![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
Jantele alea imi plac tare mult.
Le-ai luat la un pret bun? |
Quote:
|
Acum ca am vandut ce nu suportam pe ea ( jantele) Da ! :))) Bine ca am avut eu niste probleme nu era masina de vina ...
|
8 Attachment(s)
Intr-un final are si pisii pavilion , a fost cam mult timp santier :lol:
|
Like pentru 316:lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Craciun fericit !!!! :peace:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D:pistoles:
|
6 Attachment(s)
Am scos " iadul alb " pe 3 roti jumatate :))
|
2 Attachment(s)
:D:D:D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Panourile spate gata de montat :-)
|
Foarte bine au iesit.
Felicitari ! |
Au iesit 95 % perfecte , i-a tremurat mana la un dizain dar asta e....
|
2 Attachment(s)
Ca idee in mare parte asta a iesit :-) Panourile fata nu le-am mai lipit , urmeaza alte miezuri ceva mai calitative cu o cusatura in plus .
|
1 Attachment(s)
Doamne cum arata interiorul ala !
|
Culoarea si combinatia la scaune imi place foarte mult, dar in combinatie cu plafonul negru nu .
|
In realitate este altceva , arata mult mai frumos . Cat despre pavilion , l-am facut negru sa dea cu plansa bord si panouri :-)
|
7 Attachment(s)
Astazi am finalizat panourile spate , le astept si pe cele din fata :D
|
Vai mama..imi vine sa ma arunc de la etaj cand vad cum arata interiorul:shock::shock:
|
Sincer la inceput eram foarte dezamagit , dar pe masura ce il asamblez imi place din ce in ce mai mult :D Primul impas a fost materialul care nu a vrut sub nici o forma sa dea cu mocheta , nu am gasit acel "mustar" nici mort .... Dupa ce m-am gandit mai bine am facut un "tratament " la mocheta cu putin clor diluat in apa . Si am obtinut o mocheta mult mai deschisa in ton cu scaunele .. :-)
|
Au iesit foarte bine panourile,unde le-ai tapitat?
|
Frumos,frumos Aline !! Dar tot frana de mana ii cea mai smechera :))
|
Mansonul de la frana de mana este la tapiter inca :))) :D
|
Multă baftă în continuare, e frumos că mai sunt oameni care apreciază mașinile lor... Nice So Nice😄😄😄
|
Bvo! foarte frumos interiorul.. Like pt combinatia de culori :D! bafta in continuare
|
Mersi frumos baieti ! :D
|
Sa te mai aud ca vrei sa vinzi masina!! In alta ordine de idei,frumoase acareturile de sf de an! Treaba buna ai facut! Spor in continuare!
|
Daca iti mai vine ideea de a vinde masina da un semn aici ca te facem noi imediat sa nu renunti la ea!
|
Am si eu o intrebare , daca imi montez admisie completa de 2.5 ,injectoare si alt soft (probabil) . Motorul meu 2.3 de 170 cp ajunge la 192 cp ? :?:
|
Nu cred ...cai la aspirat se castiga greu , dar cred ca ajungi la un 175cp , o testare dyno nu e mai mult de 200 lei sau poate a facut cineva modificarea asta cu masurare dinamometrica !
|
Motorul meu la baza este 2.5 , din acest motiv am intrebat .. Astept pe cineva care a facut acest lucru
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi frumos ! :D Este mult prea bun motorul sa il mai dau jos pentru 20 cp .... Stiam ceva despre admisie si soft dar nu eram sigur :D
|
5 Attachment(s)
Masina mea este gata !!! :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Iarna pe ulita :D
|
1 Attachment(s)
Cu "fetele" mele :X 2010 - 2015
|
8 Attachment(s)
Si versiunea reala a masinii din joc :D De astazi circulam legal , cu roti omologate 225/45/17:twisted:
|
Ca tot vorbeam de legal , mai devreme m-a oprit si politia :lol: Daca pastram vechile jante acum eram din nou fara talon (gaura 5-6 sute de lei ) :yikes: Este ea putin mai inalta, un lucru care nu ma deranjeaza deloc . Insa acum ma pot plimba relaxat fara nici-o grija :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning