la poligon, da?
Hai mai baieti(si fete daca vor) anuntati-va! |
Hai mai cine mai vine? Nu suntem in stare sa organizam o intalnire la care sa fim cel putin 10?
|
Nu chiar:))
|
nu vine lumea , ca sambata se imbata si duminica is mahmuri si stau in casa , dar eu am sa vin , daca e ocupat soferu vin cu atv :)) pis :peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace:: peace::peace::peace:
|
baieti ... veniti cati mai multi ca nu se mai stie cand o sa mai fie urmatoarea intalnire ... :D
|
Quote:
|
Hai baietii. Ultima strigare. Care mai vine?
P.S.: WaZy ai dreptate. |
Eu, simi si oliver lipsim de la aceasta intalnire,daca o sa fiti cuminti, o sa vedeti de ce... :))
|
va urma alt set de poze cu alte cuvinte....nuh?
|
Iar faceti poze? Sau ce?
Eu l-am asteptat pe oliver jumatate de ora si el... Inseamna ca veniti la urmatoarea, nu? |
da...era sedinta pe banca de la sindicat...
|
Quote:
|
ma primiti si pe mine??
|
Quote:
|
Pe zbeng nu'l primesti?! :D
|
Quote:
Astepta si zbeng sa il inviti si tu... P.S.: Mai faceti o intalnire? (de data asta sa veniti la ea nu sa faceti poze) |
Da oi cand ma mut la casa il primesc si pe Zbeng , pana atunci numai pe Viki
|
multumesc dar nu ma refeream la asta.oricum apreciez gestul tau de a ma invita....macar stiu ca am un umar p care sa plang.puuuup
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning