![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
|
Arata extrem de bine masina :D (jantele imi plac foarte mult :oops:) Spor in continuare la modificari!
|
12 Attachment(s)
Recaro!
|
Frumos.
Le-ai luat pānă la urmă... :) Văd că le-ai şi īmbunătăţit. Au ieşit de parcă aşa a fost să fie. :) Cāt te-a costat? |
Quote:
|
Buna treaba !
Sa te poarte sanatos ! |
Quote:
Ai facut ceva modificari si la sine sau sunt "dedicate"? |
Frumos interiorul. Sa-l folosesti sanatos.
|
Quote:
Mult timp n'o sa ramana asa,dar pana atunci nu'mi displace deloc.E in perfecta stare :D |
foarte frumoss
|
Pai...cam asta lipsea.
Felicitari pentru achizitie :D. |
Felicitari pentru masina , arata foarte bine si ingrijita :D
|
Quote:
|
Ooooo! De cand nu am mai intrat pe forum vad ca ai facut cateva schimbari serioase. Felicitari pentru scaune! Din pacate nu gasesc si pentru megane-ul meu, Renault nu a facut asa ceva :evil:.
Ieri te-am vazut in ultima clipa pentru ca vanam de acolo un loc de parcare :D. |
Quote:
Nici eu nu te'am vazut de departe,mi'am dat seama tarziu ca tu esti :) frumoasa foc balena! Mersi pt aprecieri! in curand apar upgrade'uri. din nou :D |
1 Attachment(s)
Cumpar jante de mercedes,model ca in poza.Daca aveti sau stiti pe cineva care are asa ceva,dati-mi de stire! Multumesc!
|
Ce faci cu prinderea?
Merc-ul nu are 5x112? |
Quote:
|
Zi-ţi şi tu gāndurile, măcar parţial. :-P
|
Sunt unele la o vulcanizate langa real vitan. Am ridicat eu una..... Grele in ultimul hal...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
They see me rollin'
|
Foarte frumoasa masina! Nu ai dat jantele? :D Mult succes cu ea in continuare!
|
daca erau pe 17 le luam eu. super masina imi place cat de joasa este
|
Quote:
Quote:
|
sau cel mai bine, asta mai mult pentru siguranta ta, faci trecerea, adica schimbi tot in 5x110, si pe urma o sa iti fie mult mai usor sa adaptezi de la 5x110 la 5x112:D nu crezi?
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca iti va fi mai usor asa, dar oricum costa putin undeva la maxim 2000ron, dar eu zic ca merita si nu ai atata bataie de cap pe urma.
|
1 Attachment(s)
Eurocar Summer Fest by Streetmaniacs! teaser :)
|
Quote:
|
huh,acum am terminat si eu de citit intreg topicul si mi-am blestemat zilele din cauza internetului,pentru fiecare pagina care o deschideam.
totusi satisfactia citirii fiecarei pagini cu modificarile a fost maxima,de la inceput pana la sfarsit. foarte frumoase modificarile si cum intreba un coleg cateva pagini mai inainte,daca mai e de facut cv la masina asta,raspunsul este DA! se mai poate lucra ceva soft pe la interior si cred ca ar fi completa.intradevar un show nu inseamna nfs si culori excentrice,iar pasionatii adevarati isi scot in evidenta si asa masinile cu micile modificari aduse,nu neaparat fiind prezentate intr-un show organizat,fiecare fiind unic in felul sau. acum sa te intreb si euwsr-ule,chiar nimic din ce am facut si eu pe la interior nu te-a inspirat deloc?????:sad: succes in continuare si de acum am sa fiu si eu pe pozitii sa urmaresc modificarile aduse. mult succes!!!! |
Iti multumesc pt timpul acordat citirii topicului meu,mai ales ca zici ca a mers prost netul.Modificari vor veni tot timpul,niciodata nu cred ca o sa termin de investit in masina asta,pt ca pe zi ce trece imi place mai mult si vreau sa mai schimb ceva pe la ea.La interior se va lucra din iarna,pt ca vreau sa termin cat de cat exterior,acum,cat e vremea buna...Nu am intrat niciodata pe topicul tau,deci nu stiu ce schimbari ai facut la masina (blame on me :oops: ),dar o sa intru sa vad :)
|
intradevar prezentarea de aici e mult mai utila si interesanta....stii la ce ma refer.
topic aici nu am insa ai acces la amanta pe facebook. succes inca odata si iti sunt alaturi in caz ca te pot ajuta cu vreun sfat!! |
@TONYPSG, ai putea să-ţi creezi un thread cu maşina şi pe 4tuning.
Poate nu vei găsi atāţia posesori de Opel dar īţi garantez că vei găsi mai multă īnţelegere īn privinţa anumitor lucruri şi cred că īnţelegi la ceea ce mă refer (partea de bazar). N-am avut īncă plăcerea să cumpăr de la tine pentru din păcate n-am fire pentru DRL dar am apreciat asistenţa telefonică. P.S. George, scuze de offtopic. :D |
1 Attachment(s)
Upgrade!
|
Quote:
|
Fi-ţi-ar paint-ul de rās. :-P
De Merc nu cred că sunt, pentru că īţi trebuiau flanşe şi nu cred că se găsesc prea uşor. Ceva apropiat de modelul Mercedes? |
Quote:
Quote:
|
Eu stiu ...dar nu dau din "casA' .
Va fi ceva interesant ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning