Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 10-07-07 11:00

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 989834)
super mijto... :D sry de azi aline nu te`am vazut k te salutam si eu:D nu`s obisnuit cu masina ! :P

Nu-i stres ...stai linistit...dar mai opreste si tu cand ne mai vezi prin oras ...;)

Ali_ump 10-07-07 11:02

Quote:

Originally Posted by slip (Post 990504)
ia uite cum misca lumea pe aici :D
bv aline.. te mentii :P
lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna..
sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale.. :D
va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare..

cu respect...slip

Slip-ule nu puteam sa dezamagesc :) am zis ca iese ceva si incet incet iese...
Uite daca vrei noi planuim pt Vineri seara o intalnire mai marisoara....poate ajungeti si voi incoa...vin si bacaoanii sper...cei din tg nt...Roman:rolleyes2

slip 10-07-07 11:16

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 990650)
Slip-ule nu puteam sa dezamagesc :) am zis ca iese ceva si incet incet iese...
Uite daca vrei noi planuim pt Vineri seara o intalnire mai marisoara....poate ajungeti si voi incoa...vin si bacaoanii sper...cei din tg nt...Roman:rolleyes2

ar fi fost o treaba..dar mai sunt care muncesc sambata... stii? si nu prea le convine sa bata drumu :D
oricum... o sa vb si eu cu ei..si poate tragem o fuga..intr-o zi.. asa de control :P
chestia e ca deocamdata ...inca se lucreaza la masini... si lumea in timpul saptamanii nu prea are timp liber...toti la munci.. la femei.. :D alea alea.. mici pizza...de alea :P si abia sambata si duminica apuca sa munceasca la masini...
o parte le-au terminat.. o parte..mai avem de munca :P
cand ne terminam masinile sigur tragem o fuga si pe la voi :twisted: un drum intins pt rodaj si reglaje :D
sper sa ne vedem curand..

bafta

Ali_ump 10-07-07 11:55

Quote:

Originally Posted by slip (Post 990682)
ar fi fost o treaba..dar mai sunt care muncesc sambata... stii? si nu prea le convine sa bata drumu :D
oricum... o sa vb si eu cu ei..si poate tragem o fuga..intr-o zi.. asa de control :P
chestia e ca deocamdata ...inca se lucreaza la masini... si lumea in timpul saptamanii nu prea are timp liber...toti la munci.. la femei.. :D alea alea.. mici pizza...de alea :P si abia sambata si duminica apuca sa munceasca la masini...
o parte le-au terminat.. o parte..mai avem de munca :P
cand ne terminam masinile sigur tragem o fuga si pe la voi :twisted: un drum intins pt rodaj si reglaje :D
sper sa ne vedem curand..

bafta

Pai spor la munci celor care mai au de munca la masini si cand o fi sa ne vizitati sa ne anuntati din timp ...ca sa ne pregatim si noi sa va primi asa cum trebe;)

buddy_lexx 10-07-07 12:45

d abia astept sa vad cum va fi intalnirea.... oricum aparatu foto...sta pregatit cu acumulatori incarcati si cardu d 1 gb :))

Ali_ump 10-07-07 18:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 990859)
d abia astept sa vad cum va fi intalnirea.... oricum aparatu foto...sta pregatit cu acumulatori incarcati si cardu d 1 gb :))

Macar tu sa il aduci ...ca de cate ori am zis nu o adus nimeni:rolleyes2

buddy_lexx 11-07-07 23:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 991472)
Macar tu sa il aduci ...ca de cate ori am zis nu o adus nimeni:rolleyes2

o sa ma cunoasca lumea drept "baiatu` cu pozele" :)))

Ali_ump 12-07-07 10:26

Mai circula o vorba pe la intalniri...."iar vin Pokemonii sa faca poze" :))
bine ...nu-i cazu tau.

buddy_lexx 12-07-07 23:51

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 993907)
Mai circula o vorba pe la intalniri...."iar vin Pokemonii sa faca poze" :))
bine ...nu-i cazu tau.

eu nu vin sa fac cu telefonu sau sa ma uit acasa si sa zic : "uau tuning"!
eu vin ca sa fac poze si sa le bag p forum pt k am obs k`s putini care fac acest lucru :D

aa si ink cva.. cei din ext ajung pana in 9 acolo?? k eu am o aniversare si nuj cat pot sta... vin fac poze si m`am tirat..
Atat vreau sa stiu...km pe la cat se termina d venit?k sa am timp sa fac poze la toate masinile!

valy_04TRR 13-07-07 08:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 994781)
aa si ink cva.. cei din ext ajung pana in 9 acolo?? k eu am o aniversare si nuj cat pot sta... vin fac poze si m`am tirat..
Atat vreau sa stiu...km pe la cat se termina d venit?k sa am timp sa fac poze la toate masinile!

de obicei pe la 9 incep sa vina...

Ali_ump 13-07-07 10:11

Am vb si am zis sa ajunga pana in ora 21:00 acolo ...dar poti sa mai amani un pic si tu....ca nu moare lumea

buddy_lexx 13-07-07 12:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 995190)
Am vb si am zis sa ajunga pana in ora 21:00 acolo ...dar poti sa mai amani un pic si tu....ca nu moare lumea

dac nu era vba de sor`mea...mai ziceam..dar asa ...chiar e complikat..oricum trec sa fac poze...sper sa am si ce fotografia :)

CristiSandescu 13-07-07 13:45

cafeneaua este alinutzule...dar dane mosule cafeaua ;) abea astept sa ajung acasa

Ali_ump 13-07-07 14:18

Quote:

Originally Posted by CristiSandescu (Post 995625)
cafeneaua este alinutzule...dar dane mosule cafeaua ;) abea astept sa ajung acasa

Vine ea si cafeaua numa vino odata acas:D

CristiSandescu 13-07-07 14:48

vine baiatu acasa repede...dar mai sunt mici probleme de rezolvat pe aici!!! cafeaua tineo calda k apar imediat...nu mai dureaza mult...;) :D

EDC_cip 15-07-07 00:32

uff pt mine a fost ultima zi cand am putut veni la intalnire a fost sucarel am reusit sa cunosc mai bine vro 5 oameni ;) (super si succes in continuare) "si parerea mea e ca sunt masini tari cu multi caluti da "saraci" lasa de dorit "tuningu" probabil ca masinile sunt la parinti da infine. bafta baietiiiiiii :arrow:

buddy_lexx 15-07-07 01:08

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 998026)
uff pt mine a fost ultima zi cand am putut veni la intalnire a fost sucarel am reusit sa cunosc mai bine vro 5 oameni ;) (super si succes in continuare) "si parerea mea e ca sunt masini tari cu multi caluti da "saraci" lasa de dorit "tuningu" probabil ca masinile sunt la parinti da infine. bafta baietiiiiiii :arrow:

d mine nu zici nimik?:))

GHICI 15-07-07 17:14

PROPUNERE PT CEI MAI VECHI .... se ingroasa gluma tare cu liniutzele ... PROPUN SA SE INTERZICA CU DESAVARSIRE FILMAREA CU CELULARE APARATE FOTO ETC la liniutze.... eu nu vreau sa fiu vedeta si nici sa ma vad pe net ...ca sa aiba motiv garda sa ma intrebe daca am stingator , triunghi reflectorizant, trusa medicala..... etc.... daca se mai filmeaza de oricine orice eu vin de acum doar ca spectator.... scuze daca am suparat pe cineva cu propunerea

Ali_ump 18-07-07 18:11

Care a vaz azi ...Mazda 6 aia verde de la Anonymous prin oras....full tuning ...arata criminal ...nu am reusit sa ii fac poza ca venea din fata si trecuse de mine pana sa ii fac poza...

nick_nasta 18-07-07 18:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1004028)
Care a vaz azi ...Mazda 6 aia verde de la Anonymous prin oras....full tuning ...arata criminal ...nu am reusit sa ii fac poza ca venea din fata si trecuse de mine pana sa ii fac poza...

erau poze cu ea p forum
asta e?

Ali_ump 18-07-07 18:43

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 1004068)
erau poze cu ea p forum
asta e?

Asta e....da ...foarte frumoasa./...

nick_nasta 18-07-07 18:51

2 Attachment(s)
Quote:

erau poze cu ea p forum
asta e?

inca ceva...

nick_nasta 18-07-07 18:53

cred k live arata si mai bine

Ali_ump 18-07-07 18:58

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 1004109)
cred k live arata si mai bine

Culoarea e mult mai deschisa in lumina soarelui ...si iti sare in ochi instantaneu ....criminala ...ce mai ...era pe la petrodava azi pe 11:00 AM nu era unu pe strada care sa nu intoarca capu../...:twisted:

VaLeX 18-07-07 20:00

Quote:

erau poze cu ea p forum
asta e?

superba masininutza..si "curata"..tuning facut cu bun gust
- culoarea e dementiala :shock: :shock: :shock:

buddy_lexx 18-07-07 20:49

abia in cazul asta vb de tuning adevarat..:P prea mijto majina !

VaLeX 18-07-07 20:53

B ..merge'n plm ?? :| wtfff
-scz de offtopic-

Bogdan_Irimia 19-07-07 05:07

sincer...mie nu imi place absolut deloc.e prea...pimp my ride. aripa aia in spate strica aspectul total.plus ca de culoare nici nu as mai vorbi. nu consider ca e tuning cu gust cum spun unii, dar nici nu comentez prea mult pt ca e de apreciat faptul ca omul si-a bagat bani si timp sa o aduca la stagiul asta iar gusturile nu se discuta.

Ali_ump 19-07-07 10:58

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 1004745)
sincer...mie nu imi place absolut deloc.e prea...pimp my ride. aripa aia in spate strica aspectul total.plus ca de culoare nici nu as mai vorbi. nu consider ca e tuning cu gust cum spun unii, dar nici nu comentez prea mult pt ca e de apreciat faptul ca omul si-a bagat bani si timp sa o aduca la stagiul asta iar gusturile nu se discuta.

E tuning specific masinilor japoneze...culori tipatoare ...spoilere agresive ...masive ...

Cine se anunta pentru plecarea la Targu Neamt ...Sambata :?:

NSL_Cartman 19-07-07 11:30

trece-ma pe lista pt. tg. neamt

Ali_ump 19-07-07 11:31

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1005004)
trece-ma pe lista pt. tg. neamt

Stiam io ca ma pot baza pe tine:twisted:

luk12 19-07-07 22:07

salut va rog cum fac sa pun si yo niste fotografii

buddy_lexx 19-07-07 22:11

da sa creezi un nou post...si vezi k sub chenaru in care scrii .*****ie Manage Attachments..apesi pe el..si vezi acolo! hai k astept sa vad dac t descurci

luk12 19-07-07 22:16

da cum se face un nou post ka nu ma prea pricep

nick_nasta 20-07-07 10:20

Quote:

Originally Posted by luk12 (Post 1005948)
da cum se face un nou post ka nu ma prea pricep

lasa wei k iti arat eu
treci p la mine

cand se pleaca la tg nt pana la urma?

Ali_ump 20-07-07 12:03

Sambata seara 21.07.2007 la ora 19:00 ne vedem in fata la Teatrul Tineretului. De acolo se va face plecarea spre Targu Neamt la 19:30 ;)

EDC_cip 22-07-07 10:54

salut baieti eu am ajuns in it... voi ce faceti cum a fost la targu neamt poze ceva ??

Ali_ump 22-07-07 13:39

A fost misto...foarte multa lume ...multe masini atmosfera frumoasa intretinuta de Stealh-cit :)...si de precizat multe fete frumoase :)

valy_04TRR 22-07-07 14:08

poate cand o sa mai mergem o sa fie mai multi doritori...cu mai multe masini si mai multe fete frumoase...;)

nt98adu 22-07-07 14:21

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 998026)

luati-va toti si repede Bugatii Veyron sa vada omu' caii putere!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1006602)
Sambata seara 21.07.2007 la ora 19:00 ne vedem in fata la Teatrul Tineretului. De acolo se va face plecarea spre Targu Neamt la 19:30 ;)

Stiu, am primit mesajul, dar cand am auzit ca merge cu mine si nevasta si kinderul, m-am enervat la culme si nu am vreut sa mai vin.

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning