Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

D G H 26-05-08 05:11

Re: E30 - DGH Fra///M

..inca o seara agitata:m-am dat cu CL 65 AMG(612cp si 1000nm)-de pe loc pe 400m ma bate cam o masina,poate si mai putin(sunt la bara lui din spate)si pe urma ma sui pe el si din mers intr-a doua il bat fara probleme....

SEBASTIAN 26-05-08 07:58

Foarte tare!

TOBA^ 26-05-08 10:49

nasi vad ca nu te prind sa te vad si eu niciodata....(cu masina in actiune)..cred ca o sa te provoc ...sa vad frate si eu masina in actiune..:))))

maryo 26-05-08 11:20

Felicitari Nasi pt masina!
Imi esti dator cu o plimbare :)

bimmer3 26-05-08 20:37

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1553645)
..inca o seara agitata:m-am dat cu CL 65 AMG(612cp si 1000nm)-de pe loc pe 400m ma bate cam o masina,poate si mai putin(sunt la bara lui din spate)si pe urma ma sui pe el si din mers intr-a doua il bat fara probleme....

ce racheta ti-ai facut frate!! sa fii sanatos si sa te bucuri de ea
foarte foarte tare

Bebe4ever 26-05-08 20:39

Quote:

Originally Posted by maryo (Post 1553951)
Felicitari Nasi pt masina!
Imi esti dator cu o plimbare :)

Stai la rand :lol:

steffan 26-05-08 22:55

incredibil ce ai reusit.. sa faci asa contra la o masina cu 612cp, 1000 Nm, V12, BiTurbo... chiar superb :) ceva filmuletze noi? sau poze?

Raul_WST 27-05-08 00:13

Foarte frumos ... daca exista pasiune se poate face orice, ma bucura faptul ca o masina atat de veche "face legea", ca sa zic asa, printre masinile de generatie mult mai noua.
Felicitari Nasi si sa ai grija de bijuterie !!!

blazeyblaze 27-05-08 17:19

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1553645)

ba iarta-ma ca iti zic ..... dar deja parerea mea e ca ai luat-o pe campii...din MERS ma indoiesc ca tu poti sa bati 65 (retine....65 nu 63 unde e o diferenta enorma)....dar ma rog

D G H 27-05-08 17:23

ba poti sa te indoiesti cat vrei,iarta-ma ca-ti zic,o sa pun si filmu ca sa fii sigur,si da era sigur era CL 65 AMG-612cp si 1000nm,:D

gelu_r 27-05-08 17:23

probabil ca cl65 u nu a avut sofer...

D G H 27-05-08 17:28

CL65 nu avea sofer,era cu telecomanda si l-am batut ca i s-au terminat bateriile,ce sa mai zic,asta e,ma mint singur:D

Robert19 27-05-08 17:40

Adica wpp a batut cl63 amg cu m50 cu 0.5 bari(300cp+) si Nasi nu poate bate cl65 amg cu 3.8 turbo la 0.5 bari(450cp)....Totusi voi omiteti in ecuatiile astea sa luati in calcul si greutatea.

Alex-Rahova 27-05-08 21:05

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1556351)

nu vreau sa intru in discutii aiurea dar zicala asta eu zic ca nu prea isi are sensul atunci cand se refera cineva la o ..intrecere din mers .. poate sa fie prost soferul sa incurce pedala de acceleratie cu frana ..

atat am avut de zis
felicitari DGH , mult succes , multi cai ... si multa sanatate

SEBASTIAN 27-05-08 21:50

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1556351)

Este urat sa faci astfel d afimatii lafel ca si blazeyblaze gresesti.
In primul rand nu vad rostul ca cineva sa va minta.
Nu sunt prieten cu DGH, nu iesim la bereimpreuna, nu avem nu stiu ce tovarasii insa m-ar mira sa nu-l bata.
Nu am vazut cursa nu stiu eu cine a castigat dar pana la proba contrara de ce va permiteti sa persiflati munca si cunostintele unui om?

Mercedesul de care vorbiti are 600cp si 1800kg.
BMW e 30 cu motor de m5 are cca 340cp aspirat inmultiti ca la legale cu un 1,6 rezulta 544cp la cca 1100kg cu o cutie ceva mai scurta...
E un calcul babesc dar de toata lumea sau de majoritate acceptat la legale.

blazeyblaze 27-05-08 22:09

nu suntem la legale
mie PERSONAL imi vine foarte greu sa cred ca din MERS poate sa bata o racheta
de pe loc acel merc nu pune nimic jos pentru ca e practic imposibil
de curiozitate....acel cl65amg al cui este?

SEBASTIAN 27-05-08 22:29

Eu spun ca poate!

YCSNHT 27-05-08 23:03

Si Mai Depinde Si De Sofer---cat De Cursant E Omu Sau Cat De Bine Isi Cunoaste Masina

Si Mai Intervine Si Diferenta De Greutate................

D G H 27-05-08 23:19

daca aveti un CL 65 AMG si omu e si sofer il astept cand vrea sa ne dam si de pe loc si din mers

gelu_r 27-05-08 23:27

eu nu am vrut sa fac vreo afirmatie cum ca ar exagera sau ceva de genu..doar am zis ca poate o fi si de la sofer (ceea e cam greu de crezut ca orice sofer de masina de 600 cai poate sa apese acceleratia blana si sa tina de volan)..
cat despre calculele tale sebastian nu sunt prea relevante la o astfel de cursa ca nu sti cat de mult sta pe loc bmw u cand pleaca ca nu are nici un sistem de controlare a tractiunii ca mercedesul care cum a zis si blezey daca pleaca pleaca nu lasa o urma de cauciuc....iar despre cutie..nu cred ca e scurta atata timp cat are 80 cu antaia..
nu vreau nici eu sa intru in discutii doar am zis ce am avut de zis..
Sunt constient de puterea ursului nu am zis ca nu face cutare masina...sunt doar uimit sa zic asa ca a facut CL65 AMG care e masina..

SEBASTIAN 27-05-08 23:53

si nu e singurul tare, mai vin si altii

D G H 27-05-08 23:55

ii asteptam ca mai crestem presiunea.......

D G H 28-05-08 00:38

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1557381)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

de ce razi,nu stiu????ca in seara aia cand m-am dat cu subaru ala de nu stiu cati cai,erai cam trist,mai aveati putin si plangeati unul pe umarul celuilalt,tu cu propietarul masinii....

steffan 28-05-08 00:40

ei bine CL 65 AMG are 612 cp, dar si 2240 kg!! daca impartim 2240 la 612 obtinem 3.66 kg/cp, iar nasi are undeva la 500 cp dar 1100 kg deci iar impartim si obtinem in jur de 2.2 kg/cp, air ferrari f430 care tocmai l-a batut are 490 cp dar 1450 kg, deci un raport de 2.95 kg/cp, cred k aceste calcule vau convins de rezultat :) si sper k nu vam bagat in ceata

p.s.: stiu k o sa imi sariti in cap ca as fi gresit datele la cl 65 amg asa k va las aici site cu datele lui tehnice http://www.rsportscars.com/mercedes-...benz-cl65-amg/

Bogdan_mb 28-05-08 01:02

CL-ul are peste 2.2 tone => ~280 cp/tona, DGH cu siguranta sta mai bine..

vizu 28-05-08 01:31

imi place din ce in ce mai mult topicul asta :D DGH iti urez o lista plina de super-masini pe care le-ai invins :P Felicitari :)

yntisar24 28-05-08 01:38

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1557393)
de ce razi,nu stiu????ca in seara aia cand m-am dat cu subaru ala de nu stiu cati cai,erai cam trist,mai aveati putin si plangeati unul pe umarul celuilalt,tu cu propietarul masinii....

NASI nu te enerva ....ca nu ai de ce ...se uitau la wastegate ca pisica la poarta 4 ...lasa-i sa creada ce vor ....tragea masina lor aia rosie stiu ei de care vb .....aia care nu mai este ....era grava rau pun pariu ca in mintea lor ...sigur luai bataie de la ea B...LAC....asa au zis si de MTJ-ul ......ca era sub zapada si masina nu functioneaza iar cand au vb cu MAKEDONU au dat-o la intors .....se lauda cu masinile altora ...MULT RESPECT PT MUNK DEPUSA ...si nu in ukltimul rand pt WRT ,MTj si BIBI!

D G H 28-05-08 05:21

nu v-ati saturat de contraziceri,gata,terminati,nu e nimeni obligat sa creada ce spun eu....gata

MC Mate 28-05-08 23:25

Nasi io zic data viitoare filmeaza si pune filmu dak vezi k ies atatea discutii pe seama unei curse... asa nu mai pot aparea aceste discutii, dupa parerea mea DEGEABA, oricum masina e foarte tare .

YCSNHT 29-05-08 00:09

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1557393)

DOAR DEZBATEAM PROBLEMA...DA ASA ITI PLACE TIE SA EXAGEREZI.....MEREU.......

CE ZICI TE TINE SA TE DAI PE 402 M CU START DE PE LOC ??????????..SA-TI RASPUND TOT EU???.....:lol::lol::lol:

naka66vio 29-05-08 02:50

ar fi belea un filmuletz dgh vs wpp

Bogdan_mb 29-05-08 03:04

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1559581)
ar fi belea un filmuletz dgh vs wpp

Eu zic sa lasam proprietarul sa decida cu cine ce si cum.... nu de alta dar posturile de genu, cum sa vazut pe tot forumul, dau nastere la discutii in contradictoriu fara nici o finalitate.

SEBASTIAN 29-05-08 09:23

Eu cred ca unii sunt Gica Contra de meserie.
In acelasi timp ca sa nu fie interpretari si discutii o cursa e bine sa fie la ca la carte si anume:
-start de pe loc(viteza de plecare zero)
- sosire la 402m lansata.
Din mers apar zeci si mi de discutii.
Oricum ai face, daca masinile sunt apropiate, castiga cel care apasa primul pedala de acceleratie.
Eu cred ca in acest moment DGH poate tot ce a spus si m-ar fi mirat daca nu era asa.
NHT-ul trebuie respectat el a deschis drumul ursilor turbo, iar eu am deschis drumul supraalimentatelor BMW.
WPP are o masina geniala insa in raport cu DGH e o diferenta de aproape u motor asa ca ...

Turbo110 29-05-08 09:27

cursa e cursa indiferent ca e din mers sau de pe loc , daca ei se inteleg , comentariile sunt degeaba

D G H 29-05-08 16:31

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1559418)
DOAR DEZBATEAM PROBLEMA...DA ASA ITI PLACE TIE SA EXAGEREZI.....MEREU.......

CE ZICI TE TINE SA TE DAI PE 402 M CU START DE PE LOC ??????????..SA-TI RASPUND TOT EU???.....:lol::lol::lol:

dezbateati problema??inseamna ca aveti una si din pacate e si ALBA.da ce crezi ca se rupe ceva?sau ce crezi ca daca pierd pe 400m ma impusca cineva la 402m,nu nu se intampla nimic.raspunsul este DA,ma tine,spre deosebire de altii,ca tine,AM CU CE:D

Claudiu.aka.Clappy 29-05-08 18:05

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1560489)
dezbateati problema??inseamna ca aveti una si din pacate e si ALBA.da ce crezi ca se rupe ceva?sau ce crezi ca daca pierd pe 400m ma impusca cineva la 402m,nu nu se intampla nimic.raspunsul este DA,ma tine,spre deosebire de altii,ca tine,AM CU CE:D

Frumos i-ai inchis gura Nasi :))...

cat despre ceilalti... daca aveti de gand sa va certati..macar .nu o mai faceti pe topicul omului....dati'va la PM'uri pana va plictisiti.......suntem aici ca sa discutam despre masina lui Nasi si despre performatelel acesteia... nu sa va incepeti voi certuti de genu' .. " ca c stii u de masina lu' NAsi ...ca eu stiu mai multe ca tine..." ETC.. !!! eu propun moderatorilor .sa sterga posturile care nu au legatura cu subiectul acestui Topic...

Respect Nasi ..tie in special pentru pasiunea ta..si tuturor celor care au lucrat La Micul Fram..ca sa il faca mare.... oentru ca le-a iesit ceva fantastic....!!! !!! Felicitari !

da_joint 30-05-08 00:13

Vad ca lumea a luat-o razna pe aici si e f urat ce faceti.
Pe Nasi il stiu de ceva vreme si un lucru pot spune cert:
Fie ca a iesit invingator fie ca a pierdut nu a ascuns asta niciodata si nici nu l-am auzit vreodata sa vb pe cineva urat.
Omul asta a plecat de jos si a crescut pe parcurs investind multa munca,bani si dragoste in masina aia iar unii din voi improscati cu noroi in el.
Aveti ceva de dovedit, dovediti pe strada

Cipilica 30-05-08 00:16

Pt Nasi: nu cred ca m-ai luat in seama pt ca sunt un necunoscut, dar ziceam cu cateva pagini in urma ca o sa fac o poiezie cu Fram, imi cer scuze ca nu am putut pana acum sa ma tin de promisiune:oops:, dar sincer am fost ff ocupat. Totusi ne-am intalnit mai demult la Borla, cand aveai motorul M de ursulet. Sa stii ca sunt un mare fan al ursilor, am si eu doi, dar parca tot mai mult imi place al tau:lol:. Uite inceputul, dar promit ca o sa continui:
Ursuletul Fram cel mic
De acum este voinic.
A muncit si-a tras de fiare,
A bagat multa mancare,
Multe vitamine a luat
Iar acum zici ca-i turbat.
Sper sa te mai inveseleasca putin, iti urez multa bafta si cat mai multe succese, sa nu zic victime ca se poate intelege altceva.
Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita.

ZoliaT 30-05-08 12:06

ATENTIE

am revizuit putin ce a fost sters pe aici .. am repus mare parte din posturi

ce nu am pus la loc si ce nu vreau sa mai vad pe aici sunt : mistourile, atacurile la persoana si flame-urile

ori vorbiti pe subiect, ori cautati o alta rubrica din forum unde sa va puteti manifesta

acum ceva vreme pe forum exista o categorie "ARENA" .. cam asta ati reusit sa faceti voi aici .. acea rubrica a fost desfiintata, dar o puteti recladi pe pm person to person ... chiar nu trebuie sa vada toata lumea genul de discutii

reclamatii primesc doar pe pm ... aici o sa am grija sa ramana numai posturi care tin de subiect (care este o masina) si o sa incep sa torn cu infractiuni si avertismente la orice flame intre persoane neimplicate in subiect, dar care prefera sa se distreze pe topicul altora

D G H 30-05-08 13:38

:D:D:D:D:D:D:D esti criminal,merci

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning