![]() |
Re: Masinile forumistilor aradeni
Quote:
|
Quote:
Quote:
nu vorbesc doar din punctul de vedere al accelerarii 0-100 sau 0-400m care este irelevant. cu tdi-ul fac cu mana cand trec cu consum mic 400k+ km lifetime and still going strong. pe munte urc cu 4 in masina la 2500RPM nu la 6500 cand intru in depasire nu tre sa dau 2 trepte mai jos....etc..etc.....vtec this! |
ne place... ne place.. ne place place place... :-P:-P:-P
|
Quote:
ce te-ai atacat asa fratioare? :lol: vezi sa nu intarzii azi dupa roti ca dracu-i atau:lol: |
Quote:
Sanatate |
Morghen, ai si tu dreptate in ceea ce spui...fiecare cu gusturile lui....sper ca avem gusturi la fel de diferite si la femei...nu de alta dar sa nu ne batem pe acelasi segment de piata:lol::lol:
|
hehe, i like a woman with proper torque :D
|
hoop-La...pt cei care nu frecventeaza sectiunea "VW cotarca mea"
https://img594.imageshack.us/img594/6...cture010qe.jpg https://img534.imageshack.us/img534/694/picture017dl.jpg https://img96.imageshack.us/img96/3378/picture015k.jpg |
Fa ceva cu grila aia, e dubioasa rau cu proiectoarele alea :)
Jantele sunt b-) |
haha, toata lumea zice de grila aia :D
aia din USA ar face orice pt o grila dinasta. nu e facatura :) e za-real-deal |
Quote:
|
5 Attachment(s)
ca bine ziceti golf 5 folie carbon jante 19 largit sper sa placa
|
Frumos ,frumos golfuletul dar si ceva detalii ne dai si noua ?
|
:D66666666666666
|
motor 1.9 tdi vreau sa pun o centralina 25 cai 105 cai are bine inca e la inceput am inceput cu dizainu si de acuma voi face modificari si la partea mecanica
8) |
ai lucrat si tu prin Italia de vorbesti asa(centralina:lol:)??
|
1 Attachment(s)
de fapt sa incep cu inceputu masina cind am cumparato era normala cum am ajuns sa o fac tuning am inceput prin a pune jante 17.225 fata 235 spate am plecat la drum intro curba pierd controlu si ma rastorn masina arata asa vream sa pun o poza da internetu asta nu ma lasa
|
sint in italia in fine cum se zice la acea cudatenie:???:
|
1 Attachment(s)
e, sa spun povestea masini pe scurt incep lucru la ia asa ceva
|
3 Attachment(s)
si acum rezultatu si am inceiat povestea jante rial 19 . 9 ynci . caucucuri 235 pe 35 folie carbon lok pe toata masina si bine de inteles a fost largita si in fata si in spate la jantele astea trebuia e si asa se termina povestea mea cu ia.............
|
salut,
frumos ai tunat masina...pune cateva poze si cu interiorul, ca vad ca si ala ii tunat oleaca.. o seara placuta :) |
4 Attachment(s)
nui ciar tunat masina a avut acident si a sarti aierbegu si lam inbracat bordu in piele dar vreau sal scimb si am sa il inbrac noul bord va fi ceva mai frumos asta ii numa de forma deocamdata
|
nu te rupe rosul ala la ochi cand conduci ?
|
nu deloc in poze pare mai aprins
|
ii pele aia sau musama?
Banuiesc ca nai avut casco pi masina...nu iera mai eftin sa cumperi doua aerbeguri decat sal inbraci bordu in pele? sau iera si crepata coaja de la bord? Nu mai conteaza, bine ca nai patit tu nimica... sanatate si sintem curiosi de ce va urma |
da ii imitatie de piele musama am uitat sa mentionez dar voi scimba bordu dar deocamdata nu ma deranjeaza am de gind sa fac tot interioru in piele adevarata dar inca astept pentru ca ii ceva bani nu nam casco
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
revin cu citeva poze ceva frumos cred si am pus si cestia aia ce da 25 cai in + se vede diferenta
|
Pfu.. Tie trebuie sa iti placa.. de ce nu ai scos bandourile si de pe usile din spate?
|
a pai vreau sa le pun si in fata dar mi sa terminat folia si de aia ii numa in spate
|
nu vreau sa par rautacios dar mai bine o lasai stock
dar daca tie iti place folosesteo sanatos |
Quote:
fugi repede si fa-o toata neagra si va fi ok ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aiurea "tiuuningul".. strict parerea mea. Mai bine ii faceai grila neagra etc si aia era :lol:
Uite un exemplu simplu si de efect Bafta la modificari |
|
Quote:
Sunt grafician de meserie si am lucrat in domeniu, sunt in mare masura sa comentez :D Si nu ma refer aici la "gusturi" ,e altceva daca nu e genul meu dar arata ok. E vorba de "estetica". Sper ca nu am suparat pe nime'. Doamne ajuta! |
Quote:
:lol: |
|
2 Attachment(s)
ce zici de eleron mai cipriane:D:hug:
|
iaca si a mea
https://img829.imageshack.us/img829/3...drdresized.jpg Uploaded with ImageShack.us https://img38.imageshack.us/img38/527...pedresized.jpg Uploaded with ImageShack.us |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning