![]() |
Re: dacia mea
Vin sa iti dau o mana de ajutor ca te misti cam greu cu masina?! am glumit, sper ca nu te superi! si inca ceva prietenu tau a renuntat la arcurile alea...?
|
ce spray este ala cu care ai dat pe portbagaj?..cumva grund?
|
B-32-TYC da sprayul este grund(spritkit) :Dintr-un singur magazin din oradea am gasit asa ceva:D
GRATY 17 sa stii ca de mult tzi-am vazut masina acolo pe Tudor Vladimirescu imi place f mult cum arata...bine ca te-am gasit insfarshit pe forum:D......arata super fain cu jantele alea....:X in fiecare zi cand trec pe acolo nu ma pot stapanii si arunc inca o privire pe ea:P apropo......nu ai vrea sa intrii si tu in clubul nostru?:D detalii pe ID-u meu :D dacia_lover_4tuning :D iar lucrarile decurg f greu din cauza banilor si alipsei de materiale:D...... Ieri am scos motorul+cutia...o sa vina curatzate f bine...vopsite si de abia dupa aia vin puse la loc:D:P |
am uitat sa precizez ca am reushit sa scot motorul si cutia cu ajutorul lui vladutz_mitzubishi :D :P vreau sa curatz k-lumea si compartimentul motorului....sa il finisez k-lumea...si dupa aia vopsit:D
o s arevin diseara cu poze daca am timp:D |
Quote:
cu spor t pup |
3 Attachment(s)
Cateva poze de la mn... :) :D ... Sry pt claritate da is facute cu telefonul . ::sad: ..dar sper sa se inteleaga .. :) Hai noroc..
|
5 Attachment(s)
lucrarile decurg incet incet...dar sigur...astazi am terminat de finisat compartimentul motorului:D.....
poze :) |
Frumos ...se vede ca ai ceva rabdare,felicitari mai ales ca nu lucrezi la ea intr-un garaj din cate am vazut in poze.Respect pt efortul depus
|
Cand pui motoru sus?
|
mai este pana pune motoru sus .. :) .. Stai sa vezi la final cum va arata toata masina !! :D
|
adi ...ms :P....rabdare este...numa cu banii stam mai prost :P
dar toate se fac incet si sigur:D graty.....mai este ceva timp pana punem motoru....vreau sa vopsesk acolo sub capota....sa spal motorul si cutia.....sa le vopsesk....ca daca tot le pun sus...macar sa fie facut k-lumea.......ca pana acuma tot ce am facut ...am facut exact de-ampulea.......macar acuma sa fac ceva asa cum trebe :D:P vlad.....sper sa iasa asa cum vreau la final :D...deshi mai avem cale lunga pana acolo:D |
si apropo...paote nu observatzi ce frumos am vopsit pompa de frana ( negru mat) :D:P
|
f. frumos lucrat ..spor in continuare :chainsaw:
|
haidatzi mah...saritzi cu comentariile:D
|
imi place bara:D!u lucrezi la ea in fatza blocului?
numa' bn;) |
arata bine . tot ce pot sa te sfatuiesc e sa ai grija cand urci motoru ....... sa nu strici atata munca . dar imi place ce faci u :) bv , felicitarile mele :woowoo:
t pupa fratele |
buga ms.....o sa am grija cand pun motorul....le-am zis deja la baietzii care ma ajuta.....
"daca cumva scapatzi motorul pe aripi.....si imi zgariatzi vopseaua va ia mama Draqului...si asa mai de parte :)))))" razvanel...nu8 lucrez in fatza blocului...pt cqa stau la casa...deci lucrez in fatza casei :D:P |
Quote:
|
fain lucrat pana aicea............sper sa o tii tot asa ...... dar pacat ca nu ai garaj si te chinui cum poti prin fata casei sa faci ceva frumos si culmea este ca iti si iese fata de altora....
|
retzeta...multa munca , rabdare si tutun :)))
|
Sa speram ca o sa iasa o masina super frumoasa:),bafta sergiu:)
|
3 Attachment(s)
ms ms.....astazi am spalat....degresat si vopsit motorul si cutia de viteze:D
sa lasam pzoele sa vorbeasca..... poze cu motorul nu pun inca ...ca nu ii vopsti in totalitate:D |
super tare, tine-o tot asa si va iesi super ok.
|
se ved k ai rabdare . ... bafta in continuare
|
Ce harnic esti! zimi te rog cat ma costa parasolaru si cand pot sa vin dupa el!
|
daca tot ai vopsit cutia si restul cu okazia asta schimbi si semeringuri si restul pe unde pot aparea scurgeri de ulei ..... ce e nou e nou....:P
|
Quote:
|
si eu o sa ma apuc mai in vara si tot cam asa o sa fac doar fara vopsea:P
|
graty parasolaru ii 20 ron ..
|
hai mah nu mai comneteaza nimeni nimik:D
|
pai mai baga si tu poze ,ceva!pe ce sa comenteze lumea?pe o cutie vopsita???????
|
spor la treaba,se vede k pui mult suflet in ceea ce faci,pana acum ai facut treaba foarte buna,tine-o tot asa si o sa iasa foarte bine zic eu.am si eu o dacie luata de curand si la fel am foarte mult de munca,deocamdata sunt la treaba cu sudatul si zic eu ca la mine e cam mare un pic capitolul asta,apoi urmeaza antifonat si vopsit tot cam ca la tine,mai asteptam poze sa vedem ce ai mai facut pe la ea.bafta
|
Grasule se vede ca iubesti maisna si ai multa...prea multa rabdare cu ea....las k la final va fi ceva frumos!!!spor la treaba
|
Cum stai cu lucrarile sefu?
|
Va pregateste o surpriza..!!
|
Abia astept sa vad surpriza! mah am fost azi pe la tine si nu erai nicaieri, am turat un pic da nu mo auzit nimeni!
|
1 Attachment(s)
Lipsa de ocupatie pt tine sergiu .. :)
|
sal imi place cum gandesti este marfa o sa iasa ceva frumos.Sincer la inceput arata groaznik masina dar incepe sa capete forma.Si inca ceva mai adauga si tu niste poze nu ne tine in suspans ,in rest succes in continuare si multa bafta :lol:
|
arata misto proiectul...abea astept sa il vad la final:X
|
am urmarit topicul de la inceput recunosc ca am ras la unele comenturi:-) foarte pasionat trebuie sa fie pustiul ca sa 'tuneze' asa ceva si bani investiti;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning