![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asta e.Mergem inainte! |
Sper doar ca noul propietar s-o intretina macar 70 % pe cit o intretineai tu .
Nui nici-un stres next proiect :lol: |
De ce ai dato??.Ce masina o sati iei in continuare??Vei incepe alt proiect??
|
Re: Dacia Snow White
6 Attachment(s)
Am mai strans ceva piese , deocamdata proiectul sta pe loc deoarece sunt ocupat cu garajul pe care il pregatesc de iarna!
|
Sta,sta dar si cand te vei apuca de ea...
|
f7p gabiiii unde l-ai gasit?
|
Quote:
|
Quote:
Ma Gabi,dar cum vine asta? de ziua ta in loc sa primesti tu cadouri primeste masina?:lol::lol: |
Quote:
Bafta tuturor ! |
ce debitmetru? ca F7P nu are?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu este legatura directa cu proiectul meu si cu masina , dar imediat ce imi termin garajul ma pot apuca de treaba. Nu mai dureaza mult si e gata :D
Pun cateva poze , scuze daca deranjeaza pe careva , bafta ! |
ooo super tare :D
|
O a 2 casa pentru tine:lol:
|
foarte tare garajul ....bafata cu dacia
|
Quote:
|
Din pacate Snow White nu merge bine , pana mea baga gaz si benzina , nu trage deloc si etc. Rog toti useri care citesc pe aici daca ma pot ajuta cu piesele lipsa pentru f7p , le voi enumera mai jos si cateva informatii . Daca nu fac inca conversia turbo pot folosi injectoarele , regulatorul de presiune , map , bobina de la Renaultul 21 care il am in dotare si sa nu uit si clapeta cu TPS care este usor de adaptat ?
Imi lipseste IAC , ECT-ul , CKP-ul de fapt cam tot ce este in partea opusa distributiei. Instalatia electrica o am completa si etc. Sper sa nu se supere nimeni dar poate ma ajuta careva cu aceste piese , bineinteles contra cost. Cred ca daca nu gasesc piesele o se merg pe adaptarea motorului de 21 Turbo fiind complet si functional. Bafta tuturor ! |
Nu prea se gasesc piese din dezmembrari pt motoarele aste :( ..ai putea sa iei legatura cu userul miliady
Si daca vei pune turbo pe f7p fara sa il decomprimi sau alte pistoane v-a face BUM ! As merge pe cel de R21 la inceput .....si incet incet as strange piese sa fac si 1.8 ul :D ..secretul este sa nu te grabesti . |
Quote:
Da ai foarte mare dreptate , cu motorul de 21 aia ma sacaie ca trebuie sa fac suporti noi dar pana la urma raman asa si cred ca o sa vand f7p-ul. Logic daca o luam eu creau sa fac bucati un motor care merge si inca trage pentru o configuratie necunoscuta mie. Mersi frumos oricum vedem noi ce o sa iasa important este ca va avea Turbo :twisted: |
Ce garaj tare ti-ai tras :D
|
Quote:
|
Este gata garsoniera :lol: ?
|
Quote:
Cat misto mai fac eu de el cu garaju asta:)))) Ma bucur macar ca tine la gluma:lol::lol: |
Razi tu mai Raducule da cine lucreaza iarna la caldura ? Aaaa si vezi ca fan courier numai ajunge la mine la tara :pelvic_th Ce sa zic trebuie sa recunosc si tu tii la gluma :D
|
Quote:
Hai puisor pe mess sa vorbim ceva:lol::lol: |
gabita iar intra la vanzare?
http://www.tocmai.ro/dacia-1310-tuning-12339591.html |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai este putin :D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am intrat in posesia unui motor de turbo de volvo , la prima vedere pare ok si sper sa fie ok , multumesc ft mult unui user de aici care ma ajutat enorm desi nu ma asteptam , mai ales ca intr-o situatie am gresit si am fost nepoliticos. In rest las cateva poze si sper sa fiu pe drumul cel bun , bafta tuturor !
P.S mersi si userului jackdaniels care a fost serios si a batut drumul pana la mine si sper sa fie multumit de colaborare. |
ce turbina ii pui ? sau are deja?
|
Quote:
Cred ca stiu ce faci tu. Ai un motor pentru fiecare sezon(iarna,primavara,toamna si vara) Pentru ITP cred ca inca il mai ai pe ala original:lol::lol: Pana la urma care il montezi? |
Quote:
|
sa imi bag... mai bine puneai pe 16v-le ala fara electronica pe cea de 21 si aia era treaba. ca am vazut ca la cel de 21 ai renuntat ca era muci pe partea mecanica, iar la 16v ca nu avea electronica. deci ambele aveau ce iti trebuia tie...:-P
Si 1,7 asta stiu ca il vindea Piticu' la pachet cu un MSQ. Nu l-ai luat si pe ala? |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...1-7-turbo.html |
vorbeam cu Gabi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning