![]() |
Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare
Quote:
cred ca ma confunzi .... eu nu sunt wedish ala...dar am avut impresia ca am fost si eu banat pt ca mi-a disparut un post dp aici...deci imi cer scuze si tie si lui roby ca am comentat aiurea la adresa voastra,,, |
9 Attachment(s)
si pozele promise , partea de jos a bordului doar azi a sosit de la tapitat.am facut si o poza cu proprietarul posomorat intretimp ce face legaturile la partea electrica.
|
desi poate detaliile nu se vad..dar la prima vedere arata f ok !
|
in poze se vede prea putin! in realitate arata mult mai bine.
|
beeeeton a iesit :D abia astept sa vad si bordu cand il pui? astept (am) poze :D
Bafta |
desi inca nu e asambla in totalitate parca mai arata si loganul a masina in interior
felicitari |
Foarte tare masina..spor la munca si toate cele bune ! Felicitari pt munca depusa si pt cea pe care o veti mai depune...cu siguranta e cel mai frumos logan..demonstrati romaniilor ce se poate face din masinuta nationala..bafta in continuare !
|
12 Attachment(s)
poze si mai proaspete!dupamasa revin cu poze mult mai clare. bordul este doar pus la loc dar nu si prins !!
mie personal pot sa zic ca im-mi place la nebunie si parerea mea este ca masina asta va trebui vazuta in realitate sa i-ti poti da seama de valoarea lucrarii. |
:shock::shock::shock:Foarte Tare
|
La timisoara in 28-29 la Tim Tuning nu o aduceti?macar pt exterior.O puneti pe o platforma si o aduceti,mai luati o cupa ceva :D .A iesit foarte fain si interiorul,de abia astept sa vad finalul...
|
14 Attachment(s)
cateva poze facute cu un aparat mai ok
|
arata super, si sunt convins ca in realitate e si mai fain si va arata si mai bine cand va fi gata, adica montat tot, mocheta pe jos etc......am si eu cateva intrebari, usile se vor deschide din telecomanda? guri de ventilatie pe bord nu vor fi? scaunele sant cele originale? ca seamana cu alea de audi a4
|
Arata superb!Nu Cred ca are de ce sa fie suparat proprietarul!V-a avea cel mai adevarat logan cu siguranta si va lu-a o gramada de premii cu el.Succes in condinoare:rolleyes2:shock:
|
super...nu cumva cei de la DACIA cnd au facut upgradul la logan s-au luat dupa acesta?ma refer la acele "baghete aluminiu" dp fiecare usa...ca prea seamana:lol:
|
am o intrebare... masina a avut geamuri electrice pe spate? sau leati facut electrice? ca nu vad nici o gaura pt maneta aceea.
|
OZN-u frate .............................bv baieti!!!
|
Quote:
|
arata super..Ozn romanesc ! :D
|
suuuuuuper... din ce vad eu in poze, este de departe cel mai adevarat interior custom facut vreodata de cineva pe la noi.... ideea este extraordinara, ce sa mai, imi place la nebunie. tare as vrea si eu asa ceva in genul asta la mine pe masina..... inca o data, felicitari, si succes in continuare, astept sa il vad terminat estetic, apoi si motorasul cel nou pus sus.
|
Quote:
|
in ce priveste motorul,am mai gasit o varianta(volvo C 70 cupe) care ar fii mai simpla pt. mine deoarece am piesele (autoturism avariat) plus faptul ca este motor de renault in 5 pistoane cu turbo (240 cai) si sunetul acestor motoare in 5 cilindri este binecunoscut. Dar deocamdata sper sa ajung impreuna cu Roby la mare,si sa ne mai limpezim mintile pt. ca mai avem de lucru.(capota fata,oglinzi)
|
incercati si faruri si stopuri...stiu ca robert poate;)
|
pai nu are ? faruri angel si stopuri cu led. sau sa incerce alt model ?:D ceva unic ? :) la asta cred ca te-ai gandit.
|
Quote:
acum tot ce conteaza e k va intelegetzi si k o sa continuatzi:) mult succes, e o masina cu adevarat buna;) |
baa robi stii ca io is nebun da???ce tzaranesc e combinatia aia de culori.,....pfoaiii ...zici ca e de la coada vaci....griul ala e horor!!!!!!!daca tot ati modificat interiorul ala de ce nu i-ai tras ceva scaune mult mai scoica nu de raliul ci mult mai perinoase...pielea aia moale .......mai mai
|
foarte TARE masina , hai sa o vedem gata !! ;):idea:
|
Quote:
nici eu nu asa mi-am imaginat combinatia de culori pt tapiterie dar asta ramane la atitudinea proprietarului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
de ce ai facut copie la body kit? am vazut la cluj la 4tds un logan rosu cu acelasi kit....sincer mi-a parut rau cand l-am vazut :))
|
Quote:
|
Ar trebui sa fii mandru ca au un exemplu de urmat ceilalti... In plus, tu ai fost primul, asta va ramane stiut, toate celelalte masini sunt COPII... Am vazut masina si la mare, si la Bucuresti, nu zic ca e perfecta din toate punctele de vedere, dar mai mult de atat cu conditiile care sunt e greu de crezut ca se poate... Per total e o masina unica, si tin sa te felicit in primul rand pe tine ca proprietar ca ai avut curaj si suportul finaciar sa incepi asa ceva si tot odata baietilor care au lucrat la masina, pentru ca sigur nu au facut asta doar pentru bani ci au "investit" si multa pasiune in proiect... Mult succes in continuare si hai mai repede cu motoru ala pe masina, sa mearga la fel de bine cum arata... 8)
|
Quote:
ps: poate nu ma crezi,dar cand am intrat la expo,primul lucru am cautat masina ta :D ca am auzit ca s-ar putea sa o expui,cand colo mi-o picat fata cand am vazut loganul rosu :evil: |
Nu trebuia sa se mai faca ceva lafel :( parerea mea
Trebuia sa fie uniq |
la timisoara veniti ? :)
|
Quote:
deocamdata romanii nu sunt pregatiti de asaceva! |
Quote:
|
oricum loganu alb e originalu si am vazut si cel rosu dar parca in alb ii sta mai bine
|
mai baietii!!!stiti ce nu vedeti voi deosebit la loganurile astea?
JANTE!!!!!!!!!!!SUSPENSIIi!!!!!!!!!!!!!!!!1 PAI ORICE INCEPUT IL INCALTI pui suspensii o culci si dupa aia o latresti ompodobesti si scoti tot din el./.......loganu rosu e ca un elefant cu picioare de strutz....degeaba l-a impodoibit daca pana acolo a avut bani si cine sa il indrume cu cheltuielile unde sa se opreasca.....fara roti toti sunteti morti si rorile si suspensiile sunt 1 faza,,,,dupoa aia restu...daca cineva e contrariu si ma contrazice inseamna ca nu a trecut prin nimic doar toul dat de domnu :) robiii---lasa-mi wc in pace ca am amu si pisoar tzi-am mai zis :):):) |
Quote:
|
Quote:
|
are are...dar cand ati inceput proiectul nu avea :)) ,si nici jantele nu erau unele de doamne ajuta.
Ideea e ca in orice tuning,prima data pui suspensii,apoi roti,si apoi construiesti body kitul dupa,aici nu ai respectat regula ,plus ca suspensii nu se refera doar la arcuri sport,daca nu pui telescoape,masina tot se va lasa ,poate nu asa ca inainte ,dar tot se va lasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning