![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
sa-mi fie iertat,dar decat monitoarele din tetiere montate in felul ala,mai bine lipsa.
|
ooo daaa... salutari domnu` Diablo :) sau Dragos... sau Cupra II... cum vrei tu ...frumos C4`u .. tzi`am zis de atunci... ashteptam sa vedem ce faci cu cealalta :)
|
Quote:
o sa pun niste poze cu tetierele noi care au iesit super. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
shhh sa nu vada propietaru:D
|
am uitat... VL - 11 - G T S
|
bi-xenonu` meu :lol: ...Merci Trafy !!!! :* Sa merem sapt viitoare sa facem si restu` :D
PS: Va recomand cu caldura sa aveti incredere in sfaturile lui trafy si in baietii de la vip. Mie mi-a economisit trafy prin ajutorul lui 80 Lei de benzina si 90 lei manopera (daca m-as fi dus la Bucuresti) sa fac led-tuningul ... |
10x buddy:D las man ca incet incet le facem pe toate:)
|
ce imi recomandati dintre urmatoarele subwoofere ?
http://www.***********/produse/Subwo.../SLH-T5510x2A/ http://www.***********/produse/Subwo...ive/GZRB_15BT/ http://www.***********/produse/Subwo...ker/06DS12L52/ |
situ este **********
|
beloud punct ro in mmm
|
trebuia sa pui adresele intre [code] si [/code]
ti-as recomanda pe cel Ground Zero...nu-ti trebuie ala de 1200 W :) ai vazut cum se aude la Kalu Ground Zero :p |
ce model are kalu?
|
Quote:
Subwoofer: GZTW 30T enclosure: bandpass power handling: 400 WRMS dimensions w x d x h: 520 x 430 x 430 / 300 mm 20.7 x 17.1 x 17.1 / 12.0" volume: 53,2 liter net additional: blue LED, plexiglass Io mi`ash lua ca asta 2x :D |
6 Attachment(s)
Back dupa o lunga durata:))
My new car:P bmw 320 CI |
auchhhhhhhhhhhhhhhhhh.... coupeeeeeeeee.... ppiele rosie :X .... bv .. s`o stapaneshti sanatos si fara incidente :)
|
e foarte frumoasa :-)
poate la urmatoarea intalnire ne'o prezinti si noua :-P |
sa o stapanesti sanatos nene:) P.S: cati cai?:D
|
motor de 2,2benzina 170 cai
|
Cand e urmatoare?ca incerc sa trec si eu!
|
nu stiu....cand s-o pune vreme mai buna...noi cam de 2 ori pe sapt ne intalnim seara...daca e ceva iti dau eu un P.M sau lasa un ID de mess
|
bolo_golanu id`u meu
|
3 Attachment(s)
Maine imi soseste noul mp3 pioneer (cel din poze), bara antiruliu a sosit ieri (din pacate abea luni s-ar putea sa o montez), suspensia si barile de rigidizare nu se stie inca si nu pot da o data exacta :((
|
spor la treaba cipy.. shtiu ca vrei sa ma faci :))))
|
m.s. man..
Mi-au zis astia ca noul cd-player in va da 15cai in plus, deci sigur te fac :P Just kidding man.. :mrgreen: Am un 1.9 jtd pregatit, mai de teapa fordului tau asa :P |
:))))))) ia sa imi zici si mie d unde ti l``ai luat. ca vreau si io un cd-player dala.. :P .. bun bun.. e bun si 1.2 ala.. te tii de mine asa.. akuma pote ma si faci.. :P pana nu ii fac revizia. la a mea. sa skimbe filtrele.. :P
|
Quote:
|
mie sincer nu place MP3 la masina.. numai dak ai un ecran maricel ca sa iti afiseze asa o lista cu melodiile.. io am avut pe opel... tot un pioneer.. ma plictiseam.. dak vroiam o melodie.. trea sa trec prin 100 ca sa o gasesc.. mai bine track.. akolo 20 melodi.. shti cum unde sunt.. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu ce`i place.. io sunt forte extrem de multumit.. de sistemu de pe flocea meu care e stok.. si are procesor de sunet si amplificator integrat.. din fabrika :-> si din cate shtiu io is fakute de Clarion :-??
|
nu se merita sa iti iei dvd pe 2DIN decat daca are (posibil si sa nu aibe...de fapt mai probabil sa nu aibe decat sa aibe) rotatie la ecran ca am vazut pe skoda lu` amedeo de la enduro...te doare capu` daca stai sa te uiti la ceva pe ecran...bine ca el avea locu` destul de jos...anyway, mai bine iti pui dvd 1DIN si gata...si cu celalalt loc...o magazie de cd`uri sau ceva :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca stai mult timp in masina! Nu mai ai nevoie de Cd'uri! sony vaio u50. |
frate asta e calculator:P chiar nene Cipy...de ce nu incerci sa iti pui un calculator? stiu pe cineva care are si e f multumit, are filme, are display cu touch screen, are muzica gramada, are cd rom are tot ce vrei:D are si mouse si tst wierless:P si nu e scump...auzisem ca asta iarna era 500 euro prin cozia:)
|
Quote:
|
puteti sa va mutati la discutii diverse? :D plsss:D
|
mi-a venit cd-playerul :joy:
:workout: |
Quote: